Bocins de paper, màgia i colors: DT invitada reto 3 flowers: globus

divendres, 20 de juny del 2014

DT invitada reto 3 flowers: globus


Si no pots volar, corre.
Si no pots córrer, camina.
Si no pots caminar, gateja.
Però facis el que facis
has de tirar endavant.

(Martin Luther King)


Aquesta setmana torno a tenir la sort de ser DT invitada a "3flowers retos de tarjetas"!!! una errada tècnica va fer que en l'anterior repte la meva targeta no sortís inicialment al blog i per compensar-me l'Andrea em va proposar de tornar a participar. No estava segura de tenir temps, però ahir necessitava aturar-me una mica (porto unes setmanes de bojos i estic molt esgotada! no tinc temps ni de passejar-me pels vostres blogs, I'm sorry :(), així que m'hi vaig posar.

Esta semana vuelvo a tener la suerte de ser DT invitada a "3flowers retos de tarjetas"! un fallo técnico hizo que en el anterior reto mi tarjeta no saliera inicialmente en el blog y para compensarme Andrea me propuso volver a participar. No estaba segura de tener tiempo, pero ayer necesitaba parar un poco (llevo unas semanas de locos y estoy muy agotada! no tengo tiempo ni para pasearme por vuestros blogs, I'm sorry :(), Así que me puse.

El repte d'avui només ha d'incloure un o més globus. Globus? de quina mena? vaig pensar... com tot valia vaig voler fer una targeta amb un globus aerostàtic, per què? per diferents motius... El primer és que en la convocatòria de 3flowers que em va portar a ser DT convidada vaig presentar precisament una targeta amb globus aerostàtics (la podeu veure aquí), el segon és que tinc molt present un regal d'un vol en globus per la Cerdanya que em van fer i que em va encantar!!! i en tercer perquè potser en aquest moment necessito volar, alliberar la ment, imaginar-me damunt d'un núvol i ben aprop d'aquesta lluna que tan m'agrada.

El reto de hoy sólo debe incluir uno o más globos. Globo? de qué tipo? pensé ... como todo valía quise hacer una tarjeta con un globo aerostático, por qué? por diferentes motivos ... El primero es que en la convocatoria de 3flowers que me llevó a ser DT invitada presenté precisamente una tarjeta con globos aerostáticos (la podeis ver aquí), el segundo es que tengo muy presente un regalo de un vuelo en globo por la Cerdanya que me hicieron y que me encantó! y en tercero porque quizás en este momento necesito volar, liberar la mente, imaginar encima de una nube y muy cerca de esta luna que tan me gusta.

Aquest és el resultat!!

Espero que us animeu a participar, perquè a més a més és el darrer repte de la temporada i segur que sortiran creacions precioses que seran una fantàstica font d'inspiració!!

Éste es el resultado!Espero que os animéis a participar, porque además es el último reto de la temporada y seguro que saldrán creaciones preciosas que serán una fantástica fuente de inspiración!



darrera i davant

el globus amb més detall...

Per fer el globus vaig buscar un model per internet, el vaig retallar i vaig enganxar cada trosset de paper segons la forma retallada, vaig enganxar els cordills, la cistella i vaig fer una cenefa amb cartolina texturitzada blanca i un retolador negre... Tot i que el blau no és el meu color preferit estic contenta del resultat.

Espero que us hagi agradat!

Moltes gràcies per visitar-me i una vegada més gràcies a l'Andrea per l'oportunitat!!!

Para hacer el globo busqué un modelo por internet, lo recorté y pegué cada pedacito de papel según la forma recortada, pegué los cordeles, la cesta y hice una cenefa con cartulina texturizada blanca y un rotulador negro ... Aunque el azul no es mi color preferido estoy contenta del resultado.

Espero que os haya gustado!

Muchas gracias por visitarme y una vez más gracias a Andrea por la oportunidad!

33 comentaris:

  1. Montse, és xulíssima!!!!!!!, com sempre................

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!! ara m'he posat vermella! :) encantada de tenir-te per aquí amb els teus comentaris! Petonets

      Elimina
  2. Meravellosa com sempre!!!!!! He hagut d'anar al google translator per la part del darrera!!jajajajajaja (estic amb l'anglés en aquests moments..."batallant-me" per recordar-ho!!!jajajaja)
    El globus és magnífic (pensava jo que estava fet amb el paper piercing aquest!jajaja)
    Petonets i bon cap de setmana, Montse!!!. Ara que estic "abducida" per "l'esperit dels reptes" potser m'apunto!!!jajajaja


    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies wapa!!! jajajaja, la propera posaré els missatges en català, jajaja, o en anglès per a què practiquis més, eh?? :-P. Estic contenta amb el globus, sempre m'ha agradat retallar trossets de papers així que potser hauré de practicar més això del paperpiercing (quina mania a posar-li nom raro a tot, jajajaa). A veure si és veritat i et veig en aquest repte!! Petonets

      Elimina
  3. Super maca!!!!!!!!!!!!!! mira, és un sort l'errada perquè aixi disfrutem dos vegades de tu com a DT! a mí tampoc m'agrada especialment el blau però m'encanta la teva tarjeta!! i la lluna de fusta és maquísima!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!! La lluna és una passada... el pitjor és que només en vaig comprar una i a sobre no recordo on! sóc un desastrillo!! Un petonàs

      Elimina
  4. Que preciosidad Montse!!! me encantan tus tarjetas porque siempre traen sorpresa y es tan bonita la parte delantera como la trasera jajaja...me encanta cçomo te has molestado en recrear el globo por partes a partir de una imagen de Internet y...de qué esta hecha la cesta??? me encanta!!!! jajaja un besito preciosa y encantada de haberte tenido de nuevo con nosotras! muakkkk

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias wapa!! yo también estoy encantada de haber coincidido en estos dos retos, es una experiencia muy bonita y sois todas unas artistas de las que aprendo mucho!!! La cesta? buf... compré este "papel" en alguna tienda de scrap seguro que hace más de tres años, me gusto y pensé: para algo lo utilizarás... dicen que más vale tarde que nunca...:9 y aquí quedaba perfecta esta textura. Un besito y gracias por pasarte por aquí!

      Elimina
  5. Madre mía, qué globo te has currado! La verdad es que ese viajecito en globo del que hablas no tiene que venir nada mal a estas alturas de curso para desconectar!! Me encanta tu tarjeta. Qué suerte que el otro día no salieras al principio en el post! Así hemos podido disfrutar de nuevo de tu encanto!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias wapa!!! me ha encantado compartir experiencia con vosotras y aprender un poco más. Ya me encantaría volver a subir a este globo y volar cerca de la luna... Un besito

      Elimina
  6. Que chula Montse!!!!!! Esta mañana pase por 3flowers y antes de leer vi las fotos jijiji si hay veces que no puedo resistir jajajajaja y al instante reconocí tu tarjera es 100% tu y me imagino la alegria de poder repetir y con un globo aerostático con lo que te gustan :)
    Una autentica xurrada como siempre, un besazo guapa!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaaja... eres adivina :) o al final tendré que creer que sí tengo un estilo personal!! (y eso que siempre pienso que no...). Primero pensé en los globos de fiesta pero descarté rápidamente la idea y me fue a mis queridos globos aerostático... y sí... ha sido una alegría repetir y genial compartir la experiencia de dt contigo :) Besitos

      Elimina
  7. M'enamoren les teves targetes Montse! Tan completes, tan elaborades i ... tan boniques!!!
    Aquesta vegada amb la teva lluna...!
    Preciosa de veritat...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aish... sí... ja saps com m'agraden les llunes, oi? i amb aquesta va ser amor a primera vista :). Moltes gràcies per passejar-te per aquí i fer-me posar vermella :). Petonets

      Elimina
  8. Què preciositat de targeta, Montse!! M'encanta aquest globus! No li falta detall. I la contraportada com sempre li va perfecta! Ah! i el color blau del cel ha quedat també molt maco Ptns!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!! no puc evitar decorar la part del darrera... si no ho faig sempre em falta alguna cosa... :). Un petonàs

      Elimina
  9. Moltes gràcies... si més no podrem volar amb la imaginació amb aquest globus, oi? Un petonàs i gràcies per passar-te per aquí :)

    ResponElimina
  10. Espero que et puguis passejar per la lluna i així desconnectar una mica, que el vol sigui alliberador, de moment, em quedo volant amb l'imaginació amb aquesta targeta, que, com sempre, és fantàstica !!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aish... ja m'agradaria ja passejar-me per la lluna... però si més no ho faré amb la imaginació! :). Petonets

      Elimina
  11. Hola, Montse! Jo també em disculpo per no haver passat abans per aquí... em sembla que totes estem passant unes setmanes boges... deu ser això del final de curs? No sé, però el que sí sé és que tenia unes ganes boges d'anar "passejant" per les vostres pàgines. I quina sorpresa m'he trobat: de nou DT convidada!!! I a "lo grande" altre cop! T'ha quedat una targeta vistosa i alegre, pel davant i pel darrera! Felicitats!
    Petonets!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies wapa!!! ja falta menys per a què puguem fugir de la vòragine del final de curs :). Jo també tinc ganes de passejar-me pels blocs i entretenir-me en els detalls. Un petonàs

      Elimina
  12. He visto tu blog y tienes unos trabajos preciosos. Esta tarjeta es realmente fabulosa con todos esos detalles tan bonitos y el globo te ha quedado genial, y ha sido una gran idea hacer la parte de atrás también. Mar.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias por visitarme y comentar. Cuando no decoro la parte de detrás de la tarjeta es como si le faltase algo. Ya forma una parte de mi inseparable! :). Un besito (ahora voy a visitarte)

      Elimina
  13. Una tarjeta realmente preciosa! Muacs!

    ResponElimina
  14. Ara riuras ehh però no em surt un altre cosa que: "madre del amor hermoso que globo más precioso!!!!!! """

    Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajajjaja, doncs sí que m'he fet un fart de riure, jeje. Gràcies pel rodolí, jeje. Un petonàs

      Elimina
  15. Però quina preciositat Montse!! Aquest globus amb la lluna m'ha encantat, una meravella.
    I molts ànims guapa, aviat vacances i a carregar piles.
    Petonets guapa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies wapa! i síiiiiiiiii, això ja s'acaba!! quines ganes!! Petonets

      Elimina
  16. Es una maravilla de tarjeta Montse, como siempre!!
    besos
    cris
    lalchimisteartisane.blogspot.com

    ResponElimina

  17. Quina xulada de globus estàtic. M’agrada molt. Molt bona idea fer un trosset de la part de darrera.

    ResponElimina
  18. Montse, moltes gràcies per passar pel blog i deixar-me un missatge!! Quina targeta més alegre!! I també has optat pel globus aerostàtic... cap a la lluna! Molt xulu!
    Petonassus!!

    ResponElimina