Bocins de paper, màgia i colors: Val per...

dissabte, 16 de juliol del 2011

Val per...


La meta defineix el viatge. Gosa cercar un horitzó més vast; a tu et toca traçar l'itinerari del teu viatge: tindrà l'amplitud del teu desig.
(Schwaller de Lubicz)

Darrerament m'he aficionat a transformar els sobres per regalar-hi diners o un val per... Aquesta vegada és un sobre-regal per la meva germana que dilluns va fer anys. 

Vaig descobrir la "Tilda", aquesta nina tan simpàtica i vaig voler experimentar, pintada amb aquarel·les, una capa de glossy, unes esponjetes per donar-hi volum a la nina i els globus i un paper molt divertit de "topets", juntament amb unes cintes roses que feia una eternitat que tenia i que no trobava mai el moment d'utilitzar-les (val a dir que el rosa no és precisament el meu color preferit...).

I darrera el val per comprar robeta (també he de reconèixer que això de la roba estesa ha estat una idea manllevada d'internet, però queda tan xulo!!).

I aquest és el resultat!!





4 comentaris:

  1. Molt wuapo...no tanquis ek sobre encara!

    ResponElimina
  2. Hola Montse!! que xulo t'ha quedat aquest sobre, realment m'encanten les idees que estas donant per regalar diners :) tinc ganes de fer manualitats un dia que ens vagi bé, ara estic una mica aturada però només em falta posar-m'hi de nou...fins aviat!! petonets!!

    ResponElimina
  3. Gràcies wapi! A veure quan tu i jo fem una trobadeta de platja i manualitats, jeje. Un petonet

    ResponElimina
  4. Home, donar-ho així és tota una altra cosa! Molt xulo!
    Petons. Sílvia

    ResponElimina