Bocins de paper, màgia i colors: Vinils...

dijous, 27 d’agost del 2015

Vinils...


Siguem agraïts amb la gent que ens fa feliç. 
Són els encantadors jardiners que fan florir la nostra ànima.

(Marcel Proust)

Un dia més, ja fent el compte enrere d'aquestes vacances (aish... per què no m'haurà tocat la loteria per fer-les perpètues??? :)).

Aquest estiu he fet una mica de tot i una de les coses que tenia a la llista de pendents era practicar una mica més amb la Cameo i els vinils tèxtils (un amic me'n va regalar uns quants i s'estaven omplint de pols, jeje). 

He de reconèixer que he descobert un món que m'ha apassionat!!! així que m'he dedicat a fer samarretes a dojo per a mi i per a regalar. Queden xulíssimes i és molt senzill de fer (bé... si el model no és molt complicat com el de la música que veureu més endavant, m'hi vaig passar una hora arrancant el vinil que sobrava abans de planxar!).

Ja us dic d'entrada que les fotos són un total desastre, buf! no hi ha manera de saber trobar el lloc i la llum adient per fotografiar roba, però bé... us quedeu amb la idea :) perquè com la majoria ja estan regalades no puc tornar-les a fotografiar :(.

Aquestes són algunes de les samarretes que he fet, alguns dissenys són descarregats de pàgines gratuïtes d'arxius de la cameo, d'altres traçats a partir d'imatges d'internet, d'altres fent una combinació d'arxius i figures i el vaixell el vaig fer jo amb un programa de dibuix modificant imatge que m'havia agradat. Si algú està interessat amb algun model només m'ho ha de dir.

Aquí van...

El primer experiment va ser per a mi (així si destruïa la samarreta no passava res, jajaja). Vaig descobrir el paper de forn que no havia utilitzat a la meva vida i que va fantàstic per planxar :). D'aquí va sorgir aquest vaixell que també vaig regalar a la filla d'una amiga:



El segon experiment va ser una mica més difícil, per un amic enamorat dels ratpenats. Oi que són divertits?



I la resta ja van anar sortint com a "xurros" :). 

Dues més per a la filla de la meva amiga, amb un mussolet i amb un gat i al darrera una sorpresa :).




Una altra per un amic aficionat al cinema (i regalador de vinils :)).


Una més per a mi mateixa (i això que les bicis reals no m'agraden gens ni mica, jajaja).
 

I aquesta per un amic que li agrada molt la música, bé... aquesta és meva, la seva negra de màniga curta no la vaig fotografiar, però com havia comès un error amb el vinil quan ja l'havia retallat vaig intentar corregir-lo i va sorgir una samarreta per a mi :) (no hay mal que por bien no venga diuen...).


I de moment ja està... però segur que continuaré fent cosetes, és un regal personalitzat i pràctic!


23 comentaris:

  1. Hola Montse!! jo també esperava aquesta entrada :-) he tingut el plaer i privilegi de veure-les quasi bé totes i ja et vaig dir en directe, que són una passada!!
    A mí, personalment, m'agrada moooooolt la del gat jajajaj i no és cap indirecta jajajajaj

    Una abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. La veritat és que són molt xules i m'ha encantat descobrir aquest món dels vinils. Quan trobem una samarreta que t'agradi tindràs gat assegurat, jajajaja. Petonets

      Elimina
  2. Wowww Montse són totes increibles!!!
    Petonets guapa.

    ResponElimina
  3. Montse m'han agradat totes moooooolt!!! Jo també he fet algunes a la meva nena pero amb dissenys molt simples. Els teus dissenys son espectaculars!!!
    Els fas tu mateixa?
    Petonets ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies! Els dissenys? hi ha de tot... el vaixell l'he dibuixat jo, moltes són imatges d'internet que he traçat jo amb el programa de la cameo, combinant diferents dibuixos... Si t'agrada algun i em deixes un mail t'envio l'arxiu!! Petons

      Elimina
    2. Moltes gràcies Montse ets un sol. Ja t'ho faré saber. El vaixell està molt ben dibuixat!!! Ets una artista; ) Petonets.

      Elimina
  4. Molt boniques!!! M'encanta la del gatet i la rateta, una cucada. Petons!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!! sí... el gat i la rateta són molt divertits. La nena té 3 anys i va estar encantada amb les samarretes, se les va posar totes al moment :). Petonets

      Elimina
  5. Precioses!!!!!, com tot el que fas!!!.

    La de la música m'encantat, de fet la cipoaré amb el teu permís.

    Increibles totes i, per sobre de tot, molt adients per quan s'hagi de fer un detallet!!

    Un petó molt gros, guapa!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies wapa!!! ara he despertat el monstre samarratero en tu, eh? jajajaja, ja veuràs que serà un vici!!! I la de música ja saps que apart de tenir el meu permís tens el meu arxiu, jeje. Petonets

      Elimina
  6. Uauuuuuuuuuuuuuu estic impresionada!!!!!!!!!!! són super guapes totes!!!!!!!!!!!!!!! no sabria quina quedar-me!! la dels rat penats és super divertida, i la de la música, totes!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí... la dels ratpenats és molt divertida, quan vaig veure la imatge ràpidament vaig saber que aquesta seria perfecta!! i és un regal personalitzat. Un petonàs i moltes gràcies

      Elimina
  7. Per l'amor de Déu, quines xulades!!!!!!. Ja pots posar una paradeta "que te las quitan de las manos, oiga!!!jajajajajajaja. totes són precioses peò la dels ratpenats és molt graciosa!!!!
    Petonets i bon cap de setmana!

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajajajaja, ja em veig al mercadet cridant: samarretes, samarretes!! les més originals! jajajaja, em moroooooooooooo :). Ja saps que quan vulguis samarreta personalitzada tinc la botigueta oberta :). Petonets

      Elimina
  8. Uala, Montse! Quines samarretes tan i tan xules! Ja veig que he de demanar la Cameo als Reis sí o sí! ;P
    Jo també he aprofitat força l'estiu: he après a cosir amb la màquina i m'he fet unes bosses que m'aniran de conya per al curs que bé.
    Espero amb ganes anar veient els teus treballs.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aish... la cameo... des de que la tinc que he abandonat a la pobra big shot!! però és una passada!!! Això de la màquina de cosir és una assignatura pendent meva! m'encantaria per fer àlbums amb roba, cosir paper... ja veus que jo de bosses res de res! Petonets

      Elimina
    2. Guapa, t'he contestat al meu blog: si vols, hi haurà intercanvi! ;-)
      Per cert, la màquina de cosir q venen al Lidl el dia 3 va de conya!

      Elimina
  9. Quina pasada!! Son una xul·lada!! Quan veig totes les coses que es poden fer amb la Cameo més tentada estic..aixaiaiaiai!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!! sí... és tot un món per descobrir aquest de la cameo!!! jo n'estic emocionada però necessites tan de temps per posar-te a fer res... Un petonet

      Elimina
  10. Aissss aquesta camisa hem recorda a la que nosaltres ens hem fet aquest estiu per a les classes de Zumba, algún dia la posaré al blog i voràs. Un petonet

    ResponElimina
  11. Ostres! Mels havia perdut!! Fantástics treballs!! Ja veig que ens sorprendrás moltes vegades amb aquesta mena de treballs. Ptns!!!!!

    ResponElimina
  12. Ostres veig que li estàs treient molt de suc a la cameo, són xulissimes!!!!

    ResponElimina