Bocins de paper, màgia i colors: L'amistat...

diumenge, 31 d’agost del 2014

L'amistat...



Les amistats estan fetes de trossets...

Trossets del temps que vivim amb cada persona. El que importa no és la quantitat de temps que passem amb cada amic, sinó la seva qualitat. Cinc minuts poden tenir més importància que un dia sencer. (...)


Diumenge... i ja s'acaba la bona vida i torna la realitat, aishhhhhh... Però encara em queda tot un dia per estar tranquil·la i assaborir les darreres hores de vacances.

Avui també volia fer la darrera entrada del mes (que ha estat molt productiu). 

Fa dies va ser l'aniversari de la Pilar, fa molts anys que ens coneixem i tot i que la nostra vida s'ha anat apropant i allunyant en diferents moments, ella és una de les persones que sé que sempre serà al meu costat. Compartim moltes coses: pensaments, maneres de viure, sortides, paraules, música, pel·lícules... i com no! també l'scrap. Per això li vaig voler fer un regalet "scrapero" (no vaig fer fotos del paquet :() i com no, una targeta.

A ella li agraden els gats (això no ho compartim, jo hi tinc al·lèrgia, jajaja) i tenia un gatet de fusta molt simpàtic des de feia temps, així que dijous em vaig posar mans a l'obra i va sortir aquesta targeta. Una vegada més, força diferent a tot i potser amb un punt masculí (o és que relacionem els colors marrons amb treballs masculins?). 

Bé... no m'enrotllo... aquesta és la targeta que va sortir...

El cel està fet amb pasta de modelar aplicada sobre una plantilla i pintada amb tintes en spray i distress. És el meu primer assaig amb la pasta de modelar i m'encantaaaaaaaaa, segur que la faré servir més :).


La part de darrera podria ser una altra targeta clean and simple :), però com jo això no ho sé fer la relego a part de darrera, jajajaja.

 
 I a l'interior un escrit (a les dues ens encanta escriure sentiments...) i una imatge construïda amb segells. Fa una setmaneta em vaig topar al Tiger amb aquest pac de segells per tres euros (el pis, les dues cases, el cotxe, l'arbre, el gat i una bici que no es veu que està a la part inferior amb l'escrit) i em vaig enamorar i tenia tantes ganes d'utilitzar-lo que vaig experimentar...


I per acabar aquesta entrada us deixo amb el text que ha encapçalat aquesta entrada. L'he trobat per casualitat per internet i m'ha agradat. Dedicat a tu Pilar i a totes les persones que han entrat a la meva vida per la porta de l'amistat deixant la seva empremta...

 Les amistats estan fetes de trossets

Trossets del temps que vivim amb cada persona. El que importa no és la quantitat de temps que passem amb cada amic, sinó la seva qualitat. Cinc minuts poden tenir més importància que un dia sencer.

Algunes amistats estan fetes de riures i plors compartits; altres, d’hores d'escola; altres, de sortides, cine, diversions; i n'hi ha que neixen sense que sapiguem ben bé com ni per què... Avui dia, n'hi ha que estan fetes sols de correus electrònics, i no per això són menys importants. Diferents, però no menys importants.

Aprenem a estimar les persones sense poder-les judicar per la seva aparença, sense que les puguem etiquetar conscientment. Hi ha amistats profundes que han nascut així.

Saint-Exupéry diu: “El temps que vas perdre per la teva rosa és el que la fa tan important”. El temps que “perdem” amb cada amic fa que cada amic sigui tant important. Perquè el temps “perdut” amb amics és temps guanyat, aprofitat i viscut.

Són records per a cinc minuts després, per a dins d'un any o per a sempre. Un amic es torna important per a nosaltres -i nosaltres per a ell- quan en la seva absència som capaços de riure o plorar, de sentir nostàlgia, pena o alegria i, en aquell instant, sentir-lo ben a prop nostre.

L'important és saber aprofitar al màxim cada moment viscut i atresorar-lo en el bagul dels records, per poder estar amb els nostres amics, encara que estiguin lluny dels nostres ulls.

Guardo cada dia aquests trossets ben dins del meu cor. Són el meu tresor. Quan estic sol, en trec els amics que m’acompanyen...
 
Gràcies pel trosset que m’has regalat!

29 comentaris:

  1. Preciosa la targeta i preciós l'escrit. Sort en tenim dels amics en moments difícils! Ja he vist que ja has fet servir la pasta de modelar i he de dir que els primers resultats són espectaculars. Jo també vaig caure en els segells del Tiger però encara no els hi fet servir. Una pregunta: la paret de maons és un paper? Molts petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!! ja tens raó ja... sort dels amics... jo sempre dic que les persones són el motor de les nostres vides per tot el que ens fan sentir... T'haig d'agrair aquesta targeta a tu, la trobada a Barcelona va fer que em descobrissis el nou Piera i la pasta de modelar, jajajaja. I la paret... síiiiii, és un paper que vaig comprar per casualitat (ara em pregunto per què no en vaig comprar dos, jajaja). És d'Authentique, posa que de la col·leció accomplished "avenue". Petonets

      Elimina
  2. Targeta 100% Montse! Em posen 100 targetes al davant i una de teva, i crec que la reconeixeria a l'instant. I això vol dir que ets especial... quina sort que té la Pilar :D !!!
    El texte, amb el teu permís me'l guardo, ja que és una de les descripcions de l'amistat més... encertada!
    I de la targeta, m'agrada tot: com "fabriques" la lluna, els colors (mai em canso de les teves combinacions de blaus amb els colors terrosos!), l'efecte de les estrelles amb la pasta de modelar (continua amb ella, faràs grans treballs!)... felicitats!!! I a la Pilar també!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajajaja, i jo que sempre dic que no tinc un estil clar i tu reconeixes les meves targetes a "mil leguas" jajajaja. Ja m'he posat vermella amb això de que sóc especial :), sobretot venint de l'artista number one de les targetes! El texte és genial certament. Un petonàs

      Elimina
  3. Però què xulaaaaa Montse!!!
    En les estrel.les has aconseguit molta dimensió,la lluna està clavada,m'encanta l'efecte.
    I el paper de darrere (la paret) és un segell?és una plantilla?és paper?? Es que fa un efecte molt guai....
    Em sembla una targeta original i feta amb molt de carinyo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies! estic encantada amb el descobriment de la pasta de modelar, segur que seguiré fent proves, és xulíssima! i com li deia a la Rosa, els maons són un paper. Un petonàs

      Elimina
  4. Quina targeta mes bonica! Las fas perfectes!! Felicitats i també a la Pilar. Una abraçada a totes dues!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies de part de les dues!!! no sé si són perfectes però sí fetes amb molt carinyo :). Petonets

      Elimina
  5. Una targeta fantàstica ! i l'amistat que t'ha portat a fer-la encara més.

    Felicitats Pilar !!!

    Ratpenat

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies wapi! també et pots aplicar la meva dedicatòria a tu :). Un petonàs

      Elimina
  6. Uau! Montse, ets una punyetera artista! Quina mega-crack de targeta! Jo només amb la part de darrera ja m'hauria sentit satisfeta! Ole, ole i ole!!!!!

    Per cert, no he comprat -ni visitat- mai Tiger i tots en parleu. Hi hauré de fer cap.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aish... millor que no visitis el Tiger, sempre acabes sortint carregada de tonteries perquè dius: total només val un euro o dos!!! i acabes gastant-ne 20! :). Moltes gràcies pel teu comentari, ets una persona molt expressiva i m'encanta! Un petonet

      Elimina
  7. Hola Montse!! gràcies per aquesta entrada i l'escrit sencer, m'encanta, gràcies a totes les persones que et llegeixen i m'han felicitat :-) i gràcies per la postal i el regal!!!
    una abraçada molt gran!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a tu per ser-hi sempre :). A mi també m'ha encantat l'escrit només trobar-lo!! és una combinació de frases del petit príncep i altres reflexions no sé de qui, però són genials i és el que sento. Un petonàs

      Elimina
  8. Ufff, Montse...quina entrada més bonica!!!. L'escrit és simplement fantàstic i la targeta...la targeta l'he trobada meravellosa!. Els cel amb les estrelletes és magnífic, el gatet, la paret...tot m'agrada!
    I moltes felicitats per a la Pilar: per molts anys...i per molts anys també d'amistat...perque crec que l'amistat és de les coses més boniques de la vida: és la família del cor...i el cor mai s'equivoca!
    Petonets!!!

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, encara no havia utilitzat aquesta plantilla de les estrelles que vaig comprar a la darrera creativa i mira per on, vaig trobar el moment!! I segur que sí que aquesta amistat serà per molt temps... Petonets

      Elimina
  9. Preciosa la tarjeta i també l'escrit!! que guapo el resultat amb la pasta de modelar!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies! oi que sí que és xulo això de la pasta de modelar!! i és tan senzill d'utilitzar!!! Petonets

      Elimina
  10. La tarjeta és molt bonica, a mi també m'agraden molt els gatets!!!! El text és molt significatiu i també molt emotiu. Un petonàs!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies! A mi m'agraden els gats però a la distància, jajaja si els toco començo a esternudar i a plorar, jajajaja. I sí... el text és tan maco... Un petonàs

      Elimina
  11. Preciosa la targeta, amb l'estil teu sens dubte !! L'escrit és preciòs, el millor regal que et pot vindre d'una amiga. Ànims per l'entrada a la feina !! i una forta abraçada d'energia !!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies wapa! em fa molta gràcia quan em dieu això del meu estil, perquè sempre penso que no en tinc cap de definit, jejeje. Rebuda l'abraçada energètica :). Petonets

      Elimina
  12. Jolines Montse….aquestes targetes teves són una passada!!! M’encantaaaa!
    I la composició feta amb els segells és moníssima!
    M’agrada molt tota l’entrada….
    Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies wapa! La composició interior va ser una improvització total, em vaig llançar al buit amb alguns errors, però... I la targeta... crec que cada vegada sóc més incapaç de fer-les senzilles, jejeje. Un petonet

      Elimina
  13. Te ha quedado un trabajo encantador, y los detalles son muy lindos.
    Gracias por compartir tus obras de arte, eres toda una artista.
    Sonrisas de colores y bendiciones en abundancia

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias! estoy encantada de tenerte otra vez por aquí. Un besito

      Elimina
  14. M'entanta la targetaaaa, de masculí res !!! I aquest sac aissss, el cel amb la pasta de modelar t'ha quedat estupenduuuuu i l'escrit del final ... què real que és !!!!

    Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies wapa! El sac és herència teva, eh????????? jejejeje, és a dir tu ets la "culpable" que m'hi hagi aficionat tant :). I si... m'encanta aquest escrit sobre l'amistat... Un petonet

      Elimina
  15. La miri per on la miri el resultat és el mateix, m'encanta!!
    Petons Montse.

    ResponElimina