Bocins de paper, màgia i colors: Aniversari i més...

divendres, 8 de març del 2013

Aniversari i més...


(...) Avui és el teu gran moment. La vida que has estat esperant succeeix al teu voltant.

(Shauna Niequist)



Ara ja fa unes setmanes va ser el meu aniversari i vaig voler fer un detallet pel dinar familiar que havia organitzat i també una setmana després per uns amics. 

Tenia clar que faria una petita exploding box (que em va ensenyar a fer la meva amiga Pilar) per posar-hi unes xocolatines i una argolla per posar els tovallons de paper a conjunt. 
 
Així que em vaig posar "manos a la obra" i aquest en va ser el resultat, el podeu veure a la taula parada i per separat :).

 



Al llarg d'aquestes setmanes he anat rebent molts "regalitos", uns quants d'scrap (papers, cosetes per decorar, etc.), altres més personals o per la casa i tots m'han encantat, però us en volia ensenyar dos en particular. 

Per què? un d'ells me'l van fer uns amics, la Pilar i el Pere que s'han enganxat del tot a l'scrap, i la veritat és que m'encanta!!! és aquest especial ram de flors que ja llueiex a casa :).

L'altre van ser dues capses sorpresa, una plena de botons i l'altra plenes de trossets de cinta de mostraris, ostres!!! quina passada!!! em vaig quedar amb una cara quan les vaig obrir!!! ara el meu cap ja maquina com ho podrà utilitzar :). Cal tenir en compte que a la imatge només surt una petita mostra de tot el què s'amaga dins de les capses que són plenes!!!


I ja per acabar l'entrada d'avui us volia mostrar la darrera cosa que m'agafo també com a regal d'aniversari tot i que no ho sigui.

 L'Esther va organitzar un petit sorteig d'unes llibretetes que havia fet i em va tocar!!! 

Dimecres quan vaig obrir la bústia, m'esperava la sorpresa!!! quina il·lusió!!! perquè m'encanten els seus treballs, perquè havia gaudit d'un curs seu de transferències, perquè les pàgines estan tenyides utilitzant nogalina (ostres ho haig d'aprendre això!!) amb un resultat espectacular... en fi... que moltes gràcies ara públicament. :).





18 comentaris:

  1. Moltissimes felicitats Montse!! De segur que els teus convidats quedaren meravellats amb tant de detall a la taula. La capseta amb els bombons és una passada, m'agrada molt la combinació de colors que has escollit i, l'argolla a conjunt per als tovallons, no hi té res que envejar. Molts petonets i de segur que aquest any et porta moltes coses noves i comparteixes molts projectes amb tots nosaltres...

    ResponElimina
  2. Felicitats Montse!
    Quina taula més ben parada, i quin detall més maco la capsa amb els bombons i a conjunt l'argolla.
    I els regals! Que macos tots a gaudir-los!!!
    Una abraçada.

    ResponElimina
  3. Felicitats, Montse!!!...per molts anysssssss!!!! (politono club Super 3!!!jajajaja)
    Tot maquíssim!!!!. La capsa aquesta sempre la tinc present per a fer i mai la faig!!!jajaja. L'argolla a conjunt divina!
    I els regalets...aquest ram de flors és una meravella!. A casa meva quedaria molt bé que sempre se'ns moren les plantes i ja fa anys que no em tenim!jajaja.
    I saps?...vaig veure al blog de L'Esther que t'havia tocat i em vaig posar molt contenta per tu!

    Un petonàs molt gran i bon cap de setmana!


    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja... una altra cosa en comú tenim... jo sempre dic que sóc una assassina de plantes, jeje... així que aquestes floretes són perfectes per mi :) Ah! i mentre bufava les espelmes em van posar la cançó del súper, jajajaja. Un petonàs

      Elimina
  4. Quina feinada fer totes les capsetes i les argolles!!! Però... Qué maques que t'han quedat!!! I el ram de flors també m'encanta. La caixa de botons i cintetes és un regal meravellós. Ja pots començar a utilitzar-los i després ens ho ensenyes. Bon cap de setmana i un petó ben gros.

    ResponElimina
  5. Moltes felicitats. Una taula preciosa. Els colors m'agraden especialment. Y els regals molt macos. El test amb les floretes es maquissim!! Felicitats!!!! Ptns.

    ResponElimina
  6. Moltes felicitats Montse !!! Uns detallets i regalets ben macos.

    Petonets

    ResponElimina
  7. Moltíssimes felicitats Montse!!! Ostres, m'agrada molt la taula i els detalls que has fet. Els colors genials. Una combinació que m'agrada molt també!! I els regals.... xulíssims!! Ara a gaudir-los. Un petonàs XD

    ResponElimina
  8. Felicitats Montse, quina feinada tot plegat, però maquíssim també ♥♥

    ResponElimina
  9. Felicidades! Esa mesa está tan perfecta que da penita que se sienten a comer! Está decorada con mucho amor y se nota.

    ResponElimina
  10. Moltes gràcies a totes!!! Aquests són els meus colors, el taronja i els liles i malves... i aquesta tonalitat de cartolines canson em tenen enamorada :) I sí... és una feinada però el més avorrit és treballar en cadena (al final vaig fer unes 17 capses!), cada dia després de dinar o sopar i mentre mirava la tele em dedicava a troquelar :). Un petonàs

    ResponElimina
  11. Hola Montse!! ara he vist la teva entrada :-) quin goig que fa la taula!! està espectacular, m'encanta!! ostres les capses, que xules et van quedar i les argolles dels tovallons també!!

    Ei, que maco el ramet de flors, és una cucada!! i felicitats per que t'hagi tocat la llibreta, les vaig veure i eren totes molt maques!!

    Una abraçada!!

    Pilar

    ResponElimina
  12. hola guapa! primer: moltes felicitats per el teu aniversari i després doncs no sé, perquè m'he quedat sense paraules amb la teva decoració i detalls, segur que van quedar encantats!!!! ets una artista!!
    petons ^^

    ResponElimina
  13. Quina taula més bonica!!!! Felicitats per l'aniversari i per la decoració!!! M'has intrigat amb la nogalina, queden les pagines molt xules (investigaré...) Petons

    ResponElimina
  14. Felicitats Montse pel teu aniversari!!
    M'encanta com et va quedar la taula, amb tots els teus detalls tan personals que segur van agradar moltíssim.
    Petons.

    ResponElimina
  15. Felicitats Montse!!!!
    Ohh.. quina taula mes bonica.. i uns detalls fantàstics els que has fet... el ram es preciós.... aquest no es panseix.... i una altre cosa..... als teus amics no els hi sobre alguna caixa sorpresa per mi???? ji,ji.... ara a disfrutar de tots aquests tresors...
    Petons...

    ResponElimina
  16. Felicitats Montse!
    Moltes gràcies pels comentaris que fas dels meus treballs! Estic feliç de que t'hagi tocat a tu i a més al ser el teu aniversari sembla que sigui fet expresament. Ets molt generosa.
    Una abraçada

    ResponElimina
  17. Per molts anys Montseeee!! Nena, quina currada això dels detallets!! Amb les exploding box sempre quedes bé!! ;-) L'any passat en vaig fer una per cada enfermera de la clínica quan va nèixer la meva filla i hi vaig posar bombons...
    Ah, per cert, el regalet de l'Esther és per morir-se d'envejaaaa!!

    ResponElimina