Bocins de paper, màgia i colors: Scrapbloc

dimarts, 19 de febrer del 2013

Scrapbloc



Crec en una col·lecció particular d'imatges essencials que anem recollint al llarg del viure, de fragments de ficció seleccionats i conservats amorosament a la nostra biblioteca interior. Són les imatges a les quals recorrem en certs moments per descobrir el significat de les nostres vides.

(Emili Teixidor) 



Ara ja fa unes quantes setmanes vaig acabar el meu projecte per presentar al concurs d'enguany d'Scrapbloc i avui, que ja s'ha fet pública la llista de participants aprofito per fer aquesta entrada amb les imatges. 

Ja feia temps que volia fer un petit àlbum amb algunes fotografies del casament dels meus pares. Sempre les veia voltant per casa de la meva mare i jo no en tenia cap de record. Així que vaig aprofitar el tutorial, l'excusa perfecta per fer quelcom per a mi, per fer-ho, en un estil totalment diferent a l'habitual (més colorintxi :)).

Vaig aprofitar uns papers marrons que tenia (de la trobada d'scrap del setembre), una clau que crec que vaig portar en un viatge a Astúries, i un pany regal de reis i alguns papers fets a mà (per la portada i la capsa) que ni recordo d'on els vaig comprar ja fa una eternitat i com no, les ja famoses puntes de la meva àvia (les més amples, les altres no...). 

L'estructura feta amb craft que cada vegada m'agrada més perquè combina amb tot.

I tot això acompanyat d'un poema del meu estimat Miquel Martí i Pol...


La veritat és que estic molt satisfeta del resultat malgrat les fotos no l'hi fan molta justícia. He gaudit molt fent-lo, suposo perquè darrera les fotos hi ha molts sentiments i records, no pas meus, però sí de la meva mare...

Espero que us agradi!




Us deixo també amb aquestes reflexions de l'Emili Teixidor que trobo molt maques i que avui han encapçalat aquesta entrada.

En canvi, sí que crec en una col·lecció particular d'imatges essencials que anem recollint al llarg del viure, de fragments de ficció seleccionats i conservats amorosament a la nostra biblioteca interior. Són les imatges a les quals recorrem en certs moments per descobrir el significat de les nostres vides, com si la plenitud del viure es concentrés en aquest ram d'imatges precioses, com si només elles tinguessin el poder de concentrar en un tot perfecte les poderoses veritats i els fabulosos mites que ens il·luminen i ens proporcionen la força per tirar endavant. Són els fets que hem viscut, la nostra experiència personal, i els fets que hem descobert en l'art, la literatura, i aquesta conjunció sembla expressar els nostres desitjos, les nostres esperances més fondes. Hi ha qui diu que una vida plena i feliç només és possible si ens trobem en sintonia, de ple acord, potser fins i tot en comunió, amb aquestes imatges simbòliques. 

26 comentaris:

  1. M'encanta i quan he vist que era teu més encara, per què ets un dels meus preferits que vaig votar, jeje.
    M'agrada molt la integració de tots els elements i també molt la portada i el tema el.legit.
    Un abraç

    ResponElimina
  2. M'agrada molt. El trobo molt elegant i ple de sentiment. Ës un bon recull. Molts petons

    ResponElimina
  3. És preciós Montse!! em va encantar veure'l i tenir-lo a les mans per que és un petita-gran joia plena de sentiments...

    Una abraçada!!

    Pilar

    ResponElimina
  4. Meravellós!!!!!!. M'agrada moltíssim!!!!. Sempre dic el mateix, però és que ho penso de veritat: les fotos d'abans tenen una "gràcia" que han perdut les d'ara. Això i els papers utilitzats, les puntes...un conjunt magnific Montse!!!!
    I la reflexió la trobo molt bonica!

    Petonetsssssssssssssssssssssssssss i que tinguis sort al concurs!


    Charo

    ResponElimina
  5. Oh, Montse! T'ha quedat un treball preciós!! Molt delicat!! Transmet tendresa! El trobo molt molt bonic, de debó!!! Un petó!! XD

    ResponElimina
  6. Te ha quedado un mini precioso con su funda a juego. Es muy original el formato, me gusta mucho. Yo en ese formato he hecho tres tarjetas que me han encargado, mis primeros encargos, pero las tengo pendientes de publicar. Bss.

    ResponElimina
  7. Wooooow Montse, m'encanta, m'encanta, m'encanta....
    Aquestes pàgines que queden partides en trossos triangulars, són una delícia.
    La funda és preciosa, els colors dels papers...TOT!
    També la reflexió és molt interessant.
    Una forta abraçada!

    ResponElimina
  8. Genial Montse!! M'encanten els detallets d eles claus y les puntilles.
    Passa't pel Blog, hi ha un regalet per tu.
    Petons.

    ResponElimina
  9. Una interpretación preciosa, Montse!!
    Me encanta el resultado, a ver si hay suerte!!
    Bsts

    ResponElimina
  10. Un record d'un valor incalculable, felicitats pel treball i molta sort! Petonets

    ResponElimina
  11. que bonito y menudas reflexiones!!! gracias por regalarnos esta entrada!
    besitos ^^

    ResponElimina
  12. Precioso montse!! me encanta!! yo la verdad el estilo vintage no se como hacerlo jaja pero en tu album es una preciosidad!! besos y buena suerte ,
    celia

    ResponElimina
  13. Montse és preciós, t'ha quedat maquissim!! Per la banda exterior és molt bonic però per la banda interior és encara millor, un encert elegir eixa temàtica!! Petonets

    ResponElimina
  14. Ohhhh, quants comentaris!!! moltes gràcies a totes!! la veritat és que jo tampoc sóc gens vintage, però aquestes fotos es mereixien aquest estil i com diu la Charo, les fotos en blanc i negre o sèpia (és a dir antigues) tenen quelcom d'especial... i sí... serà un bonic record. Un petonàs a totes!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Impresionant i ple de records!...tinc ganes de tocar-lo!

      Elimina
  15. Te ha quedado muy bien.
    Un trabajo muy esmerado y con mucho gusto.
    Gracias por compartirlo.
    ¡¡¡Qué tengas un buen día!!!
    Cariños de colores y muchas bendiciones

    ResponElimina
  16. Montse,

    Per no ser el tel estil, t'ha quedat molt bé!!!!.
    Un record molt maco i especial, gaudeix-ho amb tota l'intensitat dels sentiments que evoca.

    Un petonet molt gros,

    ResponElimina
  17. M'agrada l'estil rústic i els colors que has fet servir!! Chapeau!

    ResponElimina
  18. Quina preciositat! Ets una artista!

    ResponElimina
  19. Hola Montse! He estat molt enfeinada aquests dies i no havia vist la teva entrada. Aquest mini és una meravella! Preciós i es nota l'afecte que li has posat en cada detall. Magnífica la decoració i la capseta també! Felicitats per aquest treball tan bonic. Petons.

    ResponElimina
  20. Montse, que xulo t'ha quedat aquests àlbum. Segur q els q fan l'aniversari els hi encantarà.
    Felicitats, ets una artista!!!

    ResponElimina
  21. Montse, preciosa entrada, preciòs àlbum i fantàstiques reflexions les de l'Emili Teixidor!!! En definitiva, UNA ENTRADA PRECIOSA I L'ÀLBUM...SINÒ GUANYES SERÀ PER POC !!!Molta sort, t'enviaré molta energia positiva, a veure si fa efecte !!!
    Una abraçada!!

    ResponElimina
  22. Montse, és preciòs !!! Ainss i el detall de la clau m'agrada molt. Es nota que hi ha setiment.

    Petonets

    ResponElimina
  23. ¡UFFFF, es precioso!!!! Me encantó, tanto que fue uno de mis votados junto con el 32. Me fascinaron todos esos detalles que le pusiste en ese estilo vintage y todo el conjunto(incluyendo esas fotos preciosas) hizo que fuese mi favorito.Enhorabuena por ese álbum precioso, pensé que sería el ganador, ainsss, porque no sólo estaba decorado por fuera sino terminado por dentro, que Yo le doy mucha importancia a éso a la hora de votar. Saludos

    ResponElimina
  24. Qué montón de trabajos, Montse!!
    Hacía un tiempo que no pasaba a verte (cada vez somos más y a mi no me dan los díaaaas).
    Todos preciosos, el mini de Scrapbloc una monada!
    Bsts

    ResponElimina