Bocins de paper, màgia i colors: Carpe diem...

dimecres, 13 de febrer del 2013

Carpe diem...


(...) Viu avui, no et refiïs gens del demà.

(Horaci)


Sovint penso que vivim en una muntanya russa, de vegades ens sorprenen els revolts, de vegades ens espanten, d'altres ens emocionem, o gaudim de les sensacions.

Però també la comparo amb aquell pujar i baixar, és com estar en un cim on tot es veu d'un color diferent o en una vall de la qual sembla difícil sortir-se'n. 

Sigui com sigui cada vegada tinc més clar que la vida són petits moments de felicitat que cal col·leccionar, moments plens d'il·lusions, de persones, de sentiments compartits, de pinzellades que fan que aquell instant sigui diferent i que ens ompli...


Uis... avui estic filosòfica... però volia dedicar aquesta entrada a un amic a qui vaig regalar aquesta llibreteta d'avui, amb un missatge clar: viu avui... sense dubte és l'únic que tenim, la resta... és efímera i no sabem què està per arribar. Per això, i malgrat de vegades tenim la sensació que no aconseguirem vèncer els nostres fantasmes, cal fer nostre aquest carpe diem... i tenir la certesa que tot canvia i que en algun lloc hi ha un petit oasis on retrobar els nostres somnis.

Vaig aprofitar una llibreta que m'havien donat no sé on, m'encanta canviar-les del tot, la vaig folrar, una mica de washi al llom i quatre detallets a la tapa (aprofitant retalls). I aquí està el resultat...

Un llibreta on escriure un bocinet d'una nova vida... perquè... fet i fet... encara queden moltes pàgines per escriure, no? i nosaltres hi tenim molt a dir.

23 comentaris:

  1. Muy bonita, me gusta mucho el papel y la combinación con negro. Bss.

    ResponElimina
  2. Quina entrada més bonica i que cert tot el que dius!! M'encanta quan et poses tan filosòfica, jejeje. De veritat, m'agrada molt les teves reflexions, fan pensar...i molt. CARPE DIEM!!!!!!!
    Preciosa la llibreta, per cert.

    ResponElimina
  3. Es preciosa!!! És una llibreta amb molt estil. M'agraden els colors que has triat, i com l'has decorat. Té un aire molt actual i modern. Una abraçada!

    ResponElimina
  4. M´agrada molt com t´ha quedat, els colors són genials !!!
    I tens tanta raó amb tot el que dius ....
    Una forta abraçada,

    ANNA

    ResponElimina
  5. Una llibreta preciosa Montse, amb una frase que tots ens la tindríem que repetir cada dia.
    M’encanta la tela de sac amb contrast amb la resta de materials i colors.
    Petons.

    ResponElimina
  6. M'encanta l'aire rústic que l'has donat!!!
    Petonets

    ResponElimina
  7. Hola Montse!! et va quedar molt maca, m'agrada molt com es veu la portada amb la roba de sac, el Tag, el cordill...bé, m'agrada tot!!

    Estaves filosòfica, però dius tantes veritats que ens plantegem dia a dia(almenys jo); de vegades estem tan pendents del què passarà, que ens perdem el que realment passa...carpe diem!!

    Una abraçada!!

    Pilar

    ResponElimina
  8. Totalment d'acord!! Unes boniques paraules per acompanyar un bonic regal! Petons

    ResponElimina
  9. Holaaaaaa, bon dia!!!! Quanta raó tens en tot allò que dius, m'encanta quan et poses a escriu-re pq tot el que dius es reflexa en el dia a dia.
    La portada és xulissima i m'has donat una bona idea.
    Un abraç

    ResponElimina
  10. Qué bonica, Montse!!!. M'agrada moltíssim!!!...aquest tros de ràfia queda molt bé!
    I si, només tenim el dia d'avui...així que carpe diem!!!!


    Petonets!!!


    Charo

    ResponElimina
  11. Moltes gràcies wapes, els vostres comentaris sempre m'alegren el dia!!! Cada vegada m'agrada més combinar materials i tot i que no sóc amant dels marrons, donen molt de joc i et permeten aconseguir aquest to masculí que tant costa... Un petonàs per totes

    ResponElimina
  12. Hola Montse!!! me ha encantado la entrada de hoy, primero por la reflexión ( ya sabes que últimamente yo tambien estoy muy reflexiva, y llegando a las mismas conclusiones que tú has transmitido tan bien) y segundo porque el trabajo es magnifico... super elegante, te has desmarcado de los colores, para hacerlo con una misma paleta, y te ha quedado divino!!! me ha encantado!!
    besitos ^^

    ResponElimina
  13. Es genial Montse..... i com dius es molt masculina... encara que a mi no em faria res tenir-la...je,je,... i ja saps que m'encanten les teves frases... pero aquesta i la teva reflexió avui m'ha alegrat el dia.... bé el que queda d'ell....
    Petons.

    ResponElimina
  14. Quina llibreta tunejada més xulaa!! Per cert, aquests "atacs de filosofia" solen ser sempre un cúmul de veritats ;-)

    Ptns!!

    ResponElimina
  15. Te ha quedado realmente muy bien con todos los detalles que has usado y con la combinación de colores.
    Me encanta!!!!!!!!!!!!!
    ¡¡Qué tengas un buen día!!!!!!
    Cariños de colores y muchas bendiciones

    ResponElimina
  16. M'agrada moltíssim! I ja veuràs que hi ha més coincidències amb el meu últim treball. En totes les teves reflexions filosòfiques tens molta raó. S'ha de viure el present i aprofitar-lo al màxim perque quan vinguin mal dades sempre et quedaran els bons records. Un petó molt gros

    ResponElimina
  17. M'encanta Montse!
    M'encanten aquests colors, arpillera, marrons...
    CARPE DIEM!!!
    Petons

    ResponElimina
  18. Montse, és molt xulo. Ara veig que estas inspirada. Està molt bé que algú reflexioni una mica. Felicitats.
    Petons

    ResponElimina
  19. Te he dejado un regalo en mi blog. Bss.

    ResponElimina
  20. Que preciosa libreta, te quedo hermosa!
    Saludos desde Argentina!
    http://amimegustaelscrap-milena.blogspot.com.ar/

    ResponElimina
  21. Ep, Montse que encara no has penjat el post dels dos premis que has rebut... Vinga que estic esperant conèixe't una mica més ;-)

    ResponElimina
  22. que bonita Montse, se me hace raro ver estos colores tan sobrios...pero me encanta, besotes!!!

    ResponElimina