Bocins de paper, màgia i colors: Després del silenci...

dijous, 22 de març del 2012

Després del silenci...



Cap vida no és capaç d'encegar i seduir com la que es viu portes endins d'un mateix.

(Miquel Martí i Pol)


Molts dies allunyada del bloc, de les manualitats i de moltes coses que m'agraden... primer per la formació, després per les correccions (que encara duren) i acabant amb una setmana demencial i dura a nivell personal.

Però ara que tinc uns moments de pau  em venia de gust penjar la darrera postal que vaig fer ja fa uns dies per l'aniversari de la meva neboda (de fet encara no l'ha vist però com dubto que es miri el bloc i no sé quan tindré un altre momentet de tranquil·litat...).
Des de que vaig jugar amb papers i colors a l'àlbum del meu nebot que em venia molt de gust fer alguna cosa amb negres i vermells. No sé perquè però sempre que li faig alguna cosa a la meva neboda acaba sent una postal molt colorista i plena de flors, potser perquè em desprenen vida, alegria... la primavera... i ella és molt així.

Aquí he fet més monotemàtics els colors però sí he combinat quadres, topets, ratlles i flors (si m'ho haguessin dit un temps enrere que combinaria tot això hauria dit: apa! impossible! queda fatal! però el cert és que m'agrada el resultat, tot i que està malament que ho digui jo, jeje).

La resta... ja es veu, troquels, botons, washi tape, cintes, l'ús de la roba de sac (que he vist en moltes ocasions a la Sònia i que he "manllevat" com a idea, m'encanta aquesta combinació de materials!).

I a l'interior, algun segell, embossing i un sobre folrat per posar-hi el val per...



Ara tinc moltes ganes de treballar amb blanc i negre, una de les altres combinacions que vaig iniciar... però... haurem d'esperar aquesta fàbrica de temps que encara ningú ha localitzat :).

15 comentaris:

  1. Segur que la teva neboda estarà encantada!!! és una targeta monissima... aquí estarem per veure aquest treball en blanc i negre, per quan puguis ; )
    un petó.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies! no sé quants anys haurem d'esperar pel blanc i negre, jeje, perquè sempre tinc tants projectes al cap! i no hi ha manera de concretar-ne cap :) Ptons

    ResponElimina
  3. Una targeta preciosa Montse, esperarem el blanc i el negre, sempre es un plaer veure els teus treballs! Ptns

    ResponElimina
  4. Ohhhhhhhhhhhhhhhh... Com m'agrada!!!!! T'ha quedat espectacular, plena de detalls i amor!!!

    ResponElimina
  5. Muy buena combinación de colores! Le habrá encantado a tu "neboda" ¿sobrina?. Bss
    Aurora

    ResponElimina
  6. Sí... sobrina, jeje... Gracias. Un beso

    ResponElimina
  7. molt maca la conbinació de colors
    Felicitas a les dues
    Equip Fem Scrap

    ResponElimina
  8. A mi se'm va sempre la vista cap als vermells, així que ja et pots imaginar que m'ha encantat el teu treball. Petons i gràcies a tu també.

    ResponElimina
  9. Una targeta molt maca!

    Petons!


    Charo

    ResponElimina
  10. Montse es una targeta preciosa y molt be conjuntats els tres colors. En cuan al temps, segur que sempre podras trobar una estoneta per a tu mateixa, y si no la trobas, la pintas y prou. Segur que et quedará una pintura preciosa. Una abraçada ben forta.

    ResponElimina
  11. la combinació de colors i materials és fantàstica! Aquesta flor de roba m'ha robat el cor.
    Petons. Sílvia

    ResponElimina
  12. Ha quedado bien bonita, megusta y seguro que a ella tambien. Bss
    Aurora

    ResponElimina
  13. K preciosidad! Los colores escogidos son preciosos!

    ResponElimina