Bocins de paper, màgia i colors: Scrapteràpia (2)

dilluns, 16 de gener del 2012

Scrapteràpia (2)


L'home imita primer els objectes que veu o que d'altres han imitat. Representa després les seves pròpies concepcions. És el súmmum de l'art.

( Joseph Joubert)


Avui aprofito una estoneta de tranquil·litat per treure-li la pols al bloc, després de molts dies desconnectada, primer per les vacances de nadal que he aprofitat al màxim i no he parat quieta :) i després per la tornada al cole i algun que altre projecte que tinc entre mans i que no em deixa temps per a res més.

Però d'avui no podia passar, sobretot perquè tinc l'excusa perfecta, la trobada d'ahir d'Scrapteràpia!

No sé per on començar... ja fa temps vaig penjar l'anunci de la idea inicial de la Sara Ferret, aquesta idea però va anar canviant de forma i es va convertir en una trobada de 30 persones amb una afició comuna: l'scrap! 

Era la primera vegada que jo assistia a una reunió tan multitudinària (sobretot tenint en compte que no coneixia a ningú i que com sempre dic: sóc un ésser associal! :)). Però m'hi vaig aventurar, entre d'altres coses perquè poquetes activitats d'aquest tipus es fan relativament aprop de casa, com en aquest cas. I la idea de fer una trobada sense pagar i poder compartir projectes i visions diferents em va resultar atractiva.



Va ser un dia atapeït però maco, si més no jo m'ho vaig passar molt bé! Per això volia aprofitar per donar-li les gràcies a la Sara (ostres! quina feinada organitzativa i de buscar botigues que ens donessin detallets per sortejar i l'esmorzar i els tallers... en particular el què va impartir ella) i també a les caves Ferret i Guash perquè el lloc va ser ideal!! (i el cava fantàstic tot s'ha de dir!! :)).




També donar les gràcies a la Glòria i la Cristina pels tallers que van impartir, la paciència repetint les coses, també a la Neus que ens va parlar de les meravalles dels washi tapes (de fet jo ja m'hi estava enganxant a ells!!) i la Irene que ens va presentar els seus segells (estem totes esperant-los en català!! jo per començar ja vaig aconseguir el segell amb el meu nom!! què xulo!).




Jo no tinc fotos que resumeixin la trobada (sóc un desastrillo amb les càmeres i me la vaig deixar sobre la taula, clar que havíem de portar tantes coses que al final no m'estranya que algunes es quedessin pel camí :)) però ara sí em queda el record i els objectes que vem fer. I espero que ben aviat la Sara ens passi els blocs i adreces de totes i així puguem compartir les imatges.



Va ser molt xulo veure com partint d'una explicació comuna cada una de nosaltres hi va posar el seu propi estil i van sortir projectes tan diferents. Vem fer un marc de fotos amb imant, un porta-notes i un mini molt mini (que jo ja no vaig decorar perquè no portava les fotos). I tot això entre converses, compartint idees, materials... (li vaig dir mig en broma mig seriosament a la meva "veïna" de taula que li dedicaria el meu mini a ella, la Mònica que va ser la proveïdora oficial del troquel de papallones que totes vem aprofitar!! Gràcies! jeje).

També vem poder gaudir d'un dinar impressionant (la veritat és que tot el què vem portar estava boníssim, crec que caldria penjar també les receptes).




I per acabar (que ja ens havíem passat dues hores del temps fixat) els sortejos i els regalets (una fantàstica bossa gentilesa de descrapbooking i una bosseta de botonets que ens anirà genial pels projectes, gràcies a l'Ester i la seva germana).



I bé... ara que ja m'he animat amb això de les trobades espero tenir la oportunitat de tornar-ho a repetir, conèixer noves persones i també coincidir amb les que ja he conegut (em va encantar trobar algunes persones que coneixien el meu bloc i fins i tot que havien deixat comentaris!). Va ser realment una bona experiència!!

10 comentaris:

  1. Hola Montse!!! quines coses més xules!!!

    ResponElimina
  2. Hola!! síiiiiiiii, va valer la pena oblidar la por a les multituds desconegudes, jajajjaa. Un petonet

    ResponElimina
  3. Quin cap de setmana més intens!!! I tot de coses xulíssimes, sobretot, m'encanta el mini, està genial! Petons

    ResponElimina
  4. Montse, t'he trobat!
    Soc la proveïdora de papallones. Ja veig que tens paraula, jejeje! Una trobada molt divertida i enriquidora tan a nivell personal com professional (en aquest cas la professional era l'Scrap). Espero que ens poguem retrobar aviat, intentaré posar-me ben a prop teu, al teu cistellet no hi faltava detall! Un plaer i mercès per tot.
    La part bona de les trobades amb multituds desconegudes es que es converteixen en conegudes! ;)

    ResponElimina
  5. Guauuuuuu, m'ha fet molta il·lu el teu comentari. Ens hem de trobar una altra vegada ni que només sigui per retallar papallones, jajjaja. Ara ja saps, a començar a produir i a obrir el teu propi bloc!!! Un petonet

    ResponElimina
  6. Què bé Montse, jo no em vaig animar a participar a les trobades de scrapteràpia per no deixar als nens, vaig pensar que més endavant, i ara em fas una mica d'enveja :-)
    Quines cosetes més boniques i quin bon rotllo es respira.
    Enhorabona.

    ResponElimina
  7. Doncs ja saps! a la següent no hi ha excusa i si no a fer dels nens futurs "scrapers", jejeje. Un petonet

    ResponElimina
  8. Molt xules Montse !!!!
    M'encantat passar un dia ple de rialles i scrap amb totes vosaltres.
    Moltes gracies i una enorme abraçada.

    ResponElimina
  9. A mi també em va encantar, i gràcies a tu pel taller!! :)

    ResponElimina
  10. Sí, sí que fa molta enveja, veient els treballs i llegint la crònica es veu que va ser una trobada fantàstica!
    Petons. Sílvia

    ResponElimina