Bocins de paper, màgia i colors: De tant en tant...

dijous, 4 de juliol del 2013

De tant en tant...


De tant en tant torno a ser nen
però avui m'he aixecat més despert,
he volgut traspassar el mirall
i quedar-m'hi tot l'any
a volar i a somiar.


He sabut d'algú com jo
que vol aprendre a caminar,
m'han dit que ja és gran
però que no té por
de tornar a començar. (...)

(De tant en tant, Gossos)

Aquest Nadal un bon amic em va fer un regal molt especial que feia temps era per a mi un somni pendent: volar en globus... em va fer moltíssima il·lusió!!! (moltes gràcies peque!! tot i que ja t'ho he dit moltes vegades!! :)). 

Al val per... l'acompanyaven uns segells de globus preciosos!! 

I, finalment el mes de març, vam agafar el cotxe per anar a la Cerdanya a volar entre les muntanyes nevades. 

Va ser una experiència molt relaxant, surant per entre els núvols, amb una sensació de pau increïble!!! 

Ara encara m'emociono quan ho recordo.

Per una vegada, vaig voler autoregalar-me un àlbum d'scrap (mai em faig res per a mi!!!) amb les precioses fotos d'aquell vol (que l'empresa ens va fer en diferents moments i que ens va regalar en un cd). 

Vaig aprofitar l'excusa del darrer concurs d'Scrapbloc per presentar el meu treball (de fet encara he d'acabar algunes de les targetes que s'amaguen a les butxaques però ara a l'estiu no tindré excusa per fer-ho). 

Potser és casualitat o no però el pensament de fer aquest àlbum va coincidir amb la troballa de diferents papers de globus que em van portar a triar els papers i els colors (ara ja sabeu com va sorgir al targeta que vaig publicar ja fa un mes!! tenia tots els papers restants del projecte escampats per sobre la taula!! :)).A partir d'aquest moment vaig estar buscant papers de colors similars i gràcies a la fira de Badalona i de Sitges ho vaig aconseguir!

La veritat és que estic molt contenta amb el resultat (tot i que sempre quedi fatal que un mateix s'ho digui, jeje). 

L'estructura l'havia proposat la Glòria (ja feia un parell o tres de concursos enrere) utilitzant sobres i de fet jo ja l'havia posat en pràctica. 

Vaig decidir canviar les mides per poder posar fotografies 10x15, així que vaig utilitzar sobres craft  de mida 18,4 x 26,1. 


Aquí us deixo una presentació amb unes quantes imatges (així si us avorriu podeu aturar-la, jeje). 

La veritat és que la decoració ha estat molt senzilla, utilitzant gairebé sempre trossos de papers, de cartolina craft i els meus ja estimats retoladors negres i blancs. Ara no puc passar sense ells, i de fet tinc dues bones mestres que em van ensenyar el seu potencial i de qui m'he copiat moltes idees (moltes gràcies Glòria i Isabel). També algunes decoracions de fusta que m'havien regalat (cada vegada m'agraden més!!!), algun troquel, algun botó... i poca cosa més... Ah! i la inspiració de la goma amb els botonets tancant l'estructura que tan m'agrada quan ho veia en els projectes de la Rosa!!!

Vale... ja paro d'escriure ;), aquí teniu el treball (que no he pogut publicar fins ara perquè encara no s'havien mostrat tots els treballs presentats al concurs):



També us deixo el vídeo de la cançó que encapçala aquesta entrada, no la coneixia però navegant per la xarxa tot buscant frases relacionades amb volar l'he descobert, la lletra és molt maca!

Per cert... avui he descobert una manera de tornar a posar música al bloc (després que mixpod tanqués...), estic fent proves, a veure si funciona! per tant si voleu escoltar el vídeo haureu d'aturar la cançó que soni i que apareix en una barra en la part inferior del bloc!



16 comentaris:

  1. Que bonito! El papel es tan chulo. Me gusta mucho como te ha quedado. Petons

    ResponElimina
  2. M'encanta!!! Però molt, eh? Saps que sempre que veig un segell o papers de globus penso en tu? El segell que hi ha a una de les últimes pàgines m'ha robat el cor. I la cançó jo sí que la coneixia perque a la Júlia li encanta i l'estiu passat es va passar tot el temps cantant-la. En resum, un album preciós per un record entranyable. Molts petons

    ResponElimina
  3. Un àlbum maquíssim!!!!. M'agrada molt!. Les fotos tallades per la meitat les vaig veure a un taller de la Karine Cazenave i em va agradar molt com queden.
    Això si: jo tinc pànic a les altures o sigui, que jo a un globus no pujo a la meva vida "que lo sepas"!jajajajajajaja.
    Les decoracions de fusta també m'agraden molt a mi, cada vegada més.

    Petonetssssssssssssssssssssss!!!


    Charo

    ResponElimina
  4. Quina preciositat de mini. M'agrada tot. Començant pel color verd aigua que és un dels meus preferits i que últimament veig que ho fas servir molt. Me encantaaaaa!! I tots els detalls, els ornaments de fusta i el llom tan bonic. I l'emmarcat de les fotos amb els núvols colantse a la foto, em sembla genial. Felicitats pel fantàstic dia de vol i per l'àlbum. Un petó molt fort.

    ResponElimina
  5. Carai quin regal!!!!!
    L'album una passada, el llom m'ha fascinat, els detalls de madera que ja soc fan, i el to desenfadat que li has dona't a tot l'album.
    Preciós wapi!!!

    ResponElimina
  6. Simplement espectacular Montse... I love it.

    ResponElimina
  7. Una preciositat, tant pels papers, que són una passada, com per l'estructura i l'enquadernació. M'agrada molt!!

    ResponElimina
  8. qué suerte!! un viaje en globo!!! Y el álbum, a la altura de las circunstancias!!!

    ResponElimina
  9. Molt bonic!! A mi m'agrada tocar de peus a terra i això d'anar en globus... però segur que és una experiència inoblidable i es mereixia aquest mini tan xulo. Petonets!

    ResponElimina
  10. Un álbum espectacular i una experiència encara més!
    Petons Montse.

    ResponElimina
  11. Pues te ha quedado muy bien.
    Me encanta, gracias por compartirlo.
    Besos de colores y muchas bendiciones

    ResponElimina
  12. Ala que chulada!!! Me encanta! Ya tenía ganas de verlo :) Me encantan los colores y papeles que has usado. Y k guay l viaje en globo! Aunque k yuyu jiji un beso guapa!

    ResponElimina
  13. Quina passada Montse! M'encantaaaaa! M'encanten els colors, les decoracions, està ple de detallets preciosos, el llom és moníssim amb aquesta paraula de fusta, es que m'agrada toooot!
    També les fotos son molt boniques, quin regal més xulo! A mi em faria moooolta por!
    Està tot molt cuidat, com tot el que fas.
    Moltes gràcies a tu per estar sempre, el potencial el portem tots a dins, només cal DEIXAR-LO sortir, després... ni hi ha qui l'aturi!
    Petonassos!

    ResponElimina
  14. Ostres Montse, quina xuladaaa!!! Uooo, és que a més has utilitzat una combinació de colors que em xifla!!! Tot just acabo d'acabar (!!) el meu primer intent de mini i, com sàbiament vàreu pronosticar-me, això és un vici brutal!!! ufff i llavors va i trobo el teu treball.... Quina canya! M'agrada moltíssim!! Quina sort d'haver-te trobat pel camí! Per cert, que he de dir que jo fa força temps també vaig fer un vol en globus i coincideixo amb tu que és una activitat relaxant, molt zen, inoblidable... oi que si? Un petonàs wapa!

    ResponElimina
  15. Ualaaaaaaaaaaaa que guapo tot!!!!!!! el regal que et feia tanta il·lusió (no sé si seria capaç jo de pujar-hi...!!), després el color aquest turquesa m'encantaaaaaaaaaaaaaa i els papers, els detalls... tot tot tot!!!

    ResponElimina
  16. Ooooh és un gran autoregal, per recordar un gran regal !!! De veritat és preciós cada detall, i sí queda genial el rotulador negre i blanc !! Les fotos són una meravella que encara fan més gran el treball. I a més amb la banda sonora !!!


    Petonets,

    ResponElimina