Bocins de paper, màgia i colors: 4 dies pel 2018

dijous, 28 de desembre del 2017

4 dies pel 2018

És desig,
és encanteri,
és mirall,
és so eteri.

És un cant
de clam blanc,
és la llum,
és cada raig,
és el nom de Nadal. (...)

(Isabel Barriel)

Encara em queden unes quantes targetes per ensenyar, la d'avui té un toc divertit i és per algú molt especial que té molt d'afecte als ratpenats :). 
Quan vaig veure aquests segells de la Gerda Steiner va ser amor a primera vista i vaig pensar ràpidament amb ell. Aprofito l'avinentesa per participar en el "share your designs challenge" d'aquest mes de desembre.
Algú pot pensar... com poses ratpenats en una targeta de nadal??? doncs ara ho veureu. Vaig pensar en fer una shaker dins d'unes boles de nadal. El fons creat amb tintes distress i l'estructura aquesta que darrerament tant faig servir que quan estires surten dues targetes de l'interior.

Espero que us agradi!



4 comentaris:

  1. Dons m'agrada molt aquesta targeta amb els ratpenats de Pare Noel!!jajajajaja. Jo sóc fan d'aquestos animals, però només a l'scrap, eh??...que veig un a la vida real i surto pitant a amagar-me!!!! #quelosepas #momentoconfesiones jajajaja
    Una targeta molt i molt divertida!
    Molta sort al repte i molt bon 2018, floretaaaaaaaaaaa!jajajaja

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajajaja, jo també només en scrap!! el trobo molt divertits, jo també sortiria pitant en la vida real, tot i que me'ls he trobat en algun moment :O. Molt bon 2018 per a tu també!!! Molts petonets

      Elimina
  2. Una targeta molt divertida! No se m'hagués ocorregut mai posar ratpenats en una targeta de Nadal però trobo que aquests ratpenats tan divertits queden perfectes aquí. Per cert, els tinc i encara no els he estrenat, com tantes altres coses (#momentoconfesiones, com diria la Charo). Et mereixes guanyar el repte. Petonets i tot lo millor pel 2018!

    ResponElimina
    Respostes
    1. La veritat és que a mi tampoc se m'hauria acudit posar ratpenats, però al meu amic li agraden i per això vaig pensar-hi!! a part que va ser amor a primera vista!!! Un petonàs i molt bon any per a tu també!!!

      Elimina