Bocins de paper, màgia i colors: Els mesos de l'any: febrer

dimecres, 22 de febrer del 2017

Els mesos de l'any: febrer


"La utopia està en l’horitzó. M’apropo dos passos, ella s’allunya dos passos. Camino deu passos i l’horitzó es mou deu passos més enllà. Per molt que jo camini, mai hi arribaré. Per a què serveix, doncs, la utopia? Per a això serveix: per caminar” 

(Eduardo Galeano)

No volia que s'acabés el mes sense fer l'entrada del projecte particular que comparteixo amb la meva amiga Pilar. Aquest mes ens hem intercanviat la pàgina de febrer amb les imatges de la nostra trobada de gener. 

Vam passar un dia diferent i divertit, pel matí passejant pel barri del Born de Barcelona que és ple de racons especials i per la tarda vam anar al Museu de les Il·lusions, jo no sabia ni que existia però ella em va comentar que li feia gràcia anar-hi. La veritat és que ens ho vam passar "pipa" com dues nenes petites jugant davant les imatges que hi ha pintades a les parets d'aquest curiós museu. Vam riure molt. Les nostres pàgines intenten reflectir alguns d'aquests moments.

Primer us ensenyo la meva pàgina (davant i darrera i la pila de tags perquè no sabia quines fotos triar!!). Quan vaig veure la foto tocant la Terra amb la Lluna als nostres peus vaig tenir clar ràpidament quin paper volia utilitzar i que la decoració serien aquestes estrelletes que són un troquel que vaig comprar fa poquet. Les lletres formen part d'una bosseta de lletres troquelades que em va regalar la Charo ja fa mooooolttt (moltes gràcies!!).



La part del darrera reflecteix la nostra passejada i el dinar al barri del Born. I síiiii, va costar però vam trobar el vitrall amb l'escut del Barça a Santa Maria del Mar! :).

Una vegada més coincidim amb la foto de la portada amb la Pilar, aquí van les seves pàgines! estava desesperada perquè havia revelat tantes fotos que no sabia on posar-les :). Al final totes hi van tenir cabuda! :).




Ara a per la següent pàgina! :) 

5 comentaris:

  1. No recordava aquestes lletres!! Me n'alegro que t'hagin servit!
    Sobre les pàgines...què dir?. Cada vegada us supereu més per tal que càpiguen totes les fotos!!!jajajajajaja. Les pàgines m'agraden molt...es nota que vau gaudir molt!.
    I no sabia que existia aquest Museu (ja aniré #hoprometo!!!jajajaja)
    Petonets i bon dijous!!!!


    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. T'haig de confessar que jo tampoc recordava les lletres, però els colors en la pàgina han quedan moníssims, jejejeje. I sí, ja és difícil encabir les fotos, cada vegada en fem més, aquest febrer vam dir que no abusaríem, crec que ho hem aconseguit, jajajaja. Un petonàs

      Elimina
  2. Unes pàgines xulíssimes, com sempre. Jo sí que conec el museu perque passo sovint quan vaig a Piera o a Scraphouse però no sabia ben bé de que anava. Dissabte passat mateix vaig passar amb en Ramon i ho vam comentar. Ara li explicaré. Petonets i bon cap de setmana!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo no m'hi havia fixat mai en el museu, però la Pilar me'n va parlar. És un museu on hi ha pintures a les parets i és només per fer fotos divertides i passar una bona estona fent el "pallasso", jo el vaig fer un munt! :). Si més no vam passar una tarda entre somriures. Molts petonets

      Elimina
  3. Aquest projecte teu m'encanta Montse!! A final d'any serà un record increible.
    Les meves nenes van anar al Museu de les Il·lusions amb el tiet i van tornar encantades.
    Petonets guapa.

    ResponElimina