Bocins de paper, màgia i colors: Una capseta amb sorpresa...

diumenge, 18 de setembre del 2016

Una capseta amb sorpresa...


La felicitat és un perfum 
que no pots abocar damunt
dels altres sense que a tu
te'n caiguin unes quantes gotes.

(Anònim)

Ahir vam celebrar l'aniversari de la meva germana i jo que li havia fet un regalet a mà li volia donar d'una manera especial que servís també com a targeta d'aniversari.

De vegades les coses arriben a nosaltres quan més les necessitem, així que per casualitat vaig topar-me aquesta setmana amb aquesta entrada del blog de la Silvia Scrap. Em vaig enamorar a l'instant d'aquesta capseta amb unes targetes que quan les estires mostren el regalet de l'interior.

Vaig anar a veure el tutorial, vaig adaptar les mides per a què pogués posar-hi el regalet i aquest va ser el resultat. La veritat és que per veure l'efecte s'hauria de veure en acció però si us mireu el tutorial us quedarà clar.
 
Dins... bé... ja ho veureu en una propera entrada... (tot i que ja s'intueix :)).

 
 



9 comentaris:

  1. Quina monada! M'encanta aquesta caixeta-targeta! I em sembla que el regal de dins (pel que es veu) també m'agradarà molt. Si és el que em penso són la meva perdició. Fa poc va ser el meu aniversari i un dels regals també va ser això. Els que em coneixen ho tenen fàcil per encertar el regal. Petonets i bona setmana!

    ResponElimina
    Respostes
    1. És una idea molt original i que sorprèn, tothom va estar-se mirant per tots costats el mecanisme que feia que a l'estirar s'obri, és ideal per fer un detallet per sobre de la taula amb un bombonet. Aquesta setmana prometo segona entrada i podràs comprovar si el regalet t'agrada, si és així ja em pots dir ja he arribat tard al teu aniversari (per cert per molts anys!) però qui sap potser els Reis te'n deixen algun a casa, jajajaja. Petonets

      Elimina
  2. Quina preciositat de capseta!!!!. Gràcies per l'enllaç, no coneixia aquesta modalitat de capsa i t'ho agradeixo molt!
    Un petonet i bona setmana!!!! :-D

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a tu!! Jo tampoc la coneixia i és que no acabes mai de descobrir cosetes per aquest món que és internet i realment és genial!!! La capseta bústia és molt divertida i realment sorprèn a qui la rep. Un petonet

      Elimina
  3. Ostres Montse!

    Encantadora capseta, és molt original i divertida. Darrerament totes les teves entrades m'enamoren més que les anteriors encara.
    Ja estic impacient per veure el regalet que va a dins, perquè el què es veu també m'ha deixat amb la boca oberta.
    Fins aviat!!
    Àngels

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!! Jo encantada que et passegis per aquí i encantada de deixar-te amb la boca oberta, jajaja. Un petonàs

      Elimina
  4. Quina preciositat Montse!! Amb aquest embolcall el de dins segur es molt bonic.
    Petonets guapa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!! A ella li va agradar tant l'interior com l'exterior, jeje. Un petonàs

      Elimina
  5. Un regalet molt tendre i acurat, com tots els teus treballs. Ptns!!!

    ResponElimina