Bocins de paper, màgia i colors: Pluja de regals...

dimecres, 31 de juliol del 2013

Pluja de regals...


La vida és un regal temporal, i quan rebem un regal hem de ser agraïts. I com que tot regal de vida ve amb data de caducitat, cada moment és valuós. 

(Lou Marinoff)

Fa uns dies l'Elena de La aventura de los Buhos va anunciar una pluja de regals, jo m'hi volia apuntar però no havia trobat el moment de fer-ne difusió. Dilluns vam fer una petita trobada on ella hi era i ens va animar a apuntar-nos-hi. Després de veure en viu i en directe els seus treballs i la dedicació que hi posa ja no m'hi vaig poder resistir, és tota una artista!!! dibuixa, pinta i dedica hores i hores a tot allò, és increïble!!!

No sóc massa fan de seguir cadenes però aquesta és una iniciativa molt maca i totalment desinteressada. Es tracta de fer un sorteig d'alguna cosa feta per un mateix, anunciar-ho al bloc, i la persona guanyadora ha de continuar aquesta cadena, fent alguna coseta per regalar. No és fantàstic obrir la bústia i trobar quelcom que algú ha fet amb molt d'afecte??? a mi només m'arriben factures, argggggg :).

Així que espero que us animeu!!! Trobareu la informació fent clic sobre la imatge.

 

2 comentaris:

  1. Madre mía!!!!!!! Una entrada sólo para mi en tu blog????? Que honor!!!! Mmuchísimas gracias guapa!!! A ver si se anima un poco y se apunta más gente. Besitos y muchas muchísimas gracias

    ResponElimina
  2. Ahh mira, ara mhi passo! gracies!!

    ResponElimina