Bocins de paper, màgia i colors: Per a no oblidar res...

dissabte, 12 de gener del 2013

Per a no oblidar res...


L'home pot viure uns quaranta dies sense menjar, uns tres dies sense aigua, uns vuit minuts sense aire, però només durant un segon sense esperança.

(Anònim)




Ja fa temps que tenia al cap fer alguna llibreteta per tenir-la penjada a la nevera i no oblidar res. Moltes idees s'amuntegaven dins meu, algunes que havia anat veient o senzillament imaginant i no sabia què en sortiria. 

Finalment m'hi vaig posar el dia 5 per fer un regalet de Reis a la meva cunyada i al meu germà que sempre deixen notetes i post-its per tot arreu.

La base un cartró (amb uns imants tapats per una cartolina vermella, uis! no vaig fer foto del darrera!). 

Els papers d'un kit nadalenc d'IKEA que em va regalar una amiga. Pensava que el guardaria pel nadal vinent però ja veig que no arribarà sencer, jeje. 

La llibreta tunejada (vaig segellar cada pàgina amb uns segells nous de cuina que m'han regalat aquest nadal) i unida al cartró de base amb una barra de fusta enganxada amb unes peces de ferreteria que no tinc ni idea com es diuen, per poder-la treure i canviar.

I poca cosa més, un espai per guardar-hi uns post-it i una pinça per deixar-hi algun paper. I com no! un bolígraf per anotar-ho tot.

A mi m'ha encantat el resultat i segur que quan tingui temps (aishhhhhh, quan serà això? jeje) me'n faré una per a mi. Sé que a ells també els hi va agradar però els hi fa una mica de pena utilitzar-la :), de fet ja els hi feia pena obrir el paquet!!! jejeje.

També vaig voler fer algunes pincetes amb imants per repartir i per enganxar a la nevera i poder-hi penjar aquell paper que no s'ha de perdre. La foto és nefasta i no fa justícia als colors però la vaig fer el mateix dia sota la llum de la bombeta més inadequada :).


24 comentaris:

  1. Quina cosa més bonica!!!!. M'encanta!!!!!!. I no sé com es diuen les coses aquestes de ferreteria en català, però crec que en castellà es diuen "alcayatas" o "cáncamos"???jajajaja
    I mira tu que els segells que has posat dintre de la llibreteta els poso jo dintre de les fitxes dels meus receptaris. Són preciosos, oi???

    Petonets i bon cap de setmana, Montse!!!


    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres sí... alcayatas em sona, jejeje, ho he buscat al termcat i posa "tac de clau de ganxo" mare meva!!! es quedarà amb "alcaiates" a lo cutre, jajajaja. I sí... són fantàstics aquests segells!! Estan esperant el meu receptari!! :)

      Petonets i bon cap de setmana a tu també!

      Elimina
  2. Molt maco i original, com sempre Montse. petonets

    ResponElimina
  3. És una preciositat Montse, fantàstic, en vull un!!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si algun dia t'haig de fer un regal ja sé què fer :) Un petonet

      Elimina
  4. T'ha quedat molt maco!! Mira que jo també hi tenia pensat fer-ne un per a la nevera i encara no em pose en marxa. El teu m'agrada moltíssim, no li queda per posar cap detall. Els papers, combinació de colors, distribució, elements decoratius...tot meravellós, i les pincetes t'han quedat una cucada. Petons i bon cap de setmana

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs a posar-te en marxa, ara ja t'he servit d'inspiració :) Un petonet i bon cap de setmana a tu també!

      Elimina
  5. És moníssim i segur que els haurà agradat molt, amb tots els detallets i trobo que aquests papers d'Ikea han quedat molt bé perque encara que sigui un kit de Nadal no són típicament nadalencs. Jo també el tinc i el vaig utilitzar per troquelar formes per guarnir els paquets dels regals. Referent a les peces de ferreteria he preguntat a l'expert de la casa en ferreteria catalana i m'ha dit que es diuen claus de ganxo o vagues (amb una explicació que no he entés sobre si són rectes. oberts i no sé qué mës)però a mi també m'agrada més lo d'alcaiates. Quin rotllo tinc, oi? I això que estic molt engripada. Molts petons (sort que són virtuals i no contagien).

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajajaja... moltes gràcies a l'expert en ferreteria catalana, jo tampoc hauria entès l'explicació, sempre que vaig a la ferreteria semblo tonta i demano una cosa d'aquelles que té no sé quina forma i serveix per a no sé què :), sempre es fan un fart de riure amb mi... què hi farem! :). Cuida't molt d'aquesta grip i sino aprofita que estàs tancada a casa per scrapejar, que "no hay mal que por bien no venga" :) Petonets curasana

      Elimina
  6. Ah! I les pincetes també m'agraden molt, eh?

    ResponElimina
  7. Primer de tot... ostres Charo i Rosa es boníssim el vostre comentari.. sincerament jo no hages demanat mai "alcaiates" i encara menys "cáncamos" (no l'havia sentit mai aquesta paraula) i genial la nova definició que han d'introduir al diccionari "l'expert de la casa en ferreteria catalana".. pero jo soc del grup de la Montse "cosa d'aquelles que té no sé quina forma i serveix per a no sé què" així tambe ens entenen oi??? ....
    o sento pero encara ric....
    Be.. perdona Montse.... al gra...la teva explicació es perfecte... també el tindre que incloure a la llista.. i aixó que total comença l'any.. entre coses pendents i coses a fer... la meva llista acabarà per allà el 2020...una alta vegada m'enrotllo....
    Ara si.. que et tinc que dir... que a mi també em faria pena obrir el regal.. i la llibreta utilitzar-la ni pensar-ho... es preciós tot el conjunt.. els colors, els detalls.. les idees que has tingut... es una monada.. i per mi seria un "es mira pero no es toca"... es un treball magnific... i quin munt de coses que has fet per aquest Nadal...
    Petons...

    ResponElimina
  8. ÉS preciós, i com han dit les meues companyes no et falta detall, és un regal per a guardar, com quan compres uns papers i són tan bonics que no saps en q gastar-los, a mi em passa a sovint.
    Com he dit abans Preciósssssss!!
    Un beset

    ResponElimina
  9. Hola Montse!! ostres que maco!!! jo també en vull un per quan estigui de nou al pis jajajaja...ja pujaré un cap de setmana i m'aprofito dels teus segells; a mí també em faria pena escriure a la llibreta,però sempre poden agafar i girar la pàgina i no arrencar-la i que quedi de record, no??

    Les pinzes...genials!!! que xules!!! m'encanten!!! un detallet petit però un detallat, com ens agrada a nosaltres!!

    Una abraçada gran!!

    Pilar

    ResponElimina
    Respostes
    1. El problema és que se'm va acudir segellar totes les pàgines amb diferents segells :(, així que si arrenquen les segellades no poden escriure, jajajaja. Un petonàs

      Elimina
  10. aisshhh, m'he oblidat de comentar la traducció d'alcaiates, jajaja molt bons els comentaris però jo també em sento tonta quan vaig a la ferreteria...Montse, jo també demano "una cosa d'aquelles..." però mai claus de ganxo, ni cáncamos...les alcaiates de tota la vida :-)

    ara si!!

    adéu!! Pilar

    ResponElimina
  11. Certament es preciós...i si fa pena estrenar-lo, el tenim posat....i encara no ens hem atrevit a escriure res!....
    Si vols la foto del darrera, m'ho dius i te l'envio...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs ara a perdre la por i estrenar-ho!!!! que si s'acaba o s'embruta en puc fer més :) iguals no, però... i no et preocupis que la foto del darrera no aporta massa informació. Petonets!

      Elimina
  12. És molt maco !!! M'agrada molt la composició i la petita tetera de metall...

    Si voleu anar a la ferreteria amb coneixement del tema (hi ha dibuixets) mireu a l'enllaç següent (pg 24 del .pdf)

    Ratpenat

    http://www20.gencat.cat/docs/ptop/Home/Serveis%20i%20tramits/Biblioteca%20i%20documentacio/General/Publicacions/Terminologia%20tecnica/Diccionari%20visual%20de%20la%20construccio/pdf/Dicc_cap6_tcm32-12289.pdf

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajajaja, la què hem liat amb les "alcaiates". Ara aquesta pàgina del pdf serà la meva pàgina de capçalera per anar a la ferreteria, jajajaja. Gràcies peque ;)

      Elimina
  13. Preciós Montse!! M'encanta com t'ha quedat i segur que al teu germà li ha encantat.
    La frase del principi és genial.
    Petons i bon cap de setmana.

    ResponElimina
  14. M'agrada molt Montse !!! Es moníssima i els colors m'encanta !!!

    Petonets,

    ResponElimina
  15. Qué preciosidad Montse!!!
    Yo tengo que hacer algo con la libreta potrosa que tengo en la nevera, así que gracias por compartir este trabajo tan bonito, que me va a servir de inspiración, seguro!!
    Bsts

    ResponElimina
  16. Quin conjunt més bonic! I quants detallets macos! I molt pràctic a més. L'envoltori també m'agrada molt com ho adornes amb les estrelletes enganxades del cordill. M'ho apunto! Y les pincetes també que maques. Mágrada TOT!!!
    Un petó.

    ResponElimina