Bocins de paper, màgia i colors: Projecte calendari: Gener...

dissabte, 26 de gener del 2013

Projecte calendari: Gener...


(...) Pel gener comença l’any
i els onze mesos que falten
fan que el fred no es senti tant. (...)

(Miquel Martí i Pol)




Ja fa uns quants dies parlàvem amb la Pilar, (una molt bona amiga des de ja fa... buf... ni sé quants anys! segur que ella porta el compte que és menys desmemoriada que jo :)), sobre com ens havia agradat participar en l'intercanvi de postals de nadal i ella va proposar d'intercanviar-nos alguna cosa cada mes. 

Vam decidir donar-nos un tag que fos d'una temàtica relacionada amb el mes. D'aquí va sortir la idea de fer un calendari que, en acabar l'any, es convertís en un àlbum de petits tresors... 

Avui que tinc tot el dia per endavant aprofito per penjar l'entrada, però no dubteu a passar-vos pel seu bloc, ha fet una crònica fantàstica :).

El cap de setemana passat el vam passar plegades, i apart de passejar, mirar pel·lis, xerrar... vam dedicar una tarda a fer scrap i a muntar la primera pàgina del calendari (tot i que arriba una mica tard aquest mes!). Les dues estàvem il·lusionades amb els tags intercanviats :), quan els vam obrir ens va sorprendre que la distribució i la temàtica eren pràcticament iguals i això que no n'havíem parlat de com seria!!!



Aquest va ser el tag de la Pilar, a què és xulo? 


I aquesta la meva pàgina muntada... vam aprofitar uns calendaris de nevera que m'havien regalat al mercat i vam posar el tag en una franja d'acetat per a què no es perdés detall del tag i es pugués treure i posar.



























A les tapes encara els hi falta algun detallet, però arribaran aviat... :)

10 comentaris:

  1. Molts bonics els dos!!!!. És una gran idea!!

    petonets!

    charo

    ResponElimina
  2. Preciosos! i la idea del calendari molt original i pràctica.
    Gràcies per compartir!

    ResponElimina
  3. M'agrada la idea de fer-vos un tag cada mes l'una a l'altra.M'agraden els dos tags, el teu és molt simpàtic!!!

    ResponElimina
  4. Molt macos els tags y molt maca la idea del intercanvi mensual. Lo millor de tot, tenir una amiga amb qui poder compartir el temps y les aficions. Felicitats!.

    ResponElimina
  5. Quina idea tan bona!
    Els tags són molt bonics, tant el teu com el de la Pilar.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  6. Una idea molt bonica i a dues mans!! M'agraden tots dos, seguiré els vostres avenços. Petonets

    ResponElimina
  7. Hola Montse!! gràcies pel comentari de la crònica :-) saps quants anys fa que ens coneixem?? 14 anys !!! si, si, ens vam conèixer al novembre de 1999, els detalls ja els coneixem jajaja

    Em va fer molta il·lusió fer ahir l'entrada i els tags realment són molt xulos!! ara febrer!! queda poquet per l'intercanvi :-)

    Una abraçada!!

    Pilar

    ResponElimina
  8. M'encanten els tags i la idea del calendari. Us seguirem. Un petó ben gros

    ResponElimina
  9. Es molt bona la idea de l'intercanvi que heu tingut amb el tag i el calendari.... i les dues etiquetes molt boniques.... ja veig que esteu molt compenetrades... m agrada molt la idea..
    Petons...

    ResponElimina
  10. Que bonic això de compartir tags i fer un calendari, molt bona iniciativa, segur que quedarà fantàstic, ja ens aniràs ensenyant!! MOlts petons.

    ResponElimina