Bocins de paper, màgia i colors: Mixed-media

dimarts, 15 de gener del 2013

Mixed-media


Només sabem que hi ha situacions insòlites que potencien la nostra imaginació.

(Antoine de Saint-Exupéry)


Aquestes vacances de Nadal vaig tenir la sort de gaudir d'un taller de mixed-media impartit per la Glòria

Haig de reconèixer que tinc una mica d'al·lèrgia a les pintures, al gesso i als pinzells... però quan veig la feina dels altres em quedo meravellada i tinc força enveja (sana, és clar! :)). 

En més d'una ocasió he intentat fer alguna cosa d'art journal o els mil noms que rebi, però acabo desistint. Per això em vaig animar a fer el taller. Però no només per aprendre cosetes noves o treure la pols a les que ja coneixia, sino també per compartir unes horetes amb la Glòria, la Isabel, la Marta i la Vane, amb qui vaig gaudir d'una trobada d'scrap fa uns mesos.


Vam fer un miniàlbum on vam aprendre a fer diferents fons, treballant amb gesso, màscares, distress, panpastel (o com es digui), cafè (sí, sí... cafè... què xulo el resultat!!) i retoladors... 

Haig de dir que no he fet fotos... però... aquest mini em va servir d'inspiració per fer un regal nadalenc a un molt bon amic. Sempre em resulta molt difícil fer regals per a homes però volia fer-li quelcom especial perquè és una persona que m'ha ajudat molt aquests darrers anys, així que vaig fer un petit àlbum amb tags "val per...", alguns "vals" tenien un caire de broma, d'altres portaven a petits regals amagats per casa, i alguns encara s'han de "consumir" :).

La portada molt simbòlica per mi... la lluna... i un petit ratpenat (simbòlic per ell). La tècnica... gesso, bena o gasa, distress i alguna plantilla...

A l'interior una butxaqueta per cada tag i cada un fet a partir d'una cartolina blanca i estampat amb tintes distress,  aigua i la pistola de calor... m'encanta com queden els fons fets així, els colors són fantàstics!!!!

Val a dir que no és un àlbum molt decorat, amb unes horetes vaig fer la capseta per la meva neboda i l'àlbum perquè volia donar les dues coses i no tenia més temps.

Em sembla que li va agradar i a mi em va encantar fer-ho!!!!

Us deixo amb un parell de pàgines i les imatges dels tags per davant...

































15 comentaris:

  1. pues ya te puedes quitar los miedos, porque te ha quedado genial!! un álbum precioso, lleno de energía y colores!! me encanta!!!
    besitos ^^

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jeje... crec que em fa més mandra que por :) això de començar a embrutar-ho tot, buff, jajaja i això que treballo acabo amb una taula impossible (i el terra i la cadira i...) però... Moltes gràcies wapa!

      Elimina
  2. Jo tampoc sóc massa de mixed-media perque gaire bé sempre ho trobo molt recarregat però aquest album no m'estranya que agradés al destinatari. A mi m'haguès encantat! Molts petons

    ResponElimina
  3. Doncs, m'agrada!!!

    Jo també veig coses de mixed media i em fa enveja. Però no m'agrada molt embrutar-me les mans. Apart, això de no saber com acabarà l'invent "me tira para atrás"!!jajajaja
    Però també penso que no passa res per fer experiments. Així que t'animo força a que segueixis. Potser m'animo i tot!!jajajaja

    Petonets!!!

    ResponElimina
  4. Doncs a mi M'HA AGRADAT MOLTÍSSIM!. Els tags t'han quedat fantàstics. Els colors espectaculars! Has de seguir fent mixed media. No ho dubtis!. Petons i felicitats per aquest preciós treball.

    ResponElimina

  5. una monnnaddddaaaaa!!! m'agraden molt els tags i la manera en com els has guardat... a mi això del mix media no se'm dóna massa bé.

    ResponElimina
  6. Doncs t'ha quedat magnífic!!!
    Petonets

    ResponElimina
  7. T'ha quedat genial!!! A mi també em costa un miqueta, bé una miqueta no, moltíssim, però de tant en tant... és divertit llençar-se a fer coses noves! Petons!

    ResponElimina
  8. Gràcies a totes! La veritat és que a mi tampoc m'agrada gens embrutar-me les mans, recordo encara quan era petita i havíem de fer al cole figuretes de fang, arggggggg, sempre he detestat sentir-lo assecar-se a les mans, jajaja i és clar... amb guants no és el mateix!!! però sí que és cert que ara utilitzaré més les distress pels fons, perquè els colors són espectaculars! i no és tan brut, jajaja. Un petonet

    ResponElimina
  9. Noooooooooooooooooo,jo si que tinc enveja !!!!!!! Me quedat sense paraules...be t'en diré algunes: fantàstic, genial, meravellòs, espectacular, quina enveja de Tags!!!! Montse, has de treballar més el mix-media perquè ho fas molt be, uns colors amb molta energia. A veure si em poso i l'acabo jo també. Va ser genial compartir una estona amb tu !!!

    ResponElimina
  10. Hola Montse!
    Què maco t'ha quedat!
    Què ben aplicades les tècniques que varem proposar!
    M'agrada molt!
    A mi també em va agradar molt poder compartir taller amb vosaltres.
    Una forta abraçada.

    ResponElimina
  11. M'agrada molt el resultat !!! Jo com la Montse, em costa però de tan en tan m'agrada embrutar-me (ni que sigui 2 cops l'any jeje)

    Petonets

    ResponElimina
  12. Son una cucada tots els tags i a mes molt colorits i detallatas. Molts macos

    ResponElimina
  13. Hola Montse!! et va quedar un àlbum genial!! em va agradar veure com ho feies per poder aprendre'n una mica més d'scrap :-)

    Una abraçada!!

    ResponElimina
  14. Ei, son molt xulos, sobretot els tags, hauré de provar-ho!

    ResponElimina