Bocins de paper, màgia i colors: Diumenge...

diumenge, 25 de novembre del 2012

Diumenge...


On hi ha alegria, hi ha creació.
Com més rica és la creació,
més profunda és l'alegria.

(Henri Bergson)

Avui entrada curteta i sense imatge :). Ahir vaig viure un dia molt maco. Com cada any fèiem la trobada anual d'ex-companys d'especialitat de la carrera (l'any vinent farà 20 anys que vam acabar i que any rera any compartim un dia plegats!!!), sempre ens fa especial il·lusió compartir unes horetes junts i recordar batalletes :), i per això cada any guardem ja un espai en els nostres calendaris particulars per la trobada pels volts de Sant Albert (patró dels científics, en el nostres cas dels químics). Vaig anar a dormir amb un somriure i amb moltes ganes d'organitzar la següent trobada. 

I avui quan m'he llevat i mentre esmorzava seguint la meva rutina diària (llegir el diari per internet, consultar el bloc...) he viscut la segona alegria de cap de setmana.

He quedat la primera finalista en el repte organitzat per 3flowers on es demanava una targeta rodona!!! quina il·lusió m'ha fet!!! es van presentar moltes targetes i totes elles molt xules!! És la meva primera participació en el repte on cada quinze dies trien tres finalistes i una guanyadora del repte proposat!

El meu treball el trobareu dues entrades més endavant :), però si voleu inspirar-vos i veure els treballs de les participants els podeu trobar aquí.

Gràcies a l'equip de 3 flowers!! :)

9 comentaris:

  1. Felicitats Montse!!! La teva targeta es una preciositat. Igual que la del patchwork, també una maravella. Moltes Felicitats!!! Ptns.

    ResponElimina
  2. felicitats guapa!!!!!! t'ho mereixes!!! me'n alegro molt per tú!
    petons ^^

    ResponElimina
  3. Moltes felicitats!!!
    Una abraçada!!!


    Charo

    ResponElimina
  4. Doncs no podia ser menys, amb aquesta preciositat de targeta que vas fer!!!! Moltíssimes felicitats !!!! Una abraçada !!!
    Genial això de trobar-te amb companys d'uni!!! Nena però no sabia que eres quimica!!!

    ResponElimina
  5. Enhorabona Montse !!! A veure si guanyes... Es que és preciosa la tarja, la veritat.
    Una abraçada
    Esther

    ResponElimina
  6. Moltes felicitats!!!!! Molt maca la composició...com tot el que fas...
    Petons.Cheska

    ResponElimina