Bocins de paper, màgia i colors: Repte blau + segell teroladas

dilluns, 27 d’agost del 2012

Repte blau + segell teroladas


(...) Tal vez no existen los buenos y los malos amigos; tal vez sólo hay amigos, gente que nos apoya cuando sufrimos y que nos ayuda a no sentirnos tan solos. Tal vez siempre vale la pena sentir miedo por ellos, y esperanzas, y vivir por ellos. Tal vez también valga la pena morir por ellos si así debe ser. No hay buenos amigos, no hay malos amigos. Sólo hay personas con las que uno quiere estar, necesita estar; gente que ha construido su casa en nuestro corazón. (...)
 
(Stephen King)


Dissabte vaig passar el dia a Barcelona, celebrant l'aniversari d'una bona amiga a qui vaig conèixer estudiant a la universitat. Ni el temps, ni la distància ha permès que els sentiments canviessin i com diu la frase de l'Stephen King, ella ja ha construït la seva casa dins del meu cor.

Em va descobrir un local preciós al carrer Pau Claris, es diu Pudding i és un lloc ple de màgia, on s'ha de dir que fan uns pastissos impressionants, jajaja. Us el recomano! us sorprendrà  la decoració que és fantàstica (no us perdeu la part de baix amb els jocs i els llibres... sobretot els contes per a nens).


Li vaig regalar una espelma (a les dues ens encanten!) acompanyada de tres cosetes fetes per mi.

La primera una postaleta, que a més a més em serveix per presentar-me al primer repte que ens proposa la Lídia de teroladas. En aquest repte proposa fer un treball amb el color blau com a dominant (no és un color que jo utilitzi molt però...) i utilitzant un dels fantàstics segells digitals que fa ella (per a qui no en tingui en posa en un obert). El premi consisteix en 4 segells digitals!!! i certament és una artista dibuixant...


La tercera una llibreta enquadernada en pell (sé que n'està enamorada perquè sempre ens quedem embadalides davant d'una papereria que hi ha al carrer Llibreteria on en tenen moltes). 


Per guardar la llibreta vaig "tunejar" una capsa d'aquestes metàl·liques que tenen una ill·lustració a la tapa, que no m'agradava gens. Així que washi tape, paper d'scrap, puntetes i unes floretes... i aquest en va ser el resultat.



26 comentaris:

  1. No cal dir que una persona que fa coses tan meravelloses aquestes no pot ser ningú més que una persona única, meravellosa i autèntica....No canviis mai Montse t´ho preguem.... Un petonàs de la teva amiga de de sempre......

    Resu

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies wapa, gràcies a tu també per ser-hi! :) si no hi hagués algú que et despertés aquests sentiments crear seria impossible. Un petonet

    ResponElimina
  3. Hola Montse, m'ha fet il·lusió veure que participes al repte de TEROLADAS, uns regals molts macos.
    Per cert la pell de la llibreta l'has comprat tu?, a on?
    Gràcies per participar i animar a la gent a fer-ho.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a tu per la possibilitat de participar-hi i pels dibuixos fantàstics que fas (ja saps que n'estic enamorada!! queda pendent dibuixar una lluneta, eh?). La pell... buf... la tinc des de fa molts anys arrel d'uns coneguts d'Igualada (era una pell enorme i encara me'n queda). Però hi ha botigues a Barcelona on en vénen, algunes retalls i d'altres a metres. Les de retalls... hi ha algunes botigues al carrer hospital i a metres hi ha An-car (http://www.an-car.cat/). Si trobo les adreces te les passo per mail.

      Elimina
  4. Vaya que trabajos más bonitos!!! La tarjeta de Teroladas, te ha quedado genial!!, muchas gracias por participar con nosotras, besitos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias, a mi también me encantan tus trabajos! Un besazo

      Elimina
  5. Què boniques les tres coses!
    La postal és molt bonica, realment la Lidia fa uns dibuixos molt bonics.
    La llibreta m'encanta, jo també em paro embadalida cada vegada que passo per davant, però curiosament... només he entrat una vegada a la meva vida... és tant petitona que sempre tinc la sensació de que molestaré...
    I la capsa... t'ha quedat preciosa, segur que la teva amiga està encantada.
    Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres sí... és una miniatura de botiga però tenen unes llibretetes tan maques!! :) Gràcies pel comentari

      Elimina
  6. Uns treballs, realment preciosos, m'encanta la llibreta i la caixeta. Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies! Què bé tornar-te a tenir per aquí :) Petons

      Elimina
  7. Uns treballs molt i molt bonics, la llibreta em té robat el cor!!! Petonets

    ResponElimina
  8. Un conjunt preciòs. La llibreta es una pasada y la capsa perfecta!. A mí també m'agrada molt la botiga que dius, jajaja. Tenen uns papers meravellosos. M'agrada molt la nova imatge del teu blog, y el ròtul fet a má, FANTÀSTIC. Ptns.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies :) No l'he canviat com volia però... todo se andará :). Petonets i espero que hagis gaudit de les vacances!

      Elimina
  9. Muy bello el conjunto de los tres trabajos!!! La caja es preciosa!!!

    ResponElimina
  10. Vaya trabajo a fondo que has hecho!!Tu amiga ha debido de quedar encantada, y no me extraña. Son una preciosidad las tres cositas.
    Bsts!

    ResponElimina
  11. te ha quedado muy bonito todo :D
    gracias por participar en el reto y suerte

    ResponElimina
  12. Uauuuuuuuuuuuu! és impresionant!! la postal és molt maca! tampoc jo no uso massa el blau i aquest repte em porta una mica de cap...! la llibreta és preciosa i la capsa una passada! (saps... aquest paper que has usat en la capsa, l'he posat en moltes de les meves invitacions de boda!!!!!!!! imagina't si m'agrada!!)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies wapa!! sí... només vaig comprar un full d'aquests i ara em penedeixo perquè m'encanta aquest paper i el pitjor és que ni recordo on el vaig comprar, jeje. Un petonàs

      Elimina
  13. Hola Montse!
    Ja he vist que no pots descarregar el document, si vols te l'envío per correo electrònic. (M'hauràs de passar el teu mail que no el veig al teu blog).
    Un petonàs, m'alegra que t'hagi agradat.
    Leti

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!! sí.. haig de posar l'adreça... volia fer un vincle a una imatge però encara estic investigant :)

      Elimina
  14. hola!!! la llibreta amb pell és preciosa i la capsa una passada, la targeta de color blau és maca, el q passa és q a mi el blau, em costa de veure, però sí m'agrada.
    Per cert al entrar al teu blog m'ha sonat la cançó " JE T'AIME, és de Anna Roig? li diuen així a la cantant??? es q fa molt q tinc el seu cd i no sabia com li deien...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja... jo tampoc sóc massa de blaus tot i que és un color que m'agrada... I sí... és l'Anna Roig i l'Ombre de ton Chien... un grup molt especial d'apropet de casa :)

      Elimina
  15. Uau...només tu fas aquests regals. Tot preciós, però la llibreta és fantàstica!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Uis... la llibreta... feia molt de temps que no feia aquest tipus d'enquadernació, ja no recordava com cosir els quadernets, etc... però no és molt difícil i queda realment una llibreta molt maca. Un petonet

      Elimina
  16. Que efecto mas espectacular el que te quedo en la tarjeta, me gusta mucho como coloreaste el sello, y todos esos tonos de papel, te quedo super.
    Bendiciones,

    ResponElimina