Bocins de paper, màgia i colors: Scrapbloc

dimarts, 26 de juny del 2012

Scrapbloc


La felicitat no és a les coses que fas sinó en la manera com fas aquestes coses: amb felicitat.

(Jose María de la Fuente)


 
Ara ja fa unes setmanes vaig presentar-me novament al concurs d'Scrapbloc, el tutorial que proposaven per la primavera, dissenyat per la Glòria, em va encantar i vaig tenir molt clar que volia participar-hi. M'ho vaig passar molt bé realitzant l'àlbum a més, en un estil molt diferent al meu habitual (més colorista!).



En principi la idea que proposaven era fer un àlbum amb sobres pr guardar ATC's però a hores d'ara encara no he fet cap ATC (algun dia ja em "viciaré") i com tenia uns tags preciosos que havia comprat feia uns mesos (va ser "amor a primera vista"), vaig decidir fer un àlbum per guardar-hi, com no! poesies, frases... relacionades amb determinades paraules i sentiments, tot s'ha de dir que encara no l'he omplert! (sóc un desastrillo!!).

Ara que ja fa dies que s'ha fet oficial la llista de participants i ja s'ha anunciat la guanyadora triada per nosaltres, les participants ja puc deixar-vos les imatges d'aquest àlbum, espero que us agradi!!




22 comentaris:

  1. Uauu, és genial Montse, com m'agrada!!!! Petonets

    ResponElimina
  2. Gràcies a les dues!! La veritat és que m'ho vaig passar molt bé fent-lo, tot i que sempre vaig corrent... no sé com m'ho faig!

    ResponElimina
  3. vist de prop amb tots els detallets és una passada, no sé quina pàgina m'agrada més...

    una abraçada!!

    ResponElimina
  4. Aish... és una llàstima que al concurs només puguis presentar les fotos petites, mai saps quines imatges triar... i és difícil fer-se a la idea de com són realment els àlbums... però bé... A veure si tenim sort en el sorteig de demà! :) Petonets

    ResponElimina
  5. Ostres m'encanta com a quedat.... i nomes amb cru i negre.. que fer tantes pagines jugant amb dos colors et limites bastant...
    m'agraden tots els detalls i alguns ja els he posat a la carpeta d'idees....
    Ahhh, també m'apunto totes les cites que escrius a cada entrada... perquè les paraules i dedicatòries no son el meu fort i em van de perles per escriure quatre paraules a les targetes que regalo...
    Petons....

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Sara... espero que la llibreta on t'apuntes les cites sigui gruixuda perquè encara en tinc moltes més, jejejeje.

      Elimina
  6. Es muy bonito y elegante con el crudo y negro. Es verdad que tenemos que poner fotos pequeñas y no se aprecia siempre todo el trabajo realizado,luego cuando los "destripas" en los blogs es cuando cotilleas cada detalle del álbum. Por éso yo tuve claro a la hora de votar, no ´solo laportada sino lo que cotilleé en las otras fotos (aunque sean pequeñas,jeje) Saludos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias, yo también quise votar mirando el interior :) porque todas las portadas me encantaban!!! Un beso

      Elimina
  7. M'agrada moltíssim, Montse!!!. La idea del mots encreuats (sóc "forofa"!!jajajaja), tots els detalls...molt maco sincerament!!!
    Petonets!


    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aish... tu i jo tenim moltes coses en comú apart de l'scrap, eh? els puzles, els mots encreuats... t'apuntaries un dia a una trobada scrapera a Vilanova?

      Elimina
  8. Es una preciosidad de trabajo. Te quedó espectacular esa combinación de blanco y negro. Y todo lujo de detalles en el interior. Felicidades!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias!! hacía tiempo que quería utilizar esta combinación de colores, que de hecho no utilizo casi nunca... y cuando compré los tags... ya no tenia excusa! Un beso

      Elimina
  9. Ostres Montse, m'encanta el teu mini!!!
    Ja em va agradar molt quan el vaig veure sense saber que era teu, però ara que el veig tot sencer....m'agrada molt molt més.
    És una preciositat, ple de detalls bonics i les paraules que vas posant a cada pàgina tan relacionades amb el títol...
    No se si atrevir-me a dir que (segons el meu criteri) es el teu millor treball.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies! ara m'he posat vermella, jeje... espero que no sigui el meu millor treball, perquè això voldrà dir que aquest encara està per arribar! :). O potser és el millor perquè tenia un tutorial fantàstic ;)

      Elimina
    2. Perdó, volia dir: el millor fins ara!!!
      Jajaja....

      Elimina
    3. jejeje... ja m'ho he imaginat!! només feia broma... de fet cada dia em descobreixo fent treballs tan diferents!!! però tinc bones mestres :)

      Elimina
  10. Ooooh m'he quedat sense paraules, és molt elegant, delicat, la combinació de colors perfecte i tot els detallets. M'encanta de veirtat.

    Petonets,

    ResponElimina
  11. Moltes gràcies!!! :) per això he fet l'àlbum, per no quedar-me mai sense paraules, jeje

    ResponElimina
  12. Montse, sempre és un `plaer comptar amb tu. Gràcies per aquest àlbum tan elegant.
    Petons.

    ResponElimina
  13. Me gustó mucho cuando lo vi en el concurso, ahora con mas detalle me encanta.Bss
    Aurora

    ResponElimina