Bocins de paper, màgia i colors: 70 anys (i 2...)

dimarts, 5 de juny del 2012

70 anys (i 2...)


(...) entre la nostra ànima i el nostre cos hi ha un munt de finestretes; a través d'elles, si estan obertes, passen les emocions, si estan tancades, tan sols es filtren amb prou feines, només l'amor les pot obrir de bat a bat totes a l'hora i de cop, com una ràfega de vent (...)

(Susanna Tamaro)


En la darrera entrada us mostrava la maleteta que guardava en el seu interior el val-regal per un viatge a Lisboa. El cert és que quan et poses a fer alguna cosa de manualitats sense una idea prefixada acabes fent quelcom totalment diferent! Vaig començar pensant que faria una targeta i finalment la targeta es va convertir en un petit llibret per a què el Pere (l'amic de l'aniversari) anés descobrint mica en mica el viatge. I això és el què en va sortir!

Per una vegada volia que tingues un caràcter més masculí (sempre se m'escapen les floretes, les papallones, aish... com costa fer regals pels homes!!). 

Vaig utilitzar a la portada els materials i la idea que ja havia utilitzat pels 25 anys del meu nebot, una tapa de pell marró, això sí amb les puntetes! :). També vaig afegir tres fotos de diferents èpoques dins d'un negatiu (vaig remenar les capses antigues i entre els negatius de les fotos vaig trobar d'aquelles tires on no t'ha sortit cap foto) i, novament, un botó creatiu

L'interior? doncs vaig tallar unes quantes d'aquelles carpetes classificadores de cartolina que vénen en pacs i les vaig cosir a la tapa de manera molt senzilla. 

Haig de confessar que entre tant marró (color que per cert no m'agrada gens, tot i que en aquest llibre sí m'agradi el resultat) vaig voler colar el punt infantil, alegre i colorista!!! (sinó no seria jo, jejeje).

Ja em direu si us agrada!!!



20 comentaris:

  1. per dintre t'ha quedat increible, esta tot molt ben coordinat. M'agrada

    ResponElimina
    Respostes
    1. moltes gràcies! aviat em poso a treballar amb els teus segells :)

      Elimina
  2. Tienes muchisima razón con que los trabajos para chicos es mal difícil pero a ti te ha salido GENIAL.un beso;
    celia

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Celia... estoy encantada con tus comentarios y ánimos! Un beso

      Elimina
  3. Te felicito por el trabajo, esta increiblemente bello!!! los detalles estan fantásticos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias... intenté buscar imágenes para que todo fuese un poco combinado... me alegro de haberlo conseguido!

      Elimina
  4. Genial Montse, ens ho hem mirat un munt de vegades. Cada vegada et superes. El Pere molt i molt content. Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!! Estic contenta que li agradés, jo ho vaig fer amb molta il·lusió. Va ser una trobada emotiva i estic contenta de formar part de les vostres vides :) Petonets

      Elimina
  5. Montse t'ha quedat preciòs de veritat i la cita de la Tamaro un encert. M'encanten els seus llibres, tenim moltes coses en comú. Et torno a repetir INCREIBLE EL TREBALL, GENIAL. ET FELICITO
    Molts petons.

    ResponElimina
  6. Bufff!!! que maco t'ha quedat!! ostres, l'interior d'aquest petit àlbum m'encanta!! les tres últimes fotos m'agraden molt, els tags, els segells, el mapa...i els globus trenquen amb el marró...en fí, que m'agrada molt tot el regal!!

    Una abraçada gran!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. ... i reconeixes els segells que em vas regalar? el del mapamundi? i el de la càmera de fotos? m'encanten tots :) Un petonet

      Elimina
  7. Montse t'ha quedat fantàstic de veritat! i la cita de la Tamaro genial. M'encanten els seus llibres, tenim moltes coses en comú!
    Et felicito perquè és molt i molt bonic, uau, diví i els colors per trencar el marró preciòs. Vaja que és una passada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies wapa... de fet només he llegit un llibre de la Tamaro (vés on et porti el cor) però vaig agafar una llibreteta en blanc i en vaig copiar moltíssimes reflexions que em van encantar! No sé què passa amb els teus comentaris que me'ls envia a correu brossa, però no et preocupis, no cal que comentis dues vegades, que després ja els recupero :)

      Elimina
  8. T'ha quedat molt rebé ! I el muntatge amb les fotografies dins el plàstic perforat molt aconseguit.

    Ratpenat

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ei peque! m'has deixat un comentari! què guai!! m'alegro...un petonet

      Elimina
  9. M'agrada molt, Montse!. La veritat que el resultat quan es fa alguna cosa vintage, queda molt bé. A mi si m'agrada el marró!!jajajajaja

    Petonets!

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí... és cert... el tema vintage m'atrau molt, però mai he estat capaç de fer-lo servir massa... i el marró... tot per tu, no ens barallarem, jajajaja. Un petonet

      Elimina
  10. Sí que se'ns fan difícils sí, els treballs masculins però aquest és fantàstic!
    Petons. Sílvia

    ResponElimina