Bocins de paper, màgia i colors: Potser Nadal és... (5)

dijous, 8 de desembre del 2011

Potser Nadal és... (5)


(...) I potser és tot això i, a més, la força
per reprendre el camí de cada dia
quan el misteri s’ha esvanit, i tot
torna a ser trist, i llunyà, i difícil.

(Miquel Martí i Pol)


Fa dos estius vam passar uns dies a Alsàcia. A cada poblet que visitàvem teníem la sensació d'endinsar-nos en un conte, com el de Hansel i Gretel. 

Les seves casetes de colors amb entramats, els carrers empedrats, les cigonyes presents per tot arreu... Una zona molt maca i recomanable (per obrir boca deixo al final de l'entrada un collage amb algunes de les fotos que vaig fer d'aquest poble, només cal imaginar la resta!!!).

Una tarda passejant per Riquewihr em va sorprendre una botiga amb motius nadalencs. En ple agost i trobar-se aquest aparador!! Però la sorpresa va ser més gran quan en entrar hi havia més de dues plantes plenes d'arbres, llumetes i tota mena de decoracions fetes amb diferents materials. Em vaig quedar bocabadada!!

Després vaig trobar una altra botiga a Strasbourg i vaig esbrinar que en aquella zona el Nadal és una de les festes més celebrades, a l'hivern fan mercats de Nadal i tot és ple de llums i colors. 


No vaig poder evitar comprar algunes cosetes (una lluna encantadora amb un Pare Noel portant regals, algun angelet per la meva germana, etc.) i també uns stickers que em van semblar divertits i que vaig utilitzar per fer la postal de Nadal de l'any passat per als meus amics.

Vaig aprofitar que un amic em va regalar un tallallunes (jeje... bé... és una mena de guillotina circular, això de les llunes és una broma entre nosaltres, potser perquè la lluna sempre m'ha encantat!!) per fer la postal amb formes circulars. I aquest va ser el resultat!! 


5 comentaris:

  1. Quines vacances!! El poble és preciós, jo també m'he sorprés de la botiga amb coses de Nadal a ple més d'agost, però segur que també hagués picat!! Petons

    ResponElimina
  2. Quin lloc tant macu... me l'apunto a llocs per anar! les postals molt xules!!

    ResponElimina
  3. La veritat és que és una zona de França molt maca (de fet és un país que en general m'encanta!). Gràcies a les dues pels comentaris!

    ResponElimina
  4. Hola Montse!! ahir li ensenyava al Jordi les cosetes de Nadal que em vas portar i d'on sortien :) i ara veig que ho has publicat...quines fotos més maques!! una abraçada!!

    ResponElimina
  5. És un poble preciós i la postal és molt bonica.

    ResponElimina