Bocins de paper, màgia i colors: 1 dia pel nou any

dissabte, 31 de desembre del 2016

1 dia pel nou any


Que mai no us falti 
un somni pel qual lluitar, 
un projecte per realitzar, 
una cosa per aprendre, 
un lloc on anar
i algú per estimar

(Joan Manuel Serrat)

Darrera entrada del 2016, un any ple de moments de tots colors, ple de somriures, de moments inoblidables, de viatges, d'scrap, de feina, d'il·lusió, també de moments tristos... és per això que voldria dedicar aquesta entrada al meu amic Albert que ens va deixar l'estiu passat i que continua present en mi cada dia, sobretot quan deixo anar la meva imaginació perquè ell tenia una sensibilitat molt especial per l'art, per totes les coses fetes amb les mans amb dedicació i "carinyo".

Avui us deixo unes targetes que vaig fer per uns amics i també per tota la família (crec que n'he fet unes 11 o 12 iguals). Quan les vaig veure al blog de l'Eva em vaig enamorar i no vaig parar fins que vaig trobar el tutorial per internet. M'encanta l'estructura i m'encanta aquest "duendecillo". Aquests dies l'Eva, que és una crac de les targetes, ha penjat el tutorial, el podeu veure aquí.

Us deixo amb les fotos desitjant-vos un 2017 ple de moments fantàstics que espero puguem continuar compartint.

Feliç 2017!!!!






6 comentaris:

  1. Primer de tot: sento molt això del teu amic, no sabia res!. La vida té aquestos momentos tant...no sé ni com anomenar-los...

    Pel que fa a les targetes són molt boniques!. Jo no he fet mai aquesta estructura per`l'altre dia vaig veure el tuto de l'Eva (a veure si faig alguna d'aquesta mena!).

    I bé: Feliz 2017!. De tot cor, desitjo que sigui un molt bon any, Montse!. Que sigui un any ple de coses bones i que quan dintre de 365 dies...li diguem adéu, el puguis acomiadar amb un gran somriure!

    Abraçada de "tsunami"!!!!jajajajajaja


    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies wapa, certament la vida sovint és molt dura... i no ens queda més opció que continuar lluitant... Jo també et desitjo que tinguis un any fantàstic i que puguem compartir molts moments virtuals i reals. Molts petonets de tsunami, jajajajja

      Elimina
  2. Hola Montse!! últim comentari de l'any!! m'has emocionat amb aquesta entrada per què en el fons he compartit alguns d'aquests moments, en especial el de l'Albert. No el vaig arribar a conèixer, però sempre ha estat present en la nostra amistat segueix present en el pensament.

    Desitjo que segueixis lluitant per tots els teus somnis...feliç 2017!!

    Una abraçada gran...o millor, enorme!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aish... si... però sentia que volia fer aquest petit recordatori perquè el tinc molt i molt present i més en aquests dies que podia compartir més temps amb ell. Jo també desitjo que els teus somnis es facin realitat i que els puguem compartir!!! Molts petonets!!

      Elimina
  3. Així com la Pilar feia l'últim comentari de l'any, jo et deixo el primer d'aquest any que desitjo que sigui per tu molt i molt feliç, ple de salut, feina, amor, viatges, amistat, música, poesia, scrap... i que compartim algun o alguns moments d'ell. Un petonàs molt molt gran!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!! Jo també et desitjo un any ple de moments inoblidables i com li he dit a la Charo espero que continuem compartint-ne alguns, ja sigui virtualment o en la realitat. Molts petonets

      Elimina