Bocins de paper, màgia i colors: Primavera scrapera

dimarts, 9 de febrer del 2016

Primavera scrapera


Cal que neixin flors a cada instant.

(Lluís Llach)



L'entrada d'avui és una mica diferent, tot i que també us ensenyaré una mica d'scrap :).

Ja fa uns mesos, després d'un taller va sorgir la idea boja d'organitzar una trobada d'scrapbook a Vilanova. Xerrant, xerrant amb l'Associació Makers Vng Garraf i amb la Mercè de l'Enxaneta vam anar perfilant la idea.

Qui diria que un ésser "asocial" com jo es trobaria enmig en un acte com aquest!!! La qüestió és que ja tenim data i lloc i estem acabant de concretar els tallers i totes les activitats que oferirem al llarg d'un dia que esperem sigui molt especial i el primer de molts altres.

Us deixo el cartell que he fet amb molt de "carinyo", el fons creat amb tintes distress sobre paper d'aquarel·la. La flor retallada i resseguida amb retolador negre i blanc i també pintada amb distress sobre paper de llibre amb una mica de gesso. I la resta... cordill, troquels, abecedaris, segells... volia que reflectís una mica tots aquells materials que utilitzem totes les aficionades a l'scrap i també que ens traslladés a la primavera enmig de l'hivern. Espero haver-ho aconseguit.

Si us animeu a venir a la trobada anireu trobant la informació (a terminis, jeje) a: http://primaverascrapera.blogspot.com.

També podeu escriure'ns a: primaverascrapera.gmail.com per demanar informació o fer una pre-reserva.

Si no podeu assistir i ens voleu donar un cop de mà, feu-ne difusió a les vostres xarxes socials .

Moltes gràcies per avançat!! :)

17 comentaris:

  1. hola montse !!! sabia q era cosa teva!!!! en quan vaig veure el cartell hi vaig reconèixer el teu estil!!!El cartell es xulissim!!tot i q em cau un pel lluny, de moment em reservo la data!!
    espero impacient més noticies!!!
    Montse

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jejejeje... i jo que sempre dic que no tinc un estil determinat!!! m'hauré de creure que sí :). Tot i que estigui lluny estaria bé tenir-te entre nosaltres. A veure si us animeu tu i algunes de les col·legues scraperes de Caldes!!! :). Petonets

      Elimina
  2. Una idea molt xula! Jo ja ho he penjat al facebook de Scrapicua amb l'enllaç al teu blog. Si puc m'apuntaré. Almenys sé que no em toca treballar aquell dissabte (ho he anat a mirar només veure la data). Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ah! I no t'he dit res del cartell però m'encanta. Si al final no seràs tan asocial com presumeixes... Jo sempre he pensat que no ho eres gens! Més petonets

      Elimina
    2. Moltes gràcies per fer-ne difusió! A veure si et va bé i et podem tenir per aquí gaudint d'aquest dia!!! I buenooooooooo, una miqueta sí que ho sóc, no? però dissimulo molt bé, jejejeje. Petonets

      Elimina
  3. Què t'haig de dir del cartell?...el trobo una veritable preciositat!!!. M'he enamorat només veure'l!!!
    Ja saps que estem en contacte!
    Un petonet!

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies! i síiiiiii, hi compto a primera línia, eh?? jejejeje. Un petonàs i seguim en contacte!

      Elimina
  4. Ohhh Montse!! M'encanta el cartell i la idea de la trobada és fantàstica.
    Petonets guapa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!! a veure si t'animes a venir-hi!:). Petonets

      Elimina
  5. Un cartel super xulo!!!! espero que vagi molt bé la trobada!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!! a veure si va bé!!! es fa amb il·lusió! ara només falta tenir gent, jejejeje, a tu no et dic que vinguis perquè ja sé que estàs a l'altra punta de món (que exagerada que sóc), però... si vols, jajajaja. Un petonàs

      Elimina
  6. Montse m'encanten els colors i el disseny primaveral del cartell.Es preciós!!! Molta sort en la trobada. Ja ens explicaràs! Petonets ; )

    ResponElimina
  7. Montse, el cartell es fantàstic i per descomptat que no faltare a la trobada!! :)

    ResponElimina
  8. Montse quina gran idea....m'apunto segur!!!! de fet, ja m'ho he apuntat a l'agenda. Cal que t'envií el correu? be, ja em diràs. El cartell és una preciositat.

    ResponElimina
  9. El cartell és guapíssim, m'encanta, fa olor de primavera.
    Em reservo el 16 d'abril, encara que no garanteixo res. Tinc la vida molt complicada aquest any.

    ResponElimina
  10. Qué preciosidad de cartel, Montse... y qué ojo tienes para el diseño gráfico! Me he quedado boquiabierta ^_^ Besos

    ResponElimina
  11. Vinc escopetejada aquí, perquè estava al blog de la Charo veient el seu treball com a participant d'un repte i he vist en una de les seves entrades aquest cartell. Ho he deixat tot (que la Charo em perdoni, l'ocasió s'ho mereixia!) per veure'l aquí, i sobretot, per felicitar-te por aquest treball, ets una crack, t'ho dic de veritat, però d'aquella de la bona-bona!
    Que sigui un èxit total aquesta trobada, Montse!
    Petonets!

    ResponElimina