Bocins de paper, màgia i colors: Feliç 2016!!!!

divendres, 1 de gener del 2016

Feliç 2016!!!!


No es pot fer retrocedir el rellotge, però sí que es pot tornar a donar-li corda.

(Anònim)

Avui entrada ràpida amb una nova targeta, aquesta vegada la destinatària va ser la meva amiga Pilar. 

La Gerda Steiner em va regalar aquest nadal aquest segell tan divertit de ratolins amb els números del nou any, ràpidament vaig pensar amb ella i, com li agraden molt els gatets vaig a afegir-hi uns segells de gatets també de la Gerda. I aquest és el resultat!!! 

Amb aquesta targeta aprofito per desitjar-vos a tots/es un any nou ple d'il·lusions, màgia, amistat, amor, creativitat, moments especials, música, colors, somnis fets realitat, viatges, noves experiències, ... i evidentment molt d'scrap!!!.

També aprofito per agrair-vos les vostres visites, les vostres paraules que sempre em fan somriure i sentir-me especial, el blog ha estat i és per a mi un tresor, no per sí mateix si no per les persones que sou darrera i que ja formeu una part indestriable de la meva vida. MIL GRÀCIES!!!!





12 comentaris:

  1. Ai, quina targeta més maca i més divertida!!!. Jo sóc molt "gatuna", amb el permís de la meva estimada Carmelita, és clar!!jajajaja
    Bon any i el millor sempre per a tu, Montse!!!!
    Muacs!!!!! :-)

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies wapa! jo no sóc gens gatuna (de fet tinc al·lèrgia als gats) però m'encanten les imatges de gatets. Molt bon any per a tu també! Petonets

      Elimina
  2. Hola Montse!! a mí em va encantar tota la postal!! ratolins, números, colors, estructura...i els gats!! són una cucada!! ja llueix a una estanteria de l'habitació :-) moltes gràcies!!!
    Una abraçada i un bon any per a tu també!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'alegra que t'agradés, la vaig fer pensant en tu el 100%!!!! els colors són una mica diferents però és una de les targetes que vaig tenir clares ràpidament. Un petonàs

      Elimina
  3. M'encanta la tarjeta!!! El fons es espectacular i els personatges molt divertits. M'ha agradat també el disseny i els detallets de les mini pinces. Es molt xula!!!
    Petonets i bon any!!! ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!! Feia temps que tenia aquest paper de les estrelletes i m'encantava però no sabia on utilitzar-lo i sempre arriba el moment. El segells digitals de la Gerda són una monada!!! Un petonàs i bon any per a tu també!!

      Elimina
  4. Molt divertida y molt maca!!! Feliç any nou!!!! Ptns!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!! Bon any per a tu també!!! petonets

      Elimina
  5. Bon Nadal i feliç 2016 Montse!!!
    I que dir d'aquesta nova tarja, és simplement espectacular.
    Petonets guapa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!!! Jo n'estic satisfeta d'aquesta targeta la trobo entre divertida i dolça! Un petonàs

      Elimina
  6. Preciosa Monste!!! Y los colores usados... quedan perfectos. Para que digan que el negro no da juego. Besotes guapa. ¿Te ha llegado ya la tarjeta? La mandé urgente el 21 por dios.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias guapa!! Siempre nos da un poco de miedo utilizar el negro pero creo que repetiré en las tarjetas, me gusta el resultado! Ah! no me ha llegado la tarjeta :(, se habrá perdido? :(. No te preocupes, aparecerá... Mil besitos

      Elimina