Bocins de paper, màgia i colors: Intercanvi de postals de Nadal

diumenge, 18 d’octubre del 2015

Intercanvi de postals de Nadal


Conserva els teus somnis, mai saps quan et faran falta.

(Carlos Ruiz Zafón) 

 

 
Ja fa dies que volia fer aquesta entrada, però sempre se'm tira el temps al damunt. Com cada any vinc amb la meva proposta d'intercanvi nadalenc. Ja sabeu com m'agrada fer postaletes i anar pensant nous models (espero que no se m'esgotin les idees!!!) i encara m'agrada més obrir la bústia i trobar amb molta il·lusió un sobre que no és una factura!!!

Així que... taxannnnnnnnnn, si voleu rebre a casa vostra una postaleta meva ja ho sabeu!! només m'heu de deixar un missatge a aquesta entrada i anar pensant quina postaleta m'enviareu vosaltres o bé em podeu escriure un mail a: bocinsdepaper@gmail.com i donar-me l'adreça (en el cas que no hàgiu participat mai).

No és un intercanvi grupal, només un tu a tu (no us atabaleu ara pensant que haureu de fer mil postals!!!).

Espero que us animeu!!! Us deixo que us ho penseu fins el 15 de novembre (o si cal uns dies més). Jo com sempre intentaré enviar les postals després del pont de desembre perquè arribin a les vostres cases abans de les festes (si correus ho permet).

Per animar-vos us he deixat una mostra d'algunes de les postals que vaig fer l'any passat i que potser alguna de vosaltres teniu guardades en algun raconet.

****************************************************

¿Te apetece participar en un intercambio de postales navideñas conmigo? Sólo tienes que dejar un comentario en esta entrada y enviarme un mail a: bocinsdepaper@gmail.com con tu dirección y yo responderé con la mia. A principios de diciembre te enviaré mi creación y estaré encantada de recibir la tuya para decorar mi casa estas fiestas.¡¡¡ Espero que te animes!!!

34 comentaris:

  1. Com sempre compta amb la meva participació. Pensava que quest any no ho faríes per què ja trobava a faltar aquesta entrada però només ho he vist, he vingut corrents per apuntar-me. Desitjant rebre la teva obra d'art i poder enviar-te la meua postal. Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Genial!!! Ja espero la teva targeta!!! la meva neurona ja comença a maquinar, jeje, ara només li falta trobar temps :). Petonets i gràcies per apuntar-te!

      Elimina
  2. M'apunto, per suposat, i espero que aquest any arribi abans de les festes, Petons i bona setmana!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Què bé!!!!! i arribi quan arribi la rebré amb molta il·lusió, pots estar-ne segura!!! Petonets i gràcies per apuntar-te un any més!

      Elimina
  3. M'apuntoooooooooo!!!! (he cridat massa??jajajajajaja). Si, si, si...jo tinc les teves targetes guardadetes amb molta estima!
    No et preguntaré si l'adreça de casa teva és la mateixa...perque ja sé que si!!jajajajajajajaja
    Petonets i molt bona setmana!!!!! :)

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aish que bé!!! (però ja ho sabia, eh?? no em podies fallar, jajajaja). Jo també tinc totes les que he rebut aquests anys ben guardadetes, pendents de posar-les en un àlbum perquè totes són obres d'art! Un petonàs i feliç setmana a tu també!

      Elimina
  4. Hola Montse!! mira jo aquest any també m'ha apunto!!!
    Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Què béeeeeee i quina il·lusió!!! i quins nervis, jajajaja que tu ets una crack del mix media i no sé si estaré a l'alçada... m'hauràs de fer arribar la teva adreça i nom complert a bocinsdepaper@gmail. com, ok?? Petonets i gràcies per apuntar-te

      Elimina
  5. Es clar que si Montse!!! A més a més guardo totes les teves postals.
    Petonets guapa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Genial!!! ja estàs apuntada!!!! m'alegro que no faltis a la "cita!! m'encanta quan rebo els vostres sobrets!!! però tinc molta pressió, eh? que sé que les postals que t'arriben a tu passen pel tribunal de les teves filles també, jeje. Petonets

      Elimina
  6. hola sóc la Montse de Caldes...jo també vull repetir!!!!!!tinc la de l'any passat a la vitrina i així sempre la tinc a la vista!!!!es tan xula!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Montse!! quina il·lusió que et tornis a apuntar!!! ja no recordo quina postal et vaig enviar a tu :O, espero no fer-la molt similar!!! jeje. Molts petonets

      Elimina
    2. La meva era l'ultima de la filera de dalt.la blava amb forma de tag. Xulissima!!

      Elimina
    3. La meva era l'ultima de la filera de dalt.la blava amb forma de tag. Xulissima!!

      Elimina
  7. Per descomptat que sí!!!! Incondicionalment, però a sobre, quan he vist les postals de la foto......bufffff, impossible dir que no!!! Jo en vull unaaaaaaa!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Genial!!! m'alegro que t'animis un any més... però... les de la foto són les de l'any passat eh?? intentaré canviar... (tot i que les idees es van esgotant...) però si t'agrada una en concret em facilites la feina, jajajaja. Petonets

      Elimina
  8. Holaaa!! jo també m'hi apunto eh?? :-)

    Petonets!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja hi comptava amb la teva, eh?????????? :), fa molts anys que la tens :). Petonets

      Elimina
  9. Hola! Sóc Carmen, de València.
    De casualitar he vist el blog.Vull apuntar-me..puc?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Oi tant!!! Jo encantada!!!! només m'has d'enviar un mail amb les teves dades personals i jo et responc amb les meves!!! Quines ganes de veure la teva targeta!! Petonets i gràcies!!!

      Elimina
  10. Uolaaaaaaaaaaaaaaaa!! m'apunto!! l'any passat m'ho vaig saltar però aquest any no! Jo tinc la teva direcció, tens la meva? t'escric un mail?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Genial!!!! sí que m'hauràs d'enviar novament l'adreça perquè l'any passat les vaig anotar en una llibreteta però les de fa dos anys no :(. Un petonàsssssssssssss i gràcies per participar!

      Elimina
  11. Bon dia Montse!!!
    No puc faltar a la teva crida, així que un any més...m'apunto!!!! Em fa il.lusió i a més a més, la teva del passat Nadal ha estat tot l'any a l'entrada de casa, és tant cuca. Un petonàs!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aish... quina pressió! jajajajaja, No sé si arribaré al nivell de l'any passat, eh??? però ho intentaré... costa molt sorprendre amb el tema de Nadal! Estic contenta de tenir-te novament tu ets una de les veteranes, eh? :). Petonets

      Elimina
  12. Hola Montse! Jo vui postaleta, la de l' any passat es preciosa...encara la tinc a la vista a la habitació d'art ;) jijiji suposo que haig d' enviar adreça... Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola guapa! De les repetidores tinc l'adreça :) si no l'has canviat compta que rebràs la meva postaleta, si has canviat me l'envies, tu necessites la meva?? Petonets

      Elimina
  13. Hola de nou, pasa'm l'adreça siusplau no se per on para!!! Jo tinc la mateixa....grácies

    ResponElimina
  14. Yujuuuuuuuuuuuuuu!!! Participo, participo. Pero este año la mando como tú, a principios de diciembre, porque que susto el año pasado que no llegaba y encima por urgente. Ya no me vuelve a pasar, jajaja. Besotes Monste.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Guai!!!! Tienes mi dirección!! yo si tengo la tuya guardadita y tu fantástico punto de libro girasol (una pasada!!). Besitos

      Elimina
  15. Que iniciativa tan preciosa!!! Lástima que soy una despistada y siempre me entero tarde!! Pero cuanto trabajo!!! Además de gustarte mucho el scrap (y recibir cartas que no sean facturas jaja) tienes que tener un corazón enorme, felicidades y que pases unas lindas navidades!!

    ResponElimina
  16. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  17. Ara veig que estic ja fora de temps així que no sé si podré optar al intercanvi.......M'encantaria

    ResponElimina
  18. Quina passada de postal!!! No deixes mai de sorpendrem!!!!
    La meva va de camí!!! Desitjo q t'agradi!!!

    ResponElimina