Bocins de paper, màgia i colors: Els mesos de l'any: setembre

dimecres, 30 de setembre del 2015

Els mesos de l'any: setembre



Aprendre és descobrir que alguna cosa és possible.
 
(J. Krishnamurti)


Darrer dia del mes de setembre... buf! sempre costa de passar aquest mes!! Per a mi és com el principi del meu any, quan comença el curs, canvia el temps i ens hem d'adaptar novament a les rutines.

Abans de tancar el mes us volia ensenyar la meva petita pàgina del projecte que compartim amb la meva amiga Pilar. Aquest ha estat un mes ple per les dues i ha costat una mica fer l'intercanvi, de fet encara no m'he pogut veure amb ella per rebre la seva pàgina per això només us mostro la meva.

Tenia clar que la temàtica seria la tornada a l'escola i per a mi significa retrobar-me amb els llibres, la pissarra, el guix, les mates... :) i he volgut reflectir tot això.

El segell de la nena és un segell digital i la motxilla i els llibres són segells acrílic d'un pack que vaig trobar molt xulo. Els vaig pintar i vaig protegir amb glossy.

Les fotos una vegada més són nefastes però és que aquestes les vaig fer quan vaig acabar el tag (sempre a darrera hora, glups!) i per això les pobres sabates de la noia es veuen d'un color estrany. Malgrat la qualitat borrosa de les fotos espero que us agradi!



16 comentaris:

  1. A mi se m'ha passat el mes de setembre volant!!!!jajajajjaja. Encara no sé com demà ja és primer d'octubre!!jajaja
    Sobre el tag: maquíssim!!!. La temàtica molt adient i el segell digital és una xulada!!!. I com sóc de lletres m'he quedat una mica pensant quan era 4x7!!jajajajajaja (et juro que li he tingut que donar la volta i posar el 7 primer!!jajajaja).
    Petonets!!!!


    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aish... aquest temps! es curiós com podem viure les mateixes hores amb una percepció tan diferent :). El segell digital el vaig trobar molt simpàtic i tot i que no sóc de segells digitals (per la mania que tinc a pintar) em vaig animar. T'haig de confessar que jo que sóc de ciències i dono classes de mates entre altres mil coses també tinc problemes amb el càlcul mental, jajajaja (espero que no llegeixi això cap alumne! :O). Moltes gràcies per fer-me riure sempre i petonets

      Elimina
  2. M'encanta aquesta nena! I el segell de la motxilla també. D'on és? Jo vaig estar molt de temps buscant un i al final vaig aconseguir un de meli-melo però porta unes xancles perque és d'excursió d'estiu. El que sí tinc són els adhesius del clip, la xinxeta i el llapis. T'ha quedat xulíssim i fa venir ganes de començar el curs amb optimisme, no? Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies! el segell de la motxilla el vaig comprar a una botiga a Terrassa (http://www.uniopapers.cat/papereia-creativa-a-terrassa/) que tenen moltíssimes coses però no et sé dir de quina marca és perquè sempre els trec dels paquets originals i els "despiezo". Els adhesius també són molt xulos i com són baratets, jejeje. I que consti que he començat amb optimisme ara falta saber com acabo, jaja. Petonets

      Elimina
  3. Aix... tardor ja i sí... setembre volant! a vere si afluixa una mica el ritme!! el segell és super maco, molt divertida amb les ulleres! t'ha quedat super bé!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!! Volia fer un tag molt d'escola amb un toc divertit i crec que ho he aconseguit! Petonets

      Elimina
  4. Montse m' agrada molt !!! Des de l'estructura, el segells i com no la frase. M' encanta llegir les teves frases que són sempre molt inspiradores!!! Petonets i bon cap de setmana ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies! Sempre m'han agradat les cites, donen molt per pensar! Petonets

      Elimina
  5. El tag es monísimo con la colegiala, y las fotos se ven estupendas. No te preocupes que a mi me ocurre lo mismo, siempre deprisa y corriendo y cuando me doy cuenta hay veces que ni he hecho fotos, jajaja. Besotes guapa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aish... qué nos pasará que siempre vamos rápido a todas partes!!! :) tendremos que tomarnos un respiro :). Muchas gracias por el comentario. Un besito

      Elimina
  6. Per a mí al Setembre és el començament de moltes coses malgrat que a día d'avuí aquest mes mai arriba per a mí però amb aquest projecte teu hem veig totalment reflectida: la pissara, la mestra, els bolígrafs..... T'ha quedat genial. Enhorabona

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies! volia reflectir certament una part de la meva feina. Espero que el proper setembre si arribi per a tu :). Un petonàs

      Elimina
  7. M'encanta aquest setembre tan escolar Montse. Com sempre fantàstic guapa.
    Petonets.

    ResponElimina
  8. És moool bonica, la teva pàgina. M'encanta aquesta nena (del Barça), la frase, tota la composició.....
    És molt "setembrenca" la tornada a l'escola...
    Petons

    ResponElimina
  9. Qué divertido proyecto, Montse! La chica es muy simpática con sus gafas XL, sus libros y esa pizarra! Bss

    ResponElimina