Bocins de paper, màgia i colors: Els mesos de l'any: juliol

dimecres, 15 de juliol del 2015

Els mesos de l'any: juliol


No veiem mai les coses tal com són, les veiem tal com som.

(Anaïs Nin)


Aish... tinc el blog molt abandonat, espero al llarg d'aquest estiu treure-li la pols, intentar canviar l'estètica (ja fa temps que m'hi vull posar) i anar publicant cosetes perquè això voldrà dir que també estic dedicant una mica de temps de la meva vida a allò que més em desconnecta del món i de la quotidianitat.

Després d'un any complicat, d'un final de curs estressant i d'uns quants dies en estat de vegetació total ara ja començo a gaudir de les vacances: llegir, platja, scrap, amics, pel·lis, descobriment de les possibilitats de la cameo :), alguna escapadeta... quines ganes tenia!!! 

Ahir vam poder fer l'intercanvi mensual amb la Pilar, aquest mes totes dues ens hem inspirat amb el mar, per què serà??? :), de fet per mi l'estiu sempre em transporta al mar, a escoltar les onades, a sentir l'aigua freda a la meva pell, a la brisa... 

El meu tag té trampa, ho he de reconèixer. Podríem dir que és un scraplift (em sembla que es diu així a copiar el treball d'algú altre :)) de la Vicky Papaioannou, una crac de l'art journal que té uns vídeos fantàstics de com fer els seus treballs (i mira que jo odio mirar vídeos de com s'ha fet, m'avorreixen supremament i és que no sóc gens audiovisual!).

Quan vaig veure el seu treball (podeu fer el tafaner aquí) me'n vaig enamorar a l'instant, així que vaig posar-me "manos a la obra". Evidentment jo no tenia la majoria de materials que va utilitzar ella però... vaig començar piratejant l'stencil i retallant-lo amb la meva estimada cameo (ara començaré a fer col·lecció d'stencils, jajajaja). Les distress, aigua, pasta de modelar, un retolador vulgar per les ombres, un retolador blanc, i glossy i poqueta cosa més... El caballet de mar retallat amb la Cameo és una forma freebie de Pretty paper, pretty ribbons que cada divendres ofereix una figura gratuïta en format svg i png. 

La malla és d'un ram de flors que em van regalar i les estrelletes de mar autèntiques i miniatura són una passada!! me les va regalar una amiga que sap que m'encanten els motius mariners.

I ja està... el resultat no és com el de la Vicky, estic a anys llum a nivell d'art journal (algun dia m'hi posaré) però m'encanta!



El de la Pilar molt estiuenc, amb els papers de la col·lecció Mar&Vent que m'encanten!!! i l'àncora i els cors de fusta... No us perdeu el detall: hem utilitzat el mateix abecedari però en diferent color per posar el juliol :), realment estem molt connectades per un fil invisible :).



Espero que us agradin els dos treballs, ara ja a pensar en l'agost!! :).

Vicky Papaioannou
Vicky Papaioannou
Vicky Papaioannou
Vicky Papaioannou
Vicky Papaioannou

28 comentaris:

  1. M'encanten tots dos treballs!!!!!. El teu és molt bonic (aquest cavallet de mar és entranyable!!jjajajaja) i el de la Pilar m'agrada molt també (la seva frase del darrera és una gran veritat...la teva també, per altra part).
    Sobre els vídeos de la Vicky jo sóc una enamorada total i no em perdo cap ni un des que la vaig descobrir!!!jajajaja
    Petonets i que gaudeixis molt de les teves merescudes vacances!!!!!


    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!! oi que és graciós el cavallet?? em va encantar quan el vaig veure!!! i les frases són molt adients sí!!! Jo ja m'estic tornant addicta als vídeos de la Vicky però ara només em falta tornar-me addicta a l'art journal i treure'n més profit! :). Mil petonets i a gaudir tu també malgrat la calor que tan t'agrada, jajajaja.

      Elimina
  2. Aisss eixe fons de mar què bonic i el cavallet és preción, quant de color!!!, me'n vaig a xafardejar eixe blog. Com fas els stèncils???

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!! vaig estrenar les dues noves distress que m'havia comprat fa poc i estic encantada amb els colors. Els stencils? doncs en aquest cas vaig agafar la imatge de l'stencil i la vaig traçar amb el programa i després la retallo amb un plàstic prim tipus els que posen a les tapes quan s'enquadernen. Trio material de plantilla i deixo la màquina treballar :), Prova-ho és fantàstic! Mil petonets

      Elimina
    2. Moltes gràcies per respondrem hauré d'intentar-ho.
      Un abraç

      Elimina
  3. Maquissims tots dos. A mi també m'encanta la Vicky. Tot el que fa em sembla preciós. Pero el teu te la teva empremta. Ptns i feliç estiu a totes dues!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!! Tens raó aquesta dona té una dolçor en els seus treballs espectaculars i sembla que tot sigui tan senzill!!! altra cosa és quan m'hi poso jo!! :). Un petonàs i bon estiu també per a tu!

      Elimina
  4. Els dos són incleibles!! El teu amb aquest caballet de mar i les estrelles i el de la Pilar amb les xancletes... quina preciositat.
    Petons Montse.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!! el cavallet és molt simpàtic i em vaig enamorar de les xancletes penjades des del primer moment, són divertides oi? Petonets

      Elimina
  5. Us han quedat molt bé tots dos. Sou unes artistes consagrades !!!

    ResponElimina
  6. Respostes
    1. Jejeje... consagrades no sé... artistes... bueno... si més no ho intentem :). Petonets

      Elimina
  7. Aquest fons m’encaaaaanta!!! Està bé això de poder fer els stencil amb la cameo.
    Es cert que el fons t’ha quedat igual que el de la Vicki, però la resta crec que tot i que t’hagis inspirat en el video, té el teu aire i s’hi reconeix el teu estil perfectament, i no t’ho dic de broma…!
    Molt curiós això de les lletres de Juliol, és cert! I les altres lletres, les has fet tú i són precioses!!!
    I el de la Pilar, es preciós també, molt fi i delicat. M’agraden molt els dos.
    Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ei! ja t'enyorava per aquí! :) Sí, és genial la cameo!! hi ha dies que la tiraries per la finestra però els dies inspirats... jajajaa, ara a veure si m'aficiono als stencils i de passada a l'art journal! :). Suposo que jo no serveixo per copiar al peu de la lletra i haig de deixar la meva empremta en algun lloc. I ara m'he aficionat també a fer lletres desiguals i estic contenta, tinc una bona mestra ;) tot i que d'aquí que arribi al seu nivell... jejeje. Un petonàs i bon estiu!!!

      Elimina
  8. Són moníssims els dos! M'encanta el cavallet de mar! I les lletres de la cita! Comparteixo la teva admiració per la Vicki però el teu cavallet és més simpàtic, menys ortodoxe. Jajaja. Jo, amb les calors d'aquest any, estic en mode off. No faig de res de res, La calor se'm menja la inspiració, l'energia... tot. Vull que arribi l'hivern! Molts petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies wapa! sí... la veritat és que el meu cavallet és menys seriós, el vaig trobar divertit. Jo si no treballo ara a l'estiu durant l'any el temps se'm tira al damunt, em poso el meu ventilador (sembla un reactor d'avió) i m'oblido del temps... Un petonàs

      Elimina
  9. Súper tarjeta linda , me encanta! Gracias somuch por unirse a nuestro desafío en PPPR!

    ResponElimina
  10. Your tags are wonderful! Such a perfect theme for summer, both of them! I especially love how you did the backgrounds and all the little details with embellishments (and the sea horse is definitely one of my favorites)! Thank you so much for playing along with the Under the Sea challenge at Pretty Paper, Pretty Ribbons!
    Ruth - Design Team member

    ResponElimina
  11. Oh goodness--such fabulous projects--but I do love that adorable little sea horse! So cute! Thank you so much for creating with us this month for the Pretty Paper, Pretty Ribbons Under the Sea Challenge!

    ResponElimina
  12. Such pretty projects! I love all of the little amazing details you added! Thank you so much for linking up to our Pretty Paper, Pretty Ribbons Under the Sea Challenge!

    ResponElimina
  13. This makes me so happy! I love the warmth, happiness and creativity
    in each page! Just wonderful with all the details!
    Super happy that you shared this with us!

    ~Leah (PPPR DT)

    ResponElimina
  14. Love it all!! Thanks for playing with us at PPPR Under the Sea Challenge! :)

    Michelle
    Purple Monkey Moments

    ResponElimina
  15. such fun cards!! Thanks for linking up with the PPPR "Under the Sea" Challenge!!
    Nicole
    PPPR dt

    ResponElimina