Bocins de paper, màgia i colors: El primer any de la Clàudia... (1)

dilluns, 7 de juliol del 2014

El primer any de la Clàudia... (1)

 
Més tenaçment que mai, m'esforço a créixer
sabent que tu creixes amb mi: projectes,
il·lusions, desigs, prenen volada
per tu i amb tu, per molt distants que et siguin,
i amb tu i per tu somnio d'acomplir-los.  

(Miquel Martí i Pol)

Aviat farà dos anyets que va néixer la Clàudia, la filla d'una de les meves millors amigues. Va ser un naixement molt esperat i desitjat. Des del primer moment tenia molt clar que volia fer-li un regal molt especial: un àlbum que per ella fos com un conte, un record d'aquest primer any de vida que segurament tots hem oblidat i que recordem gràcies a la memòria dels altres i de les fotografies.

No estic acostumada a fer àlbums per a nens, però ja feia temps que recopilava papers i detallets infantils (després la veritat és que no n'he fet servir ni la meitat, jeje). Tampoc estic acostumada a fer àlbums en format gran (25x25 cm), això vol dir que sense voler-ho he fet una pila de LO's!!! i jo que dic que en la meva vida només n'he fet un! :) (el que em va fer aconsguir la bigshot).

Tot això ha fet que el projecte s'allargués més del que jo pretenia, però la manca de temps, un any complicat i altres projectes que sempre passaven per davant em feien pensar que no li podria donar fins que fes la comunió, jejejeje. Bé... potser m'he passat però una mica més i hi arribo! :). 

El cert és que he gaudit molt fent-lo i he posat tot el meu afecte i sé que als pares els hi ha agradat molt (ella ho valorarà d'aquí un temps si és que l'àlbum encara s'aguanta sencer perquè he tingut algunes petites pífies...). L'àlbum està fet des de zero utilitzant cartolines i és una estructura (penjaré els vídeos del youtube on l'expliquen en breu) que permet posar volum a les pàgines sense que l'àlbum s'obri.

Ara cada setmaneta seré pesada i us ensenyaré cada una de les pàgines. Avui però us deixo amb la portada i la primera pàgina per anar obrint boca :).

Volia fer una capsa per guardar l'àlbum però ja no vaig tenir temps, el dia abans de donar-lo a quarts de vuit del vespre ja em podeu imaginar corrents cap a una botiga amb l'àlbum encara "tendre" per buscar-ne una on hi cabés, ja no vaig tenir temps per decorar-la, així que llacet, floreta i noteta :).

Espero que us agradi!

 






A la primera pàgina una maleta amb butxaquetes (són uns sobres per smash que són maquíssims!!) per guardar-hi un pen-drive amb les fotos, i uns quants tags per escriure-hi qualsevol pensament...
 

23 comentaris:

  1. Mare meva, Montse!!! Això promet! Serà com haver-se enganxat a una sèrie des del primer episodi i esperes que passi una setmana per veure'n el següent!
    Amb els detalls preciosos que estic veient aquí i allà, es pot endevinar que aquest àlbum està fet amb molt d'amor i dedicació. Felicitats, de debò!
    Petonets!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!! espero enganxar-vos, jejejeje. La veritat és que és un àlbum ple de colors i detalls!!! Un petonet

      Elimina
  2. Wuaaaa!!! Quina preciositat!! La caixa ja es una pasada de original y amb molt estil. Y l'àlbum també es veu maquissim! Esperarem a veure la resta! Felicitats per aquest treball! Ptns!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!! mica en mica ja us l'aniré ensenyant, al final us cansareu i tot, jajajaja. Un petonàs

      Elimina
  3. Quina monada Montse! Es super bonica la portada….m’encanta aquesta nena de les cuetes que fa volar l’estel…!
    I aquesta primera página és molt bonica…la maleta m’agrada moooolt!
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aish... tan la nena com la maleta van ser amor a primera vista... i sempre penso: per què no en vaig comprar dos?? :). Estic contenta de la tapa perquè no és típicament infantil :). Un petonet i moltes gràcies pels comentaris

      Elimina
  4. Hola guapa:
    Te ha quedado genial tu proyecto.
    Me encantaaaaaaaaaaaaaa.
    Gracias por compartirlo.
    Sonrisas de colores y bendiciones a granel.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias!! yo estoy muy orgullosa de este álbum. Un besito

      Elimina
  5. Preciós tot!!! la caixa m'ha encantat com l'has resolt amb poc temps però amb molta gracia i originalitat! i l'àlbum m'ha agradat molt també, la maleteta de l'inici, el paper de la portada... tot tot!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies wapa!!! he trigat una eternitat però he gaudit molt amb els detalls!! Petonets

      Elimina
  6. Quina preciositat Montse!!! Es que més m'agrada és aquest punt infantil però no excessivament pastelós.
    Petonets guapa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!! també veuràs pàgines pastel també, jejejeje, però no sóc massa de donar toc pastel a les coses em costa molt... volia que fos infantil però sense passar-se :). Estic contenta d'haver-ho aconseguit. Petonets

      Elimina
  7. Fantàstic Montse!!! No estic acostumbra a veure projectes infantils teus i he de ser sincera, m'encanta!!! El paper de la portada m'encanta, com és? Des del començament per la caixa fins a l'últim detall de la portada i primera pàgina de l' àlbum, podem veure quina artista hi ha dins de tu. Ja estic desitjant veure totes i cadascuna de les pàgines que has decorat!! De segur que a la teva amiga li ha encantat aquest detall. Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies wapa! Que t'agradi molt és un plaer doble perque tu ets la reina dels treballs infantils i és tot un honor el teu comentari :). El paper és un d'aquells fets a mà. Hi ha una botiga espectacular a Barcelona (Raima) on tenen tota una planta plena de papers fets a mà preciosos!!! jo els utilitzava quan enquadernava. Un petonàs

      Elimina
  8. Bueno, bueno...hauràs trigat, pero ha valgut la pena!!!. La portada la trobo maquísima!!. Aquesta nena fent volar l'estel...què bonica!!! I l'interior que avui ens ensenyes...una xulada!. M'agrada molt aquesta maleta petita.
    Estic desitjant veure més i més!!jajajajaja
    petonets!!!

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!! Aish... la nena i l'estel... saps que els estava comprant just quan ens vam trobar a Creativa aquesta darrera edició??? jejejeje, allà a Letds :) i només en vaig agafar una figureta de cada buaaaaaaaaaaà, hauré d'esperar al novembre (per comprar-ne més i per trobar-te? :)). I no diguis que desitges veure'n més que potser els teus desitjos es faran realitat i tindràs malsons de tantes pàgines, jajajaja. Petonets

      Elimina
  9. Hola Montse!! espectacular la portada!! m'encanta!! vista així en foto queda molt bé, però aquest cop em sento afortunada de poder haver gaudit amb tu quan el feies, de poder haver-lo vist en directe, com anava creixent, un detallet aquí, un altre allà...i puc dir que aquest àlbum té una gran dosi d'estima a cada raconet i segur que, en alguns moments, (menys dels que t'hagués agradat) t'ha servit de desconnexió...una abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. aisshhh...el sobre de l'smash, és xulíssim!!

      Elimina
    2. Moltes gràcies wapa!!! Aish... m'he posat vermella :) però síiiiiiii, està feta amb carinyo sí :) i ja saps com m'he barallat amb algunes pàgines, jejeje. I síiii el sobre és xulíssim!!!! Un petonàs i fins aviat!!!

      Elimina
  10. Caram la Claudia quin regalàs!! La espera ha estat per un molt bon motiu!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!! sí... la veritat és que costa fer un projecte tan macro amb poc temps... les scraperes necessitem temps, jejeje. Petonets

      Elimina
  11. Però que és aixó tan bonic i resultón, Montse!!!!!!!!! només una paraula: maravellós!!! petonets i espero que siguis bé!!!

    ResponElimina
  12. Al final l'has acabat, felicitats!!!!!.
    Fantàstic!!!!!
    Petonets,

    ResponElimina