Bocins de paper, màgia i colors: Projecte calendari: Març

dimarts, 11 de març del 2014

Projecte calendari: Març


Sense història som com un arbre sense arrels. Sense memòria, només som sorra fràgil de la platja. 
 
(Roc Casagran)
 
Ara ja fa unes setmanes la Pilar i jo vam passar un dia plegades a Manresa visitant els carrers d'una ciutat que, per un cap de setmana,va recular a la història per oferir-nos una visió de la vida en l'època medieval.

El dia es va despertar amb un sol i una temperatura esplèndida. En arribar molta gent però també el descobriment de molts racons, històries... Les paradetes, les recreacions històriques i la visita a la imponent Seu van omplir el nostre dia. I va ser realment fantàstic!!! 

He de confessar que no vam poder evitar visitar (i fer compres) un parell de botiguetes una scrapera i una altra amb unes quantes cosetes d'scrap. No tenim remei!!!

Aquesta visiteta a Manresa va ser l'excusa perfecta per fer moltes fotos i així intercanviar-nos la pàgina del calendari d'aquest mes.

Jo feia uns dies que havia vist un tutorial al blog de l'Elena de Pega, papel o tijeras d'un miniàlbum "en cascada". Ja l'havia vist alguna altra vegada per internet però mai havia trobat el moment de fer-lo i aquesta vegada em vaig dir: ara sí que el provaré.

Em va encantar la idea i d'aquí va sortir la pàgina del mes de març. Una portada amb un toc medieval (la roba de sac, la banderola, els colors...) i en estirar la pestanya de la dreta... oh! sorpresa!!! Cal dir que el mecanisme de tornada s'encalla una mica però... m'encanta!

No m'enrotllo més!!! Aquí està el resultat!!!







La pàgina de la Pilar em va sorprendre per la portada (va ampliar i retallar una imatge d'un portal i va posar la nostra foto darrera!) i per tots els detallets plens de records d'aquell dia (l'entrada a la Seu, el plànol de la cuitat, etc.). Ara m'adono que no he fet fotos així que us poso la principal (que he manllevat del seu blog) i haureu de mirar l'interior visitant-la aquí :).


14 comentaris:

  1. M'encanta la teva interpretació amb aquestes fotos en cascada!!!. Jo també vaig veure el blog de l'Elena i tinc guardat el tuto!!jajajajajaja.
    M'agrada molt la portada amb aquestes banderoles amb la paraula Manresa, molt xulo!!!!
    Petonets!!!

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!! jo estic satisfeta del resultat i resulta sorprenent aquesta estructura quan la veus per primera vegada. Segur que la faré servir en alguna ocasió més. Petonets

      Elimina
  2. És preciós Montse, m'encanta!
    Me'n vaig a veure el de la Pilar...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies wapa!!! jo m'ho vaig passar molt bé fent-lo i també recordant el dia. Petonets

      Elimina
  3. ummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm no em sóna ara mateix el tutorial de l'elena, però tinc tantes coses atrassades que pot ser... ho buscaré perquè queda molt guapo!! m'agraden les vostres interpretacions!! prou citar la roba de sac que ja saps que m'agrada però saps que les banderoles també?????aix!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo ja m'he tornat una addicta a la roba de sac!! m'encanta!! i trobo que dóna el punt medieval, jajaja. Petonets

      Elimina
  4. Ja tenia ganes de veure el calendari de març... i no m'ha defraudat. Quina meravella.
    Petons Montse.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies wapa! M'alegra que despertem expectativa mes a mes, jeje. Petonets

      Elimina
  5. Hola Montse!! m'havia despistat i no t'havia fet cap comentari :-( aissshhh, la neurona ...
    Em va encantar el teu àlbum amb totes les fotos, les lletres, les decoracions...està genial!! i ara penso, amb què em sorprendrà el proper mes?? encara queden dies :-) no t'atabalis, eh?? gràcies per aquesta plana!!

    Una abraçada!!

    ResponElimina
  6. Quina xulada de calendari!! I quina cara de felicitat que teniu les dues. Es nota que va ser un dia magnífic. Petons.

    ResponElimina
  7. Guauuu se m'havia oblidat per complet aquesta entrada i és una passada!! M'agraden moltíssim els reptes que es proposeu i com no, els resultats que hi aconseguiu. Petonets

    ResponElimina
  8. Ara he vist que se m'havia passat aquesta entrada i no puc deixar de comentar lo que m'han agradat les dues propostes. M'encanta el toc medieval. Es fantàstic el treball que feu. Per cert, una pregunta: les lletres dels cercles teves són impressas, un segell, adhesives...? M'agraden molt. Petonets

    ResponElimina