Bocins de paper, màgia i colors: Projecte calendari: novembre

dissabte, 9 de novembre del 2013

Projecte calendari: novembre


La tardor s’ha fet poema
per recórrer tot el cel
i pintar amb colors de somni
el camp sota els estels.

La tardor s’ha fet poema
per créixer entre els bolets
i posar mots d’intempèrie
a les fulles d’arbres i arrels.

La tardor s’ha fet poema
per musicar moments
i cantar al bell mig de la natura
a l’aire, sense prèvia partitura.

(Isabel Barriel)
 



Ja fa uns dies que hem estrenat aquest mes de novembre i amb ell no podia faltar el tag del nostre particular calendari.

El cap de setmana passat vam compartir una estoneta d'srap amb la Pilar i vam aprofitar per fer puntualment (cosa rara :)) la nostra pàgina del calendari. 

Ha estat però una setmana de no parar i no he pogut penjar les fotos fins avui.

Aquest cap de setmana se celebra la Fira de Novembre a Vilanova i els nanos de la meva classe posaven una paradeta ahir per la tarda. 

Portem setmanes fent arracades i anells "scraperos" (ostres! no vaig fer fotos de l'enorme producció!) i la veritat és que han agradat molt però ens hem fet un fart de treballar!!!! 

Ara espero que vinguins uns dies de més calma...

 
Bé... històries apart... aquí us deixo el tag de la Pilar amb aquesta imatge tan maca de la noia que escombra les fulles i el meu amb aquest bolet que em va enamorar quan el vaig veure. 

Espero que us agradin!!!! 
















16 comentaris:

  1. Doncs no puc dir res més que monísssiiiims els dos. Els motius que heu utilitzat son molt bonics i están molt ben col.locats i complementats per la resta de detallets.
    Esteu fent un projecte molt maco... ui! que ja s'acaba!
    Petons

    ResponElimina
  2. Quina cucada!! m'encanten!! i el poema també!!
    Petonets

    ResponElimina
  3. M'agraden moltíssim, potser dels que més dels que heu fet i deu ser perque la tardor és la meva estació preferida però trobo que aquests colors són molt encertats. M'encanta el "doodle" (o gargot, com jo els hi dic) que has fet a la teva pàgina del calendari. Petonets i bon cap de setmana! Ah! I molt éxit amb el teu taller!

    ResponElimina
  4. Quina xulada de tags tots dos!!!. El teu m'agrada molt amb aquestes fulles caient i aquest bolet de feltre. I el de la Pilar és molt maco també. No sé si amb aquesta calor que encara fa, finalment acabarem abrigats com la nina del tag!!!jajajajajajaja.
    Petonets i bon cap de setmana!

    Charo

    ResponElimina
  5. Molt macos tots dos! La nina es molt maca i el teu tambié molt xulo amb les fulletes de la tardor. Quin record de tot l'any mes maco tindreu. Felicitats a totes dues. Ptns.

    ResponElimina
  6. Qué bonitoooo!!Me encanta el resultado. ¿Y esa seta? Enamoradita me has dejado con el tag!!
    Bsts

    ResponElimina
  7. Fantàstica interpretació de la Tardor!! Eixes fulles tan característiques d'aquesta estació i eixe paper que tan m'agrada l'efecte. Petonets

    ResponElimina
  8. El de la Pilar m'agrada la nineta però el teu m'enamora en les fulletes.
    I la música en català???? Me xifla. M'encanta eixe detall del teu blog, de vegades el deixo de fons per a sentir la teva música......

    ResponElimina
  9. M'agrada molt el poema i el tag genial!! Petonets!!

    ResponElimina
  10. Aish... que no em puc despistar un dia que se m'acumula la feina!!! Moltes gràcies a totes pels comentaris. La veritat és que la tardor és un temps especials amb uns colors molt especials. I el bolet... doncs el vaig trobar a la bolsera :), oi que és bonic? Per cert... la Pilar i jo ja maquinem què fer a partir del gener perquè ens fa peneta que s'acabi el calendari, però... és un record fantàstic!! Petonets a totes

    ResponElimina
  11. Hola Montse!! els tags van quedar molt xulos!! aquesta setmana faré l'entrada en el meu blog, per que al final avui no ha estat un dia productiu :-S
    Hi tant que farem alguna coseta el proper any!!! el calendari ha estat un projecte molt maco i realment és genial tenir un record així!!

    Bona setmana!!
    Una abraçada!!

    ResponElimina
  12. Quina preciositat de Tag's Montse!!
    M'encanta el del bolet amb les fulles caigudes, però el de la nena escombrant fulles també és una monada.Petons guapa.

    ResponElimina
  13. Ohhhhh que de cosetes precioses ... M'agraden molttttt :)))))

    ResponElimina
  14. Són una cucada tots dos!!! Com m'encanta la tardor... Petonets

    ResponElimina
  15. Molt macos els dos!! és preciosa la imatge de la Pilar!! quina gracia us deu fer quan veieu el de l'altre porque a mi se'm cauria la baba!!

    ResponElimina
  16. Aquest bolet és preciós!! Una gran troballa i encert posar-lo al tag!! ;-o) Les fulles d'auró són la meva perdició... ja veuràs perque.. jejeje aviat!

    ResponElimina