Bocins de paper, màgia i colors: Arracades "scraperes"

diumenge, 4 d’agost del 2013

Arracades "scraperes"


Ningú pot saber per tu. Ningú pot créixer per tu. Ningú pot buscar per tu. Ningú pot fer per tu allò que tu mateix has de fer. La existència no admet representants.

(Jorge Bucay)

Diumenge ja... porto uns dies de no parar i avui aprofito una estoneta de pau per fer aquesta entrada que tenia pendent. 

Ja fa temps la meva cunyada em va encarregar unes arracades de floretes per regalar. És un model que vaig començar a fer amb feltre (per una fira on tenien una paradeta els nanos del cole) amb un troquel del Tim Holtz i que vaig acabar fent amb cartró folrades amb papers xulos i amb una capa de glossy al damunt per donar consistència i brillantor (i que no es desintengrin quan plou, jajaja). 

Mentre m'hi posava vaig pensar: i si provo a fer altres coses? així que vaig agafar unes rodones de fusta d'aquelles que venen en pack i vaig començar a scrapejar les arracades, papers, detallets, botons... 

Les vaig portar a un dinar familiar i els hi van agradar tant que van volar gairebé totes!! Ara seguiré fent experiments!!



12 comentaris:

  1. Precioso trabajo.
    Me encantan los colores
    Sonrisas de colores y muchas bendiciones

    ResponElimina
  2. M'encanten!!!!. Les dels cors...m'han robat el "ídem"!!jajajaja. Bé, i les dels botons...i totes, perque totes són una xulada!!!!

    Petonets "domingueros"!!!!jajaja


    Charo

    ResponElimina
  3. Hola Montse!! són una cucada totes, ja t'ho vaig dir l'altre dia...m'agraden molt les dels cors i els botonets!!

    Bon diumenge!!

    Una abraçada gran!!

    ResponElimina
  4. Una cucada d'arracades!!! No m'estranya gens que volessin, són un bonic detallet! Petonets

    ResponElimina
  5. Guauuuu, sempre hem sorprens!! Quins arracades més boniques!!! Petonets

    ResponElimina
  6. Hola Montse! A mi també em sorprens cada cop. Son precioses!!! Ben sencilles y ben originals!! A mi m'agraden les negres especialment. Las trobo precioses!!Petons y a veure com ens sorprens la propera entrada, jajaja.

    ResponElimina
  7. Montse ets una artista!!! M'encanta aquesta imaginació teva. Veus un tros de fusta i ja saps que crear amb ella. Unes arracades precioses.
    Petons.

    ResponElimina
  8. Aish... que no he tingut temps de respondre els comentaris!! Moltes gràcies!!! seguiré assajant amb les arracades. Pensava que les dels cors no triomfarien (i me les quedaria jo, jeje) i al final són les que van tenir més èxit! Petonets a totes i a gaudir d'aquest agost!

    ResponElimina
  9. Felicitats!!!!! M'agraden totes!!!!!! Un petonet :))))

    ResponElimina
  10. Xulíssimes, Montse !!!! Fins i tot jo, que no soc de portar arracades que pengin gaire, m'en posaria alguna...Ara et toca fer els penjolls de joc !!! (I d'això sí que en porto, algun ...)

    ResponElimina