Bocins de paper, màgia i colors: Be happy...

dilluns, 6 de maig del 2013

Be happy...


Hi ha persones que es passen tota la vida embrancades en les seves coses, però n'hi ha unes altres que recorren molt segures un camí molt concret.

(Antoine de Saint-Exupéry)

Ahir vam poder gaudir d'unes horetes amb la Maria, la meva neboda que ja fa uns mesos que viu a Irlanda. Amb una mica de retard vam aprofitar per fer-li un regalet d'aniversari acompanyat, com no! de la targeteta de rigor :). 





Estic en un moment poc inspirat per les targetes, tot i que certament és una de les coses que més m'agrada fer, però divendres vaig passar-me per una llibreria de Vilanova (l'enxaneta) que comença a portar material d'scrap i em vaig enamorar d'un paper de l'Amy Tangerine i unes peces decoratives de fusta. Així que em vaig decidir a utilitzar-los.

Aprofitant uns stickers també de l'Amy que m'havien regalat i d'altres cosetes que tenia per casa i uns quants missatges en anglès (quina millor ocasió per utilitzar-los que aquesta?) vaig fer una targeta bastant atípica en mi. 

El resultat m'agrada, malgrat no sigui el meu estil habitual, és colorista i alegre i això és el què desprèn la Maria...

Aquí podreu veure la part posterior i el sobre que l'acompanyava. A l'interior un espai per signar i l'estrena d'un segell que vaig comprar-me un dia de compres per Barcelona amb la Rosa, el reconeixes? ;).































20 comentaris:

  1. Guauuuu, què bonica Montse!! Plena de detalls i color, no t'has oblidat de cap cosa. Ets preciosa per fora, per la banda de dins i el sobre per posar-la dins, espectacular. Ideal....com tots els teus projectes. Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies wapa!! la veritat és que no estic acostumada a afegir enganxines i capes, però... si queda bé ho hauré de fer més sovint :). Petonets

      Elimina
  2. Ostres Montse, senzillament m'encanta. Encara que no sigui el teu estil, nena, l'has brodat!!! Jo també estic en un moment de poca inspiració però veient la teva feina, m'animo!! Gràcies wapa!!! Un petò! XD

    ResponElimina
    Respostes
    1. jeje... sort que ens animem entre totes que sino la ditxosa manca d'inspiració guanyaria la batalla, però no la deixarem, oi? un petonet

      Elimina
  3. Pero que preciosidad!! Me encanta Montse, si es que los papeles de Amy Tangerine son una delicia :)
    Me ha parecido una monería el sobre que has utilizado para la tarjeta, muy currado jaja Seguro que le habrá encantado !
    Besos,
    Celia

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Celia, me estoy acostumbrando a decorar siempre el sobre, es otra pequeña obra de arte, jeje. Un besito

      Elimina
  4. I tant que el reconec... T'ha quedat maquíssima Montse. I el sobre m'encanta. Realment val la pena venir des d'Irlanda per rebre aquesta targeta tan xula. Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. La propera vegada a veure si l'hi porto a Irlanda, que això estaria millor, jejeje. Un petonàs

      Elimina
  5. Doncs a mi m'agrada molt aquesta targeta!. Trobo que les fas, en general, molt complertas i tots els detallets són molt bonics!. El segell de dintre és maquíssim! I el sobre decoradet...ja et dic, molt complertes!!!!jajajaja
    I m'agrada llegir que per Vilanova l'scrap ja comença a veure's a les botigues!!
    Petonets!!!

    Charo

    ResponElimina
  6. Qué xuli Montse, està molt treballada, m'encanta l'energia que despedix, i tots els detalls que té, el segell es molt guai!!!

    ResponElimina
  7. Molt xula i alegre, a mi m'agraden molt els papers de l'Amy Tangerine. L'estiu vaig fer un mini i em va agradar el resultat. Petonets!

    ResponElimina
  8. M'ha fascinat ...has combinat taronja, rosa, verds .. i ha quedat perfecta ... i amb tants detalls ... no pot ser més "cuki". Un petonet :)))

    ResponElimina
  9. uauuuuuuuuuuuuuuu!!! tha quedat preciós preciós!!!!!!!!! tot!!! jo no sóc una gran fan de l'Amy pk això dels colorins... bueno, que no és lo meu! però he de reconèixer que després m'agrada veure'n! és super animat, refrescant, molt maco!

    ResponElimina
  10. Montse, m'ha agradat molt aquesta tarja, es molt acolorida i amb tot de detallets, i també que anomenessis la botiga Enxaneta (jejeje)......

    ResponElimina
  11. Que maca!!!! es molt divertida i alegre.... i el segell es fantàstic...
    Petons...

    ResponElimina
  12. Es molt alegre i bonica !!! Sí sí els colors desprenen molta energia !!!

    Petonets,

    ResponElimina
  13. Quina xulada Montse!! quants detallats li has posat!! m'encanta tot!!

    Fins aviat!!

    Una abraçada!!

    ResponElimina
  14. Que bonica i alegre. És tan completa que gairebé sembla un LO. M'encanta tot, el color, la composició i l'interior. I fins i tot el sobre és xulíssim. Sort que no estaves molt inspirada .... Petons.

    ResponElimina
  15. Aish... quants comentaris!! no dóno a l'abast!! la veritat és que si sembla un LO, però acumulat en un espai petit (no en sé d'omplir pàgines enormes!!!). A veure si ara que ja tornem a tenir el sol per aquí m'animo a utilitzar novament més coloraines!! mai se m'hauria acudit combinar rosa i taronja però ben mirat... no queda tan malament! :). Petonets i gràcies a totes!!

    ResponElimina
  16. M'encanta Montse!! Ja m'agradaria a mi estar tant poc inspirada com tu.
    I el segell és fantàstic, on el vas trobar?
    Petons.

    ResponElimina