Bocins de paper, màgia i colors: CREA: Art journal 7

dimarts, 30 d’abril del 2013

CREA: Art journal 7


No corris, no et preocupis. 
Només ets aquí de visita. 
Val la pena que t’aturis a ensumar les flors. 

(Walter C. Hagen)


Buffffff! muchos días sin sentarme a hacer manualidades... y es que no soy capaz de encontrar el momento... No quería pero faltar a la cita de CREA

Esta quincena la propuesta era realizar una transferencia. 

 
Me acordé de un curso impartido por Esther al que asistí hace mucho tiempo. Sencillamente me encantó! pero lo cierto es que no he puesto demasiado en práctica las transferencias en mis proyectos. Así que ayer me decidí. Aparqué el resto de cosas pendientes y me centré en mi hoja en blanco.

Como tengo muy cercana la fiesta de Sant Jordi decidí dedicar la página a las palabras y las rosas... 

Cubrí el fondo con páginas de un libro medio destrozado (ahora el pobre ya lo está del todo!), dibujé (ayer tenía fiebre porque no dibujo desde... buffffffff, ni me acuerdo! debía ser adolescente, jeje) una rosa (hay que admitir que la copié de un modelo de internet) y la pinté con acuarelas que también utilicé para "ensuciar" los bordes de la página. 

Y de me decidí a utilitzar una camiseta rota para hacer la transferencia en ella (con gel medium) de una foto mia de pequeña (pero que mona qué era!) a la cual le tengo mucho cariño... Después de batallar con el papel humedecido (me han quedado restos, aishhhhhhh), le pasé un poco más de gel medium por encima, rocié con tinta en spray roja la ropa (tapando antes la imagen!) y poca cosa más... una frase (no podía faltar!), esta vez no he hecho trampas y la he escrito a mano :) y una dosis de rotulador...

No es del trabajo de art journal que me sienta más orgullosa pero... es lo que ha salido... a veces la inspiración va por libre... :)


18 comentaris:

  1. És preciosa Montse. I per no dibuixar des de que eres adolescent (encara que ben mirat d'això fa quatre dies) trobo que la teva rosa està molt bé. Ja veig que has treballat més que jo amb el tema de Sant Jordi que el tinc molt endarrerit. Trobo que li estàs trobant el gust a això de l'Art Journal i amb uns resultats francament impressionants. Molts petons

    ResponElimina
  2. Està molt bé, Montse!!!. Encantada de veure't de petita!!jajajaja. Les lletres m'agraden molt també!
    Petonets!!!


    Charo

    ResponElimina
  3. És una pàgina preciosa !!!! M´ha agradat moltíssim....
    Petons,

    ANNA

    ResponElimina
  4. Pues debes sentirte orgullosa, te ha quedado genial. Esa imagen sobre tela...está muy bien y esas letras también, así me gusta, que seas buena "alumna";)
    bss aurora

    ResponElimina
  5. Oooh m'agrada molt Montse, tots els teus journals tenen molta essència !!!

    Petonets,

    ResponElimina
  6. Primer que tot gràcies per comentar totes les entrades, ets un solet.
    Ara la teua pàgina has d'estar feliç pq la transferència t'ha eixit envidiable i ho dic jo que n'he fet moltes però mai m'acaben de surtir, i la rosa jo pnsava que també era una transferència. Així que seguix dibuixant pq ho fas molt bé!!
    Una abraçada

    ResponElimina
  7. Molt bonic Montse!!! Aquest treball té el teu segell, sens dubte!! Per cert, estàs preciosa a la foto. Molts petons.

    ResponElimina
  8. Hola Montse!! t'ha quedat una pàgina molt maca!! la teva foto ja l'havia vist, és una foto amb encant!! la rosa t'ha quedat molt bé i les lletres cada vegada les fas més bé!!!

    Una abraçada!!

    ResponElimina
  9. te ha quedado precioso! a pesar de tener que romper los libros me encanta el efecto de sus paginas en los proyectos. tu foto preciosa y que bien ha quedado y la rosa muy chula. me gusta el resultado. bss

    ResponElimina
  10. Fantantica, Montse!!! Felicitats, jo no he estat capaç de fer el treball aquesta quinzena. El teu ha sortit meravellós. Y de debó que estas molt maca i tendra a la foto. Ptns.

    ResponElimina
  11. Te ha quedado genial!!! El resultado está muy bien. La rosa preciosa, a pesar de que hacía mucho que no lo hacías. Y la transferencia muy bien. Precioso trabajo. Bss.

    ResponElimina
  12. Ostres! quants comentaris de cop!! no em puc despistar un dia :). Moltíssimes gràcies a totes. Ja m'estic animant a posar en practica els dibuixos, les aquareles... i tot allò a que li tenia tanta por! :) Petonets

    ResponElimina
  13. una pàgina molt bonica. La foto es una cucada i els elements que l'envolten t'han quedat molt bé. Salutacions

    ResponElimina
  14. Fantàstic Montse!! M'encanta el conjunt amb la rosa i el paper de llibre. Espectacular!!
    Petons.

    ResponElimina
  15. T'ha quedat preciosa, Montse, m'encanta. Fa temps que vull provar amb les transferencies, m'encanta l'efecte. Petonets.

    ResponElimina
  16. aix pues a mi m'encanta!! jo crec que sí que te'n pots sentir orgullosa!!

    ResponElimina
  17. M'agrada molt com t'ha quedat... la rosa perfecte... jo no sabria ni per on començar... amb el sr. dibuix i la srta. pintura no som molt amics.... i la foto es genial.... es una cucada.... tenies molt amagada aquest art fen de model....

    Petons...

    Gracies per dedicar sempre unes paraules al meu bloc....

    ResponElimina
  18. La nena/tú moníssima!
    La pàgina molt xula!
    La rosa està perfecte, i la propera vegada que hagis de dibujar-ne una, ja no l'hauràs de copiar d'enlloc, perque ara ja en saps.
    I la lletra...que podria dir...només que ja no et cal fer "trampes", és molt bonica.
    Ja pots començar a sentir-t'en d'orgullosa!
    Molts petons

    ResponElimina