Bocins de paper, màgia i colors: Estiu a la tardor...

dilluns, 22 d’octubre del 2012

Estiu a la tardor...


Si observes un home realment feliç el trobaràs construint un vaixell, escrivint una simfonia, educant el seu fill, sembrant dàlies al seu jardí, o a la cerca d'ous de dinosaure al desert del Gobi. No buscarà la felicitat com si es tractés d'un botó que ha rodat sota el radiador. No lluitarà per ella com un fi en si mateix. Ell s'haurà adonat que és feliç en el curs de viure plenament la vida les vint-i-quatre hores del dia.

(W. Beran Wolfe)

Ja fa molts dies que hem deixat enrere l'estiu, però jo tenia pendent penjar les fotos de l'àlbum que vaig fer (de fet seria més correcte dir que estic fent perquè a hores d'ara encara no l'he acabat!!!) per posar les fotos d'aquest estiu (tot i que l'àlbum comença al juny amb el viatge de final de curs amb els nanos del cole). 


No ho he fet abans perquè amb ell participava a l'onzè concurs d'Scrapbloc (no dubteu a passar-vos-hi perquè les interpretacions del tutorial de la Marta Juez han estat fantàstiques!). 

Avui han publicat ja la llista de participants, ara només cal esperar que hi hagi sort en algun dels premis :). 




Sigui com sigui el premi ja el tenim cadascuna de les persones que hem concursat: un fantàstic àlbum que d'entrada semblava molt complex, però que després no va resultar ser-ho tant. Us l'aconsello perquè l'estructura de la maleta és molt maca per fer un regal, no només per posar-hi un àlbum dins, sino tot allò que us pugui passar pel cap.

Com diu la frase que he descobert avui, la felicitat és en aquestes coses que vivim dia a dia, com deixar anar la ment i la imaginació i crear del no-res quelcom que et fa sentir bé.

Una vegada més el meu àlbum ha volgut transmetre alegria, vitalitat... i per això és ple de colors, això és el què m'evoca l'estiu, una època de desconnexió total, de fer coses que no faig habitualment, de VIURE així en majúscules, amb molta intensitat... i res millor que utilitzar aquesta col·lecció de papers de l'Amy Tangerine de la qual estic enamorada!!

Espero que us agradi!!!

22 comentaris:

  1. Preciòs Montse !!! De veritat que transmet aquest esperit teu de vitalitat i alegria !!! Els papers escollits no podien ser millor elecció.

    Petonets,

    ResponElimina
  2. M'encanta! Jo també estic enamorada d'aquests papers però encara no els he fet servir. Però estava pensant que encara tinc pendents les fotos de l'estiu i a lo millor et copio. Però només en els papers. La maleta em sembla molt complicada per posar-me ara. És igual si guanyes o no, l'album ja el tens i t'ha quedat preciós.

    Petons

    ResponElimina
  3. Hola Montse!!! a veure si tens sort en el concurs!!

    L'àlbum i la maleta m'encanten!! i els papers estan fets a mida per tu, coloristes i alegres...

    Fins aviat!!
    Una abraçada!!
    Pilar

    ResponElimina
  4. Montse, quina meravella!!!. Jo també sóc de la "secta" de la Tangerine!!jajajajajaja
    M'agrada moltíssim el teu treball!!!. La maleta per fora és fantàstica...quins colors, molt vius!!!. I per dintre, alegria...aixó desprèn tot el teu treball.
    Que hi hagi molta sort!!!. He vist els altres treballs i totes sou unes artistes.
    Un petonàs molt gran i la frase del començament és molt certa i bonica!!!


    Charo

    ResponElimina
  5. Moltes gràcies a les quatre!!! espero acabar-lo aviat o potser ho deixo per les fosques tardes d'hivern, a veure si així els colorins encomanen llum :) Un petonàs

    ResponElimina
  6. Hola, un vot ja el tens, perquè jo vaig votar el teu àlbum, t'ha quedat molt xulo!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres Montse, moltes gràcies :)ara faré el tafaner per saber quin era el teu :). Un petonet

      Elimina
  7. Te quedó muy alegre y colorido para guardar las fotos de este verano. Eso es lo que hemos conseguido participando en este concurso, tener unas maletitas preciosas. Suerte para ti también en el concurso. Bss

    ResponElimina
  8. Montse te ha quedado fantastico !! con colores muy vivos y en conjunto simplemente : espectacular :) suerte !! besos,
    celia

    ResponElimina
  9. Suerte también a vosotras dos!!! Os han quedado unas maletas fantásticas, era muy difícil votar!! :) Un beso

    ResponElimina
  10. Ostres Montse! T'ha quedat una maleta divina!. Quina preciositat de mini. I els papers també xulíssims. Aquesta vegada no vaig poder participar, però la maleta la guardo perquè és una idea que m'encanta. Felicitats i molta sort!. Petons.

    ResponElimina
  11. Quina meravella,vital, transmet energia com la seva creadora.Moltissims petons i molta sort. M'encanta la cita!! Certamenta és aixi, la felicitat és on vol que un estigui i a vegades és tan aprop...

    ResponElimina
  12. És preciós Montse! Molt alegre. Una feinada.
    Una abraçada!

    ResponElimina
  13. Me encanta por fuera y por dentro!!Es muy veraniega y el interior lleno de pequeños detalles preciosos.
    Mucha suerte en el concurso!!
    Bsts

    ResponElimina
  14. T'ha quedat preciós! Molt alegre tant l'exterior com les pàgines interiors, m'agrada molt, que tinguis molta sort! Petons.

    ResponElimina
  15. OOOOOhhhh..... tens un equipatge tant colorista i alegre com tu...
    Es un treball magnific.... els papers son una monada i m'agradat molt perdrem mirant tots els detallets que has arribat a posar...
    Senzillament preciós...
    Petons....

    ResponElimina
  16. Montse en mi blog hay una sorpresa para ti, te espero...besos!!!

    ResponElimina
  17. Ostressssssssssssssssssss! que maca la maleteta!!!!!!! que alegra, plena de colors i de vida!!!!!!! uauuuuuuuuuuu!

    ResponElimina
  18. Aish... moltes gràcies a totes (i tots ;)) ja enyorava el bloc sobretot pels vostres comentaris!!! ara no podré parar de crear, jejeje. Un petonàs

    ResponElimina
  19. Montse t'ha quedat increible, amb tant de color, molt alegre i amb tants de detallets. A veure si tens sort.

    ResponElimina
  20. Realment transmet molta alegria i vitalitat! Gràcies per aquest fantàstic àlbum i, sobre tot, per la teva companyia. El nostre premi es veure que en gaudiu dels projectes.
    Molts petons

    ResponElimina