Bocins de paper, màgia i colors: Trobada d'scrap...

divendres, 21 de setembre del 2012

Trobada d'scrap...


Viure és crear

(Stephan Zweig)


Ja fa molts dies que no tinc massa temps per a res, l'inici de curs sempre suposa muntar-se en un tren bala japonès :), tot passa a gran velocitat i tens l'estranya sensació que no podràs arribar a tot.

Però avui que tinc una estoneta em venia de gust escriure una entrada perquè ja fa massa que tinc el bloc abandonat. 

 
Tot i que no he pogut crear res nou (quines ganes tinc de tornar a organitzar-me i reservar una estoneta a la setmana per fer scrap!) aquests dies he estat preparant uns kits per una trobada d'scrap que compartiré diumenge amb unes quantes noies (a la imatge podeu veure 3 dels  15 kits preparats).



Ja fa alguns mesos vaig "conèixer" la Marta, i ho poso entre cometes perquè de fet encara no ens hem vist en viu i en directe malgrat que crec que compartim moltes coses apart de l'scrap i el Miquel Martí i Pol :). Ella, de seguida em va encomanar la seva vitalitat i alegria i em va convidar a una trobada que feia entre amigues. Jo no m'ho vaig pensar (si ho hagués fet li hagués dit que no perquè això de les "multituds" desconegudes" no és el meu fort :)). La trobada es va haver d'ajornar i finalment aquest diumenge la podrem fer realitat.

Per primera vegada faré de profe de quelcom manual a persones adultes (espero fer-ho bé!). Ja he fet papiroflèxia i fins i tot enquadernació amb els meus alumnes adolescents però amb persones que coneixen aquest món fa una mica més de respecte... Però m'ha fet moltíssima il·lusió preparar-ho tot i he volgut muntar uns paquetets especials. Què hi haurà dins? :)

La veritat és que a hores d'ara ja tinc ganes (malgrat la vergonya i la timidesa) que arribi diumenge i conèixer algunes de les persones que em segueixen i m'animen sempre amb els seus comentaris. Segur que aprendrem molt les unes de les altres!!! i el millor... que gaudirem d'un dia no només d'aquesta afició compartida sino també de converses, de somriures...

Diumenge els ensenyaré a fer un miniàlbum (15x15) en forma d'estrella, amb una enquadernació amb cosit vist molt senzill de fer. Ja us ensenyaré els resultats :).

Mentre us deixo amb un d'aquests llibres que vaig fer ja fa temps, en aquest cas era petitó i no pretenia posar-hi fotos, sino un escrit... Espero que us agradi.

21 comentaris:

  1. Montse, quins paquets mes bonics!! segur que es una gran experiencia, ja ens explicaràs que tal t'ha anat!!! pero de ben segur queden encantades, aquest mini es impressionant!!!!!!!!!
    Un petó i que vagi molt molt be!!!

    ResponElimina
  2. Quins paquets "sorpresa" més bonics!! Ben segur que disfrutareu molt de la trobada totes plegades!! Bona sort!! Petonets

    ResponElimina
  3. Segur que gaudiràs molt de la trobada, segur que tot anirà molt bine, els paquets tse veuen molt bonics, i el mini també. Ànim, Montse. Petons.

    ResponElimina
  4. Oooh però quins paquetets !!! Segur que anirà súper súper bé i passareu un dia molt especial.

    Petonets,

    ResponElimina
  5. El album de estrella es muy chulo, pero los paquetitos me han enamorado!!Seguro que les encantan!
    Bsts!!

    ResponElimina
  6. Ostres, Montse...m'agrada moltíssim!!!!. Quina meravella!!!.
    Segur que gaudeixes molt del dia de demà. Jo tampoc sóc de multituds desconegudes...però sempre que he compartit un dia d'scrap he disfrutat molt!!!
    Un petonàs gran!!!


    Charo

    ResponElimina
  7. Moltes gràcies a totes!! sí... segur que anirà molt bé, si més no s'ha preparat tot amb molta il·lusió. Espero superar la por a les multituds desconegudes de cop, jeje. Un petonàs

    ResponElimina
  8. Va Montse.. tu pots... :P..... com no vols que surtin encantades amb aquest preciós àlbum que els hi ensenyaràs a fer.... tot preparadet dins al paquet... ara que si vingues jo l'àlbum no el faria.. em quedaria amb el paquet sense obrir... es que jo no rebo mai paquets tant bonics... quina enveja...
    Ja ens explicaràs la teva experiència com a professora d'scrap....

    Molts petons i que vagi molt be...

    ResponElimina
    Respostes
    1. jajajaja... doncs molt malament... haurem de solucionar això i que rebis un paquet bonic, bonic ;). Un petonàs

      Elimina
  9. El llibre està genial i els kits d'scrap... no se que hi ha dins però el paquet ja m'agrada!!!
    Un beset

    ResponElimina
  10. Aiiii! Què impaciència. Quins nervis! I què bonic el kit que ens has preparat.! Està preciós!. Espero estar a l'alçada! Del que no tinc dubtes és que anem a passar un dia fantàstic, per recordar. Un petó Montse, demà és el dia.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aish sí... demà és el dia... i segur que passarà volant! Un petonet i ara sí fins demà! :)

      Elimina
  11. Quina il.lusió m'ha fet la teva entrada al bloc!!!!!! M'has emocionat !! Jo també sóc una de les afortunades que obriràn aquest paquetet sorpresa tan bonic i especial i disfrutaràn del teu tutorial i de la companyia de gent tan especial!! Quins nervis noies, estic segura que ens ho passarem molt be. T'espera una abraçada que et farà perdre la timidessa de cop, jijijji. Be vaig a fer els últims preparatius perquè demà vull que sigui un dia especial de debó. Bona nit i fins demà. Isabel també tinc moltes ganes de poder parlar amb tu i la Glòria!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Una abraçadada? no t'he dit que a més a més de tímida sóc esquerpa? jajajajaa, valeeeeeeeee, resistiré l'abraçada ;). Un petonet i ... fins demà!!! :)

      Elimina
  12. Montse! Jo també seré una de les privilegiades de conèixet en persona i empapar-me de totes les cosetes que saps i transmets. Ja falten poquetes hores!
    Un petonet i fins demà!
    Vanesa

    ResponElimina
    Respostes
    1. Uis... quina pressió!! quantes espectatives!! :) segur que jo també aprendré molt de vosaltres :) Un petonet

      Elimina
  13. M'encanta aquest llibret i segur que ahir ho vas fer molt i molt bé. A veure si ens ho expliques.
    Petons

    ResponElimina
  14. m'encanta el llibre, podries dir-me com es fa???
    Jo també vullc fer una trobada amb un grupet de companyes escraperes, espere q em vaja tan be com el teu.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Llàstima que vivim molt lluny sino estaves convidada a aprendre a fer-lo :). Deixa'm una adreça de mail i t'escric. Un petó

      Elimina
    2. el meu mail és: silviaalos@gmail.com
      Moltes gràcies i un abraç

      Elimina