Bocins de paper, màgia i colors: Trobada d'scrap (i 2...)

dilluns, 24 de setembre del 2012

Trobada d'scrap (i 2...)


Que estrany i meravellós que és aquell instant fugaç en què ens adonem que hem descobert un amic!

(William Rotsler) 

I tot i que semblava impossible va arribar l'esperat dia 23!!! Dies de mails amunt i avall i de preparacions, nervis per la trobada, pel descobriment de persones "desconegudes" (que ara ja s'han fet reals), dubtes... i també il·lusió i moltes ganes de compartir.  

El resultat? Un dia fantàstic!!!, la foscor ens va soprendre encara fent scrap i no vam tenir temps de fer ni la meitat de coses que ens havíem proposat! però... ja és un d'aquells moments que guardem en els nostres cors.

Al matí recollia l'Esther a Vilafranca (així vam començar a trencar el gel) i carretera cap a Alella on ja ens esperava la Marta amb l'abraçada promesa ;), la Vane i la Jose. 

Tot estava preparat per l'arribada: el cafè, l'esmorzar... i la taula amb uns detallets que havia fet la Marta. 

Jo com sempre un desastrillo amb la càmera no vaig fer fotos de l'abans i el després però promès que quan me les faci arribar la Marta les penjo!

I va anar arribant tothom (quina vergonya!!! :)) però una vegada superat el trauma de les multituds desconegudes :) vam prendre posicions.

Val a dir que vaig tenir unes alumnes molt aplicades (clar que la mestra es va despistar un momentet i em van maleir per haver de repetir el cosit, ehem, ehem... era la por escènica, cola? jajaja).

Al final de l'entrada us deixo un petit collage de les treballadores :) i del caos de taula!!!

La veritat és que vam fer molta feina tot i que no totes vam poder acabar l'àlbum (jo espero completar-lo amb les fotos de la trobada i després el penjaré), però va ser fantàstic veure com partint d'un mateix treball poden sortir coses tan diferents i vaig aprendre molt. Ara, gràcies a la Glòria, ja estic enganxada a ratllar-ho tot amb el retolador ;) jeje i a partir de demà buscaré desesperadament el pinzell miraculós amb aigua :).

La Isabel ens va explicar com fer una targeta espectacular amb retoladors i filtre de cafè (que malgrat no prenc cafè ja està a la meva llista de la compra!!), al final m'aficionaré i tot a la pintura i als retoladors!! :). (Ja us l'ensenyaré en una altra entrada). I la Glòria ens va portar tres dels seus fantàstics dibuixos per acolorir.

I bé... no sé si ho podia penjar al bloc o no però em van fer dos regalets meravellosos que us volia ensenyar!! Un fantàstic punt de llibre fet per la Isabel i una preciosa lluna (aish... són la meva debilitat!!!) de la Glòria. M'admira com dibuixen i pinten, buf... genials artistes! Moltíssimes gràcies!!! No tinc paraules...

Res vaig resumint (que per no tenir paraules... jeje) que va ser un dia molt especial on vaig descobrir persones meravelloses, disposades a compartir-ho tot i que espero tornar-ho a repetir!!! bé... repetir, repetir no... que seria com "atrapado en el tiempo" :).

Volia donar les gràcies a la Vane, la Tati, la Cristina (espero que s'hagi recuperat), la Sandra (que sino acaba l'àlbum li agafa un atac de cor! ;)), l'Anna, la Joana, la Mila, la Isabel, la Glòria i l'Esther (ara ja saps que pots venir a Vilanova a troquelar i a fer scrap!!) les horetes compartides i la il·lusió. Ah! i també el menjar tan bo que vau portar!!! (mmm ara toca passar receptes!!!).

I m'he deixat pel final l'agraiment a la Jose, per deixar-nos la casa (el merder que vam muntar!!!) i cuinar-nos la pasta (estava boníssima!) i com no... a la Marta, organitzadora de tot el xou, sense elles això no hauria estat possible. I, em ratifico... les meves sensacions eren certes ets un encant de persona, vital, carinyosa i plena de simpatia, em vaig sentir com a casa i fins i tot va semblar que jo no era associal :) (queda pendent la trobada única i exclusivament per abusar del material i troquels de les altres!! :)) i desitjo que això només sigui el principi d'una bonica amistat...

Moltíssimes gràcies a totes i fins la propera!!!


15 comentaris:

  1. Què bé, estic molt contenta de que t'agradés el meu regalet.
    Jo també ho vaig passar de fàbula.
    El menjar magnífic, la coca de verdures... la quiche...la pasta amb formatge...la amanida.. i LES POSTREEES!!!
    El teu magnífic tutorial... el de la Isabel....
    Un diumenge fantàstic; vaig arribar a casa tan cansada!!!
    Bé, ja no m'enrotllo més... el millor haver-vos conegut, fins aviat!

    ResponElimina
  2. me'n alegro que hagi anat tant be!! felicitats!
    petons ^^

    ResponElimina
  3. També va ser un dia molt especial per a mi. Després de tant de temps parlant-nos a través dels nostres blocs, conèixer-nos personalment va ser fantàstic. Això del cosit, no va deixar de ser una anècdota simpàtica. I també vull agrair la feina que vas fer en la preparació perfecta de tots els materials per al preciós mini àlbum que vam fer, tutorial imprès inclòs. Tot un luxe de "profe" i un 10 per el teu primer taller.
    També la Marta i la seva mare, tan cordials i amables, ens van fer sentir en tot moment com a casa. I la resta de noies totes encantades amb aquesta trobada. I el menjar tot boníssim. Un dia fantàstic, d'aquests que recordes amb gust. Segur que tindrem més. Queda pendent una nova per als "dies". Una abraçada.

    ResponElimina
  4. Quina sort!!!quin dia més xulo vau passar!!
    Petonets

    ResponElimina
  5. Veus??...ja has superat la por a les "multituds desconegudes"!!jajaja
    De tot cor, estic molt contenta per tu i per la trobada!!!
    Segur que hi haurà d'altres moments a compartir!

    Petonets!!!


    Charo

    ResponElimina
  6. La vida és això, disfrutar d'aquets moments que et va regalant, i exprimir-los i empapar-te de totes les persones que es creuen en el camí. Montse, un plaer enorme compartir el dia d'ahir, encomenar-nos la teva il.lusió per fer les coses . De ben segur ho repetirem, espero que aviat!
    Compartir xerradetes,nervis, emocions, somriures, omplir la panxa...i la nostra passió, que a més d'omplir-nos les estones m'ha permès conèixer gent que val molt i molt la pena!
    Fins aviat
    Una abraçada a totes
    Vane

    ResponElimina
  7. uf!!! Què puc dir? Be, per mi la felicitat és la millor forma d'agraïment, i en aquests moments, només puc dir, que sóc feliç!!!! Em quedo amb això, amb aquest instant, amb la plenitud dels vostres agraïments i amb la certesa de saber que ho veu passar tant be com jo. Montse, vas estar fantàstica amb el teu tutorial (ja veureu els magnífics resultats)`...jo també puc dir que tinc una amiga...aix m'has fet plorar amb la teva crònica, de debó. Gràcies a totes, sense vosaltres no hauria estat possible. Em quedo feliç de saber que dies com el diumenge perduraràn en els vostres Records ...de paper.

    ResponElimina
  8. M'alegro que gaudeixis tant, ben fet, aquests moments s'han d'aprofitar al màxim. Petonets

    ResponElimina
  9. Ostres... m'en alegro molt que hagi anat tant bé.... tot s'ha de dir que ets una bon profesora... mira que aplicades estaven totes les teves alumnes...
    Ara ens falta veure el meravellós resultant d'aquest gran dia que vareu gaudir juntes... ja ens ho ensenyareu....
    Petons a totes....

    ResponElimina
  10. Quina colla d'artistes!!!! m'en alegro que tot anés tant bé i disfrutessiu al màxim! Em quedo amb les ganes de veure més fotos!! Petonets

    ResponElimina
  11. Aih... que se m'acumula la feina de respondre comentaris. Què dir? doncs que moltes gràcies a totes per les paraules, a les que vaig conèixer i a les que encara sou "desconegudes" però que un dia espero que deixeu de ser-ho. Un petonàs a totes!!!

    ResponElimina
  12. Quin lloc més ideal per fer scrap! I també quina sort haver fet unes cosetes tant maques home!! M'alegra molt que compartíssiu una crop tant fabulosa!
    Un petonàs Montse

    ResponElimina
  13. Qué envidia tanta gente haciendo scrap a la vez!!Seguro que fue inolvidable.
    Bsts!

    ResponElimina
  14. Aquestes trobades son de les coses més boniques que té fer scrap, jo no m'ho pensava però és així!!! Millions de gràcies pels teus comentaris al meu blog, sempre són molt agradables!!!!

    ResponElimina