Bocins de paper, màgia i colors: Un any de bocinets...

diumenge, 13 de maig del 2012

Un any de bocinets...


(...) Vivir la vida y aceptar el reto,
Recuperar la risa, ensayar el canto,

Bajar la guardia y extender las manos

Desplegar las alas e intentar de nuevo,

Celebrar la vida y retomar los cielos. (...)

(Mario Benedetti)


De vegades no ens adonem del pas del temps, ens trobem muntats en una gran muntanya russa que no s'atura i que pren sempre revolts insospitats. 

I això és el què m'ha passat a mi amb el bloc. El dia 1 de maig va fer un anyet. Quan vaig començar aquesta petita aventura vaig pensar que no seria constant, que no se'l miraria ningú, però aquests bocinets de paper, màgia i colors, és una de les coses maques que he viscut aquest any. 

El fet d'escriure i compartir sentiments, sensacions, el fet de mostrar el què faig i que d'altres persones ho valorin i t'animin a continuar, el fet de rebre mostres d'afecte de persones "desconegudes" que a través de les seves paraules ja han deixat de ser-ho una mica més, ..., tot això és indescriptible!!! i com dic jo: màgic (que és una paraula que m'agrada molt).

És per això que ja fa dies que estic preparant un petit sorteig per celebrar-ho i per agrair a totes les persones que em segueixen (silenciosament o fent "soroll" :)) la seva constància, malgrat que no tingui cent seguidors, ni 10.000 visites (poc m'imaginava jo que m'aproparia a les 7500!!). 

He reunit alguns papers, uns petits objectes per scrapejar, algunes cintetes, botons, uns segells, unes capsetes (de papiroflèxia) amb "xuxes" (peces, nombres troquelats de goma eva, floretes i altres formes troquelades en feltre o diferents papers, botonets, pincetes, alguna clau...), etc.

I què cal fer per participar-hi? Doncs senzillament deixar-me un comentari en aquesta entrada i fer-ne difusió en el vostre bloc si en teniu (sinó no passa res, també hi podeu participar però m'haureu de deixar una adreça de correu electrònic per si guanyeu, si teniu bloc poseu-hi el vincle en el comentari). No cal fer-se seguidor, tot i que si ho voleu fer estaré encantada! :).

Teniu temps fins el 16 de juny i el 17 faré el sorteig!! Animeu-vos!!

I res més... gràcies per ser-hi i gràcies a aquells que entreu per primera vegada...




A veces no nos damos cuenta del paso del tiempo, nos encontramos montados en una gran montaña rusa que no se detiene y que toma siempre curvas insospechadas.

Y eso es lo que me ha pasado a mí con este blog. El día 1 de mayo hizo un añito. Cuando empecé esta pequeña aventura pensé que no sería constante, que no lo miraría nadie, pero estos pedacitos de papel, magia y colores, es una de las cosas bonitas que he vivido este año.

El hecho de escribir y compartir sentimientos, sensaciones, el hecho de mostrar lo que hago y que otras personas lo valoren y te animen a continuar, el hecho de recibir muestras de afecto de personas "desconocidas" que a través de sus palabras ya han dejado de serlo un poco más, ..., todo esto es indescriptible! y como digo yo: mágico (que es una palabra que me gusta mucho).

Es por eso que ya hace días que estoy preparando un pequeño sorteo para celebrarlo y para agradecer a todas las personas que me siguen (silenciosamente o haciendo "ruido" :)) su constancia, aunque no tenga cien seguidores, ni 10.000 visitas (poco me imaginaba yo que me acerca a las 7.500!).

He reunido algunos papeles, unos pequeños objetos para scrapear, algunas cintas, botones, unos sellos, unas cajitas (de papiroflexia) con "chuches" (piezas, números troquelados de goma eva, flores y otras formas troqueladas en fieltro o diferentes papeles, botones, pinzas , alguna llave ...), etc.

¿Y qué hay que hacer para participar? Pues sencillamente dejarme un comentario en esta entrada y hacer difusión en tu blog si tenéis (sino no pasa nada, también podéis participar pero debereis dejarme una dirección de correo electrónico por si ganáis, si tienes blog poner el vínculo en el comentario). No hay que hacerse seguidor, aunque si lo hacéis estaré encantada! :).


Teneis tiempo hasta el 16 de junio y el 17 realizaré el sorteo! Animaros!

Y nada más ... gracias por estar aquí y gracias a aquellas personas que entran por primera vez ...
 

60 comentaris:

  1. Moltes felicitats!!!!....
    Sembla mentida com passa el temps de ràpid quan fas algo que t'agrada....
    Molt xules aquestes 'llaminadures'...
    A veure si tinc sort.....

    ResponElimina
  2. Anys i anys, per molts anys (politono "Club Super3"!!jajajajaja)
    Seriosament ara: moltes felicitats i que aquests "bocins" segueixin i segueixin...

    Petonets!


    Charo

    ResponElimina
  3. Doncs m'apunto!!!moltes felicitats!!!petonets
    montsetorres1968@gmail.com

    ResponElimina
  4. Felicitats, Montse, que casualitat, els cumpleblogs tan propers. Espero poder veure els teus treballs molt, molts anys més. Un petone

    ResponElimina
  5. Moltes felicitats Montse !!!!!!!!!!!!!!! Tu i tota la gent que s'ha fet seguidora del meu bloc em feu seguir endevant amb el meu, SOBRETOT VEIENT QUE ES POT CONÈIXER GENT TANT MACA!!!! i que s'ofereix a fer classes a principiants!! Un petó.
    http://recordsdepaper.blogspot.com.es/2012/05/sorteig-de-la-montse.html

    ResponElimina
  6. Hola Montse!! FELICITATS per l'anyet del blog!! i tant que fa il.lusió que t'escriguuin, aquests dies ho estic assaborint i dóna més ganes de crear i seguir...a mi m'ha encantat que hagis estat al llarg d'aquest any creant i compartint els escrits i desitjo que segueixis més i més temps!!

    Quin material més llaminer que has preparat!! no cal que t'ho digui que m'apunto i molta sort a totes les participants!!

    Fins aviat!!

    Petonets!!

    ResponElimina
  7. Moltes felicitats Montse, i que la màgia continui... Petonets i fins aviat!!!

    ResponElimina
  8. muchisimas felicidades por el cumple blog!!
    me gusta muchisimo tu blog y TODOS tus trabajos
    a ver si este cumple blog es el primero de muchos
    por desgracia no tengo blog...asi que te dejo mi e-mail :
    celia.hueso@gmail.com
    muchas gracias :)

    ResponElimina
  9. Moltes gràcies a totes!!! espero que m'aguanteu uns quants anys més, jejejeje. Un petonàs

    ResponElimina
  10. Felicitats Montse!!!
    No tinc cap blog, però em passejo sovint pel teu, i no saps com m'inspiren els teus treballs! A mé tinc la sort de ser una de les afortunades que el dia 27 et coneixeré i podré empapar-me de les teves idees!
    Un petonet
    Vanesa
    vmonteys@hotmail.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Vane! ostres... quina responsabilitat... no sé si estaré a l'alçada :). Gràcies per passejar-te per aquí.
      Un petonet i fins aviat!

      Elimina
  11. EN EL PASEO POR ESTE HERMOSO UNIVERSO DEL SCRAP TE DESCUBRI, HOY QUIERO QUE SEPAS QUE EN MEXICO TIENES UNA ADMIRADORA.CONGRATULACIONES

    ResponElimina
  12. PERDON ESTE ES MI BLOG http://princessatiram.blogspot.com AHI NOS ENCONTRAREMOS EN CUALQUIER MOMENTO. P.D. ME GUSTA TU MUSICA DE FONDO =)

    ResponElimina
  13. Montse, ¡¡¡Muchas Felicidades!!! Poquito a poco, veo que dentro de nada tienes los 10.000. Besitos
    Aurora

    ResponElimina
  14. Moltes felicitats Montse !!! De veritat que descobrir el teu bloc ha sigut un gran plaer ple de creativitat !!!

    Petonets,

    ResponElimina
  15. Et torno a felicitar! Que en siguin molts més!
    Petons. Sílvia

    ResponElimina
  16. sempre fa il-lusió que et fagin comentaris i compartir el que t´agrade
    Felicitats per aquest primer any

    ResponElimina
  17. Montse ... ¡¡Qué entrada tan bonita!!. No por el sorteo desinteresado (que siempre es agradable), sino por tus palabras y el modo en que te has expresado. Comparto contigo muchas de las cosas que dices y me siento feliz de que sea así. Te agradezco todos tus comentario que, para mi, son uno de los regalos más bonitos que puedo recibir. Un beso muy grande y gracias por compartir tu arte. :)

    ResponElimina
  18. Felicitats per aquest "cumpleblog", es una bona pensada lo del sorteig i així de pasada et coneixem. Tens unes coses molt xules al blog, segur que m'aniré passant.
    el meu correu: lidia.terol@gmail.com

    ResponElimina
  19. Enhorabona pel teu aniversari!
    El meu va passar sense enterar-me ni tan sols, sóc un desastre! Sempre estic pujada a la muntanya russa!
    He escrit a la Marta per demanar si encara estic a temps de venir a la trobada del dia 27, encara no m'ha contestat, espero que si perquè tinc moltes ganes de passar un dia juntes i de poder-nos conèixer en persona.
    No he escrit fins avui perquè volia primer fer l'entrada del meu blog, ja està feta!
    Una abraçada ben forta.

    ResponElimina
  20. Muchas felicidades...
    K bonitas palabras has dicho, en verdad que tienes razon, que te animen a seguir haciendo las cosas k te gustan, es algo muy lindo, y k llena as de inspiracion.
    Muchas felicidades.
    Mi blog: http://decoracionesgray.blogspot.mx/

    ResponElimina
  21. Felicitats Montse. La meva enhorabona pel teu blog. Sempre m'agrada veure, llegir i escoltar tot el que ens ofereixes. Una forta abraçada digital; jo crec que mes be aviat ens la podrem fer personalment. Y m'enporto la foto del teu candy al meu blog. MOLTES F E L I C I T A T S :)))

    ResponElimina
  22. Moltes felicitats per l'aniversari del bloc!! :) Jo fa poquet que he començat a endinsar-me en tot aquest món de papers, colors, segells... i és fantàstic poder-se inspirar amb treballs com els teus!!
    No tinc cap bloc així que et deixo el meu correu: ely_abor@hotmail.com
    Moltes felicitats!!

    ResponElimina
  23. Hola Montse, m'encanta el teu blog i totes les cosetes que fas... segueix endavant !!!! I felicitats per aquest primer any, i que duri .... Jo sóc una principiant en això de l'scrap però em té el cor robat.
    Si tingués blog, de segur que hi estaries present, però com que no en tinc, et deixo el meu mail : esther.jenni@gmail.com

    ResponElimina
  24. Felicidades por tu 1Aniversario, me apunto a tu sorteo,un saludo

    ResponElimina
  25. Gracias a todas por los comentarios y las muestras de cariño!! Un beso!!! :)

    ResponElimina
  26. Muchas felicidades por tu 1º Aniversario, te deseo muchos años más compartiendo esos trabajos tan bonitos. No tengo blog, pero me encantaría participar en el sorteo, mi email es luisacanovas@gmail.com. Muchísimas gracias

    ResponElimina
  27. Moltes felicitats!! Fas coses molt maques, no et coneixia però et seguiré de prop.
    Moltes gràcies per deixar-nos participar. Petonets.
    nina-lila@blogspot.com

    ResponElimina
  28. Muchas felicidades. Haces cosas preciosas y seguro que seguiremos viéndote cada vez mas gente. Ánimos y a por muchos años mas.

    Mi correo es 02abril1963@gmail.com

    ResponElimina
  29. felicidades por tu primer aniversario :D
    haces cosas muy bonitas,
    gracias por este candy :D
    Sonia - sonia.terol.villaluenga@gmail.com

    ResponElimina
  30. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  31. Hola, soy Begoña y estoy encantada con tu blog.
    Me estoy iniciando en el mundo del scrap y tu blog me está ayudando mucho.
    Gracias por estar ahí :-D
    Begoña - begorisa888@hotmail.com

    ResponElimina
  32. Montse ets la millor. Seguerix així. Per fi he aconseguit publicar un comentari. Petons Pilar

    ResponElimina
  33. Moltes feliçitats per aquest primer aniversari. Et vaig descobrir fa molt poc i des de llavors vaig seguint tot el que publiques. Continua així.
    Montse.

    ResponElimina
  34. He començat a endinsar-me a l'scrap, abans era collage, i m'agrada visitar-vos per veure quines coses mes fantàstiques feu.
    Gràcies per donar-nos aquesta oportunitat.
    Ara mateix ho publico al meu blog
    Una abraçada

    ResponElimina
  35. Aixxxx... Quin candy tan bonic! Tant de bo em toques... Moltes felicitats per aquest primer anyet i que en vinguin molts mes! Ens veurem a la trobada del Fem Scrap? Tant de bo. Petonarros Montse!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ei... què bé llegir-te! a veure si tens sort i et toca i així tenim excusa per compartir la meva súpercistelleta d'scrap en una trobada en petit comité, jeje. Malauradament no ens trobarem a fem scrap, aquest dia tinc una celebració d'aniversari i per altra banda això de les multituds desconegudes és traumàtic per mi (a scrapteràpia no m'ho vaig pensar dues vegades sinó...). Un petonet

      Elimina
  36. Felicidades por tu primer aniversario!!! Gracias por compartir

    Este es mi blog:
    http://wrkdelscrap.blogspot.com.ar/
    Mi mail:
    scrapperte@gmail.com

    Muy lindo el tema que estoy escuchando.

    ResponElimina
  37. feliz cumple blog!
    me encanta tu imaginacion y todos tus tabajos. :)
    te dejo mi e-mail:
    milamiguel61@yahoo.es
    suerte a todas !!

    ResponElimina
  38. Muchas felicidades!!! Espero que sea el primero de muchos "cumples-blog" :D
    La verdad es que te encontré de casualidad, pero me pasaré más a menudo a ver que cosillas nos enseñas (es la magia de internet que no paras de descubrir blogs fantástios y luego te tiras horas en el ordenador jejej:D).
    Bueno, y por si toca suerte te dejo mi correito:
    patri_jorge_silva@hotmail.com
    MUCHAS GRACIAS Y MUCHA SUERTE!!!

    ResponElimina
  39. Muchas felicidades por este año. Es una delicia pasarse por aquí a ver y tambien a escuchar...
    Besos

    ResponElimina
  40. Feliz aniversario!!!v y felicitaciones por el blog , es muy hermoso!!

    ResponElimina
  41. Feliz Aniversario y enhorabuena por tu maravilloso blog. Solo llevo un mes metida en el mundo del Scrap y cada día que pasa me gusta más!!
    A ver si tengo suerte y me toca, que me vendría genial para seguir aprendiendo...Muchos besitos!!!
    http://mi-rinconcito-scrapero.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias a todas por los comentarios!! son lo que más anima a continuar, a investigar, a crear... Un beso

      Elimina
  42. FELICITATS en primer lloc, per el teu primer anyet,magrada molt la teua entrada, perquè penso que parles des de dins del teu cor.
    Jo fa poquet que he començat aquesta aventura però tambe m'agradaria que poguesi tirar avant. De fet em fa moltissima il.lusió cada vegada que penjo una entrada i quan torno a mirar i veig els comentaris m'ompli moltissim. És preciós açò dels blogs, et sents molt acollida i acompanyada oi?
    bo una abraçada i moltes felicitats.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies per aquest comentari i per fer-ne difusió. Segur que serà una aventura que t'atraparà i certament t'omplirà moltíssim perquè descobriràs persones molt especials que sense conèixer-les ja les sents una mica part de la teva vida. Un petonet

      Elimina
  43. Moltes felicitats, fas uns treballs molt xulos,enhorabona!!!
    montse-huguet@hotmail.com

    ResponElimina
  44. Te he encontrado por casualidad, dando una vuelta por ahí, pero sabes que te digo....ME QEDO!!! y por supuesto, q participo en el sorteo, y t pongo en mi blog!! http://elbauldeamalia.blogspot.com.es/ y mi mail: maliuki@hotmail.com.

    Y a seguir creciendo!!

    ah!! muchas felicidades x el cumple blog!!

    ResponElimina
  45. Hola!!!

    he arribat aquí ves a saber com, però m'encanta tot el que he vist!!! Ja tens una seguidora més jajaja

    Moltíssimes felicitats pel cumple ;)!!!


    Puc participar en el sorteig? El meu blog es : www.mytinkercrafts.blogspot.com.es passa't-hi quan vualguis :)

    ResponElimina
  46. Muchas felicidades por ese año!!!! Yo llevo sólo unos meses pero cualquier cosita me hace ilusión, me imagino que cumplir un año será una gran alegría.
    Por cierto, tienes unos trabajos muy bonitos.
    Un saludo.
    Ana.
    anipatas.blogspot.com

    ResponElimina
  47. Hola,muy lindo tu blog y todo lo que haces, me resulta inspirador. FELICITACIONES por el primer aniversario y que sigan muchos más, yo apenas tengo un mes.
    Un abrazo grande
    Rita
    rmorettij.blogspot.com.ar

    ResponElimina
  48. Enhorabuena por este mágico añito y que sean un montón más...he descubierto tu blog casualmente y vengo para quedarme, porque sencillamente...ME ENCANTA LO QUE HACES!!!.
    Me gustaria participar en tu candy, gracias por la oportunidad...
    Besos a miles.
    Http;//conmdemarina.blogspot.com

    ResponElimina
  49. Hola!! buscant inspiració per fer unalbum m'he trobat amb el teu blog. Jo tot just he començat i trobo que és una maravella tot el que fas. També m'agradan molt les cites que hi poses. Mira que si a més tinc sort??
    Petons

    LoLa
    lolaaguilar@yahoo.com

    ResponElimina
  50. Hola Montse!

    Muchas felicidades por tu primer añito!!! ;D
    He estado mirando tu blog y veo que tienes cosas bonitas.
    Me apunto a tu sorteo. A ver si tengo suerte y me toca ese sellito que me ha gustado tanto :)
    Publiqué el sorteo en la barra lateral de mi blog: http://elrinconcillodelili.blogspot.com.es
    También me hice seguidora :)

    Lili

    ResponElimina
  51. Montse, muchas felicidades por este primer año lleno de nuevas experiencias, amistades y creaciones ;)
    Muchas gracias por celebrarlo con tu fiesta-sorteo ;D ¡Me apunto!
    No tengo blog para publicarlo, pero seguro que aun sin mi ayuda mucha gente se acerca a visitarte y ver tus obras :)
    Saludos, Mariló

    ResponElimina
  52. PD: Upps! Se me olvidó ponerte mi correo: eldesvandemarilo@gmail.com

    ResponElimina
  53. Graet candy thank you i hope it's international

    GFC : Nadox
    sidebar: http://sweet-dreamz92i.blogspot.com/

    email:nadoxie@gmail.com

    ResponElimina