Bocins de paper, màgia i colors: Creativa i altres...

dimecres, 16 de novembre del 2011

Creativa i altres...


Acaba cada dia i dóna'l per acabat.
Has fet allò que podies.
Segur que hi haurà hagut errades i absurditats;
oblida-les tan aviat com puguis.
Demà serà un altre dia; comença'l bé,
amb serenitat i amb tant d'ànim
que no l'entelin les nimietats d'ahir.

(Ralph Waldo Emerson)


Buf!!! Pensava que mai arribaria el dia que podria tornar a entrar al bloc i dedicar una estoneta a escriure i a penjar algun treballet. De fet fa moltttttssssss dies que no puc seure amb tranquil·litat a fer alguna cosa d'scrap o d'enquadernació, la feina del cole (centenars d'exàmens i exercicis per corregir), un curs de formació que he començat, algun entrebanc domèstic i evidentment també altres activitats... no m'han deixat massa temps per a res. I... com ho enyoro!!!


Per sort aquest cap de setmana passat va venir una amiga meva a passar uns dies a casa i a compartir una afició en comú: les manualitats.

Divendres vem estar xerrant i xerrant (feia també una eternitat que no ho fèiem amb calma) i dissabte al matí vem dedicar una estoneta a fer unes arracades amb la fantàstica Big Shot. Els nanos de la meva classe havien posat una paradeta per la fira de novembre que se celebra cada any a Vilanova i aquesta va ser la meva contribució (tot i que les vaig portar diumenge i com era el darrer dia de fira no en vem vendre gaires).


Després de dinar vem agafar els trastets i cap a Creativa falta gent! La veritat és que va ser el primer any que les multituds em van agobiar una miqueta, hi havia una gentada que no et permetia veure els stands amb tranquil·litat, aturant-te, mirant, però una mica si vem fer el tafaner i vaig comprar alguna tonterieta. 

Això sí! Vaig passar per l'stand de Toga a recollir el premi del sorteig d'Scrapbloc! quina il·lusió! i de passada tot i que a gran velocitat també vaig poder conèixer la Sílvia em va fer molta il·lusió posar-li cara a una de les meves comentaristes del bloc!! :)), i vaig sortir encantada amb el meu regalet (què xulo!!! la meva ment ja maquina què faré amb tot això!!! clar que estic esperant el disseny de tardor d'Scrapbloc!). Jo que em pensava que m'escaparia de la càmera però no... més tard em va sorprendre l'Elena amb la càmera per captar el moment, aishhhhhh quin horror!!! però bé... com ja ha sortit a la pàgina d'Scrapbloc doncs la penjaré també aquí :).

A les cinc vem de deixar de barallar-nos amb les multituds i vem començar un taller fantàstic a Natural Scrap, impartit per la Yolanda a qui tenia ganes de conèixer. 

Ens ho vem passar molt bé fent un mini àlbum per posar-hi ATC's (i jo sense saber què era això! encara em queden moltes coses per saber d'scrap!). 



Vem fer una transferència per envellir una imatge, vem estampar amb gesso, distress i segells les tapes i fent una mica de papiroflèxia amb diferents fulls DIN-A4 vem aconseguir les pàgines de l'album que vem enquadernar amb la bind-it-all (que ja està a la meva llista de Reis). Van passar gairebé tres horetes volant, entre somriures, treball, conversa... una bonica experiència de la qual en va sortir aquest mini.


Moltes gràcies Yolanda pels teus coneixements i per l'estoneta compartida!!!

Ara tocarà seure un dia i fer una sèrie d'ATC's (amb una mica de sort per Nadal, quan tingui uns quants dies per mi, tot i que ja imagino que al final arriba el dia de la tornada al cole i no m'ha quedat temps per res!!!). Però bé... a això dels ATC's ja li dedicaré la següent entrada!

7 comentaris:

  1. Holaaaa!
    Ja feies patir, sense penjar res!...
    Novament felicitats per la sort!
    El quadern queda wapo...( ja explicaras que vol dir això d'ATC's.... m'has deixat en suspens...)
    Ptons

    ResponElimina
  2. Quin mini més bonic!!! M'agraden les tapes i m'has obert la curiositat per saber com has fet les pàgines interiors, que xules!! Ptns

    ResponElimina
  3. Ostres sí!! ja patia fins i tot jo, jajaja. Porto uns dies de bojos!! Ara espero tenir una miqueta més d'espai...

    I les pàgines... ostres em va sorprendre fins i tot a mi, que faig papiroflèxia, com plegant i plegant un sol full, sense enganxar res en sortia la pàgina (ara vull provar-ho amb un DIN-A3 a veure si així puc aconseguir fer un àlbum més gran!).

    Gràcies pels comentaris!!

    ResponElimina
  4. Hola Montse!! bona explicació del que va passar aquest cap de setmana, realment fantàstic anar a Creativa i fer aquest mini-àlbum per ATC's, jo tampoc sabia que existien jajaj...

    El meu cap també està en marxa :) ja t'aniré explicant.

    Per cert, has sortit bé a la foto!!
    Fins aviat!!

    Una abraçada, Pilar

    ResponElimina
  5. Mira que tens bona sort pels sorteigs!!!! Felicitats,
    Sònia

    ResponElimina
  6. Uis què va! és la primera vegada a la vida que em toca alguna cosa! (bé... quan era joveneta, molt joveneta trucava a una emisora de ràdio per demanar cançons i alguna vegada m'havia tocat algun sorteig però apart d'això...) :)

    ResponElimina
  7. Quin dia més complet!!! A mi també em va fer molta il·lusió encara que no vàrem poder xerrar gaire). A la propera amb més calma!
    L'àlbum és preciós! Vaig veure el de la Yolanda i em va encantar
    petons. Sílvia

    ResponElimina