Bocins de paper, màgia i colors: 1r aniversari Natural Scrap

divendres, 16 de setembre del 2011

1r aniversari Natural Scrap


Fa una estoneta he arribat de treballar (els divendres sempre són fantàstics perquè tinc la tarda lliure) i m'ha sorprès trobar-me una notícia increible!! encara no m'ho acabo de creure (buf! m'estic pessigant per assegurar-me que estic desperta, jeje), però... he guanyat el concurs que van organitzar la Luisa i la Mónica de Natural Scrap!!!!!!!!

Quan vaig veure l'entrada del bloc on proposaven fer un LO vaig animar-me per diferents motius:

El primer és que des del primer moment que vaig descobrir la botiga, primer per internet i després en viu que vaig pensar que era un projecte fantàstic (tot i que encara no coneixia massa tot aquest món de l'scrap). Tota la meva vida vivint a Sabadell i desplaçant-me per fer cursos de manualitats a Barcelona i ara que vivia a Vilanova algú s'atrevia a obrir una botigueta-taller a Castellar del Vallès (llei de Murphy?). I certament, si no l'heu visitat, ho heu de fer! perquè la Luisa i la Mónica han fet realitat un somni molt maco.

El segon és que mai havia fet un LO i de fet he descobert que m'agrada més treballar amb mides molt més petites, sóc dona de "minis" què hi farem! :) (qui em coneix sap prou bé que fins i tot quan faig ocellets de papiroflèxia cada vegada em repto a fer-los més petits :)).

Suposo que hi hauria un tercer motiu, que he comentat més d'una vegada en el bloc i és el fet que els concursos són sempre l'excusa perfecte per dedicar unes hores a fer una de les coses que més m'agraden: manipular el paper sigui com sigui. És una llàstima però la vida de vertigen que portem fa que sovint deixem a la llista d'espera les nostres aficions, i el fet de presentar-me a un concurs és una bonica manera "d'obligar-me" a fer de la meva taula un caos de papers i creacions i sobretot alliberar la ment i deixar volar la imaginació.

I ostres... si a més em regalen una Big Shot!!! (gairebé ni sabia què era aquest artefacte!!! jeje)... ara no tindré excusa per a fer meravelles!!! (i qui em vulgui fer un regal ja saps què regalar-me!!! plantilles per la Big Shot! jejejeje... ja sé què posaré a la llista dels Reis d'aquest any!!).

Bé... només em queda donar les gràcies pel premi (sobretot al jurat innocent perquè la veritat és que tots els treballs presentats són fantàstics!) i deixar-vos amb les fotos del treball.

Feliç aniversari!!! i que realment aquest any només sigui el primer d'una llarga història...





16 comentaris:

  1. Moltes felicitats !!!! i també per a Natural Scrap.

    Ratpenat

    ResponElimina
  2. Gràcies wapi... :) tu hi vas contribuir una mica en la crítica, jejeje

    ResponElimina
  3. Eiiiiiii! FELICITATS EN MAJUSCULES!.
    Prenc nota de la llista de reis ( tot i que necessitaré instrucció prèvia!

    ResponElimina
  4. Gràcies... tic molt contenta :) ja donaré instruccions detallades als Reis Mags, jeje

    ResponElimina
  5. FELICITATS MONTSE!!!!!!
    Aquest LO és "MAGNÍFIC" (original, ben fet i d’acord amb el que diu el jurat amb les imatges, les paraules i el missatge adients que arriben directament al cor i que a mi m'han fet emocionar, avui i cada dia que visito el teu bloc).

    Un petonaaaaas!

    PD: no tens raó al dir que la fotografia no és el teu fort (després de veure les fotos d’Astúries,) només és qüestió de posar-t’hi.
    El jurat que t’ha donat el premi també fa esment a les fotografies que formen part d’aquest meravellós treball.

    ResponElimina
  6. Gràcies a les dues... per les paraules, els comentaris i els sentiments :) Un petonet

    ResponElimina
  7. Montse, queremos darte la enhorabuena esta vez en tu blog. Gracias de todo corazón por este fantastico regalo para nosotras, cargado de palabras tan bonitas y elaborado con tantisimo sentimiento.
    MUCHISIMAS FELICIDADES!!!!!!
    Besazos.

    Mónica y Luisa.

    ResponElimina
  8. Gràcies a vosaltres! Ens veiem dissabte! :)

    ResponElimina
  9. Hola Montse!!! ho acabo de veure i llegir...FELICITATS!!! és maquíssim el que has fet, jo que he deixat una mica de banda tot el món de l'scrap :( amb lo que m'agrada, m'he de tornar a posar, per que realment és veritat el teu pensament " sempre deixem a la llista d'espera les nostres aficions" i ens posem al davant un munt d'obligacions.
    Una abraçada i fins aviat!!!

    ResponElimina
  10. Eissssss, gràcies... doncs ja saps... molt malament! toca tornar-s'hi a posar! aviat tindrem una cita amb creativa... pot ser l'excusa perfecta! recorda l'any passat! :) Un petonet

    ResponElimina
  11. Wuaooooooooooooo, moltes felicitats!!! Súper regalàs i súper Lo!!

    ResponElimina
  12. Hola Montse !!!

    quina il·lusió m'ha fet veure que havies guanyat aquest premi. enhorabona!! M'encanten tots els teus treballs, plens de màgia, somnis i colors!!
    bon cap de setmana!!

    ResponElimina
  13. Gràcies!! La veritat és que a mi també m'ha fet molta il·lusió!!! és un al·licient més per continuar aprenent, creant...

    ResponElimina
  14. Què treballat i és molt original! Felicitats!!!
    Petons. Sílvia

    ResponElimina