Bocins de paper, màgia i colors: Taller de postals de Nadal

dimecres, 2 de desembre del 2015

Taller de postals de Nadal


No perdem res del nostre temps; potser en va haver de més bells, però aquest és el nostre.

(Jean Paul Sartre)
 
 
Dissabte passat vaig poder gaudir una vegada més d'un taller de postals de Nadal organitzat per l'Enxaneta, la Mercè novament va comptar amb mi per fer aquestes postaletes que tan m'agrada idear i crear any rere any. 
 
Dissabte però teníem una novetat, gràcies a la col·laboració de l'Associació Makers Vng vam poder realitzar el taller al Centre Cívic de Sant Joan, un espai molt agradable i ampli on van poder treballar de valent les meves sis alumnes i la meva ajudant-alumne especial: la Laia.

No van parar de segellar, retallar, decorar, experimentar, compartir, aprendre, xerrar (poquet perquè anaven de cul, jajajaja)... i espero que gaudir d'un matí molt agradable i en bona companyia (i amb unes galetes fantàstiques gentilesa de la Mercè... aish... com ens cuides!!! :)). Després d'això van gairebé acabar les quatre targetes que tenia preparades per l'ocasió i que ja us aniré mostrant, aplicant tècniques diferents i construint des de zero estructures diferents.

Per a mi va ser tot un plaer, sempre gaudeixo molt compartint les poquetes coses que sé, i les hores se'm passen volant!

Us deixo les fotos que em van passar dues de les alumnes (l'Edurne i la Imma) ja que jo continuo amb la càmera K.O. a l'espera de que els Reis Mags d'Orient me'n portin una de nova :).

Abans però agrair a totes elles, l'Edurne, l'Esther, la Imma, la Joana, la Laia, la Maria José i la Mònica que volguessin compartir aquest matí amb mi. Moltes gràcies!!! i espero que us hagin quedat ganes de repetir!!!
 
 
 



 

14 comentaris:

  1. Hola guapa!!!!!!!!!!!!!! Cuanto tiempo sin pasar por aquí, si es que me faltan horas joooo a ver si me pongo al día jeje. Que guay el taller ya veo que lo pasasteis bomba, deseando estoy de ver el resultado de las tarjetas, que seguro son una maravilla. Un besazo guapa y por si me despisto, felices fiestas!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aish sí... este tiempo que no se para, buf! a mi ya me gustaría hacerlo y así poder scrapear un montón! El taller fue genial y todas las alumnas trabajaron un montón. Felices fiestas a ti también!! Besitos

      Elimina
  2. Uooooooooooo quines ganes de veure les tarjetes que vau fer!! Segur que va ser molt divertit i les noies van aprendre molt!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo crec que sí que s'ho van passar bé i diuen que van aprendre, jejeje, jo també sempre aprenc alguna cosa nova i això és fantàstic!! Un petonàs

      Elimina
  3. Segur que van gaudir molt fent el taller amb tu, Montse!!!!!. I tu amb elles, és clar!!jajajajaja
    Ja veurem les targetetes...no ens deixis així!!jajaja
    Petonets i bon dijous!!!!! :)

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs síiiiiiiii va ser en les dues direccions!!! i et creuràs que encara haig de fer fotos de les postals en condicions! les que vaig fer depressa i corrents pel cartell del taller no són massa bones!!! Però tornaré aviat i us les ensenyaré, eh? :). Petonets

      Elimina
  4. Ja havia vist les fotos per facebook i em tenia intrigada el lloc que no era el que jo coneixia. Ara ja has ressolt l'enigma. Totes teniu cara de passar-ho molt bé. Feu enveja! (de la sana, eh?) Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajajaja... sí... el lloc era un misteri però va ser genial, tot aquest espai per nosaltres!!! és genial!! ara... quan més taula tens més coses vas amuntegant, jajajaja. Va ser molt xulo sí! tenim pendent un altre amb pollastre a casa, eh? :). Petonets

      Elimina
  5. Respostes
    1. Aish sí... porto un mes que no he parat!!! quin estrés!!! sort que és per bons motius!! Petonets

      Elimina
  6. Felicitats pel taller. Y es nota qué esteu molt contentas. Et veig molt guapa!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!! síiii el millor és la satisfacció de totes les persones que vénen! aish... m'has fet posar vermella, jajajaja. Petonets

      Elimina
  7. Lo poco que sabes? Si eres una maestra por dios. Seguro que tiene que ser un placer compartir esas horas contigo. Besotes. Por cierto, ya tengo la tarjeta ideada, que no hecha, jajaja. Para la semana que viene espero enviarla seguro.

    ResponElimina
  8. Segur què ho veu passar molt bé, amb tú de mestra està assegurat! ;)
    Et veig una mica canviada....oi? Molt guapaaaaa!!!!

    ResponElimina