Bocins de paper, màgia i colors: Repte de desembre: Gerda Steiner

dimarts, 29 de desembre del 2015

Repte de desembre: Gerda Steiner


Un somni és només un quimera, una il·lusió. Però quan aquest somni és compartit, ja comença a fer-se realitat. 

(Proverbi africà)


Avui entrada ràpida per ensenyar-vos una nova postal-tag. Aquesta va viatjar cap a Tarragona i la vaig fer amb un segell de la Gerda Steiner per participar en el seu repte del mes de desembre (podeu trobar la informació aquí). 

La veritat és que estic enamorada dels seus segells i també des del primer dia que me'l va enviar ja sabia que volia fer però fins que no m'hi vaig poder posar... aish... aquest temps que ens manca!!!

Les fotos no reflecteixen massa bé els colors de la targeta però jo les vaig fer ràpidament per poder-la enviar i entre les meves i les que m'ha enviat la Charo (gràcies wapa!) he pogut fer alguna cosa...

Aquí està... aviat més :).




11 comentaris:

  1. Ay Montse! Esta etiqueta es una maravilla! Me encanta todas las diferentes texturas que le has puesto... Felices Fiestas

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias!! la verdad es que me encanta probar cosas nuevas y materiales diferentes y esta Navidad lo he conseguido. Un besito

      Elimina
  2. Ohhhhhh!!! Me encanta el toque del algodón!!! Es genial!!!!!!!!! Qué bonito te ha quedado el sello en este tag! Suerte!!!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias! se me ocurrió utilizar unas bolitas que tenía desde hace una eternidad, así que acabé destripándolas jeje, le da un toque especial. Un besazo

      Elimina
  3. Siiiiiiiii, aquesta és la meva targeta-tag 2015!!!jajajajajajaja. Llueix molt "requetebé" penjada a la meva habitació!!! :)
    Aquest Pare Noel és una cucada i molt "achuchable"!!!jajaja
    Petonets i molta sort al repte!!!

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies!!! m'alegro que t'agradés... quan vaig veure el pare Noel ràpidament vaig pensar en tu, no sé perquè serà perquè és achuchable? jajajaja, així que malgrat els daurats sabia que seria per a tu. Un petonàs i que per molts anys puguem compartir aquest intercanvi.

      Elimina
  4. Wuooohhh!! Quin tag mes maco!!!! Es maquissim! Un mon de detalls en tots els teus treballs!! Feliç any nou 2016. Ptnsssss!!! A veure si ens veiem aviat!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!! Sí, sóc incapaç de fer res sense una pila de detalls! a veure si el 2016 és l'any del clean and simple, jajajaja. Petonets i bon any per a tu també!

      Elimina
  5. Hola!! bé, jo tinc el Pare Noel sense fer :-( però el teu quan el vaig veure em va agradar molt!!

    Petonets!!

    ResponElimina
  6. Qué gracioso el papá noel. Como siempre bien bonito Monste. El día que vea algo feo no me lo podré creer. Besotes.

    ResponElimina