Bocins de paper, màgia i colors: Natura...

divendres, 3 de febrer del 2012

Natura...


Investiga en profunditat la natura i llavors ho entendràs tot millor.

(Albert Einstein)



El verd mai ha estat el meu color preferit. M'agrada el verd d'un prat, d'un bosc, de la natura... però no m'agrada en els papers, en la roba, etc. 

Fa temps vaig comprar un bloc de papers molt macos, però n'hi havia uns quants de verds i... alguna cosa n'havia de fer!

Així que vaig triar-los per aquesta imatge i per aquest aforisme, perquè el paper ja portava frases en anglès sobre la natura i lligava amb les mines de sal de Cardona (a la imatge).




Vaig utilitzar un troquel de la big shot pels nombres i em feia mandra passar-lo dues vegades per tenir-los tots (ja els havia utilitzat en altres pàgines), així que vaig utilitzar "el negatiu". No ho havia fet mai, però em va agradar i ara segur que n'abusaré més d'una vegada!! :)

3 comentaris:

  1. Jo tampoc sóc molt de verds, en canvi m'agrada molt aquesta pàgina! El negatiu del nombre ha quedat fantàstic! Ptns i bon cap de setmana!!

    ResponElimina
  2. Doncs mira, m'has fet pensar i és que a mi el verd m'agrada, però ara que hi penso, no el faig servir gaire en scrap.
    T'ha quedat molt bonica; veig que dóna molt de si l'àlbum, millor dit el súper àlbum ;-)

    ResponElimina
  3. jo si que utilitzo els verds :-) no em preguntis el per què jajaja
    però realment, t'ha quedat molt bé i estic prenent nota de les combinacions; m'agrada això de combinar els negatius com a la paraula natura...

    ResponElimina