Bocins de paper, màgia i colors: Futur...

diumenge, 19 de febrer del 2012

Futur...


El futur té molts noms. Per al dèbil, és l'inabastable. Per al poruc, el desconegut. Per al valent, l'oportunitat.

(Víctor Hugo)



Avui, acompanyada per la música de les comparses que ja fa una hora que volten per Vilanova i aprop de casa :) (aish... jo que avui volia dormir!), tanco aquesta sèrie dels 25 anys del Pau. 

La darrera pàgina volia que transmetés força, energia, aquella vitalitat que ens cal per poder fer realitat tots els somnis que tenim guardats en un calaix i que sempre esperem d'aquest futur desconegut. Per això la vaig fer de color vermell i per contrastar vaig combinar la pàgina amb el negre d'aquest washi tape.

 

Després d'uns dies d'inactivitat scrapera, aquesta setmana (bé, els dos darrers dies) els he dedicat a fer un detallet pel dinar d'aniversari que vaig celebrar ahir. Demà vindrà la foto! 

I ara ja torno a tenir al cap mil projectes, però clar! com sempre em caldrien 48 hores al dia per realitzar-los! En fi... farem el què podrem :).

Moltes gràcies a totes les persones que heu passat per aquí, amb tota la paciència del món, mirant-vos pàgina per pàgina, de manera silenciosa o deixant els vostres comentaris (valeeeeeee, ja no us torturaré més, jejeje). 

M'encanta llegir-vos i saber que la meva feina arriba a algú, o algú en pot treure alguna idea, com jo faig contínuament quan em passejo pels vostres blocs.

4 comentaris:

  1. T'ha quedat un álbum precios.....

    ResponElimina
  2. He estat mirant les que em faltaven i no ha estat cap tortura, eh? Un senyor àlbum!

    Si trobes el secret per allargar el temps, m'ho dius que també em fa falta !!!
    Petons. Sílvia

    ResponElimina
  3. Un treball fantàstic i no ha estat cap tortura, fins i tot em sap una mica de greu que s'acabi!!! Petons i bona setmana!

    ResponElimina
  4. Gràcies Eva per animar-te a comentar i a la Sílvia i a la Montse per la paciència de passar pel bloc i sempre deixar un missatge ple d'ànims! petonets

    ResponElimina