Bocins de paper, màgia i colors: Aniversari...

dimarts, 21 de febrer del 2012

Aniversari...


Al final el què importa no són els anys de vida, sinó la vida dels anys.

(Abraham Lincoln)



Dissabte passat vaig celebrar el meu aniversari amb un dinar familiar. 

Ja feia dies que em rondava pel cap fer alguna coseta d'scrap per decorar la taula, però com sempre el temps se'm va tirar al damunt. Així que només vaig poder fer uns "portatags" i uns tags amb els noms i les fotos dels convidats.

Una vegada més la meva estimada Big Shot em va ser de gran utilitat, per fer les formes amb què vaig retallar les fotos, per fer la floreta de decoració (un troquel que també em va regalar un amic per l'aniversari i que trobo genial!!!), per retallar la cenefa que acompanya el tag i també per embossar (existeix aquest verb???) un pastisset a la part del darrera de la cartolina.


Aquest en va ser el resultat i els hi debia agradar perquè a l'hora de recollir no en quedava ni un sobre la taula, tothom s'havia emportat el seu! :)

Llàstima que no vaig fer cap foto (sóc un desastrillo) amb la taula sencera, així que ahir vaig fer unes fotos a l'únic tag supervivent (o sigui, el meu!).


D'entre tots els regals que em van fer (tots genials! :)) em va encantar un d'especial. La meva germana em va portar de l'empresa on treballa dues capses de botons, cintes, sivelles... que són de mostrari i que a l'empresa no utilitzen i acaben llençant. 

Ostres... són preciosos!! aquí va una petita mostra!! Són tan especials que sap greu fins i tot utilitzar-los per manualitats, però segur que trobaré el projecte que estigui a l'alçada, abans d'ahir ja vaig utilitzar el primer!!!




7 comentaris:

  1. Felicitats Montse, per molts anys.
    Segur que la taula devia quedar preciosa, per que el portatags ho és.
    Quina meravella de regalet el de la teva germana.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  2. Quina xulada!!! Com et coneixen, quins regalets més macos.

    ResponElimina
  3. Ei Montse!! que xulos els tags i els portatags :-) els botons maquíssims i el que em vas posar a la llibreta és preciós!!

    ResponElimina
  4. Moltes felicitats Montse! Els butons són una cucada, segur que els trobaràs el lloc que els pertoca! Ptns

    ResponElimina
  5. Felicitats per l'aniversari i per les targetes, molt bonics els detalls, i els regals. Un petó.

    ResponElimina
  6. Moltes felicitats!!! Quins detalls més alegres!
    Petons. Sílvia

    ResponElimina