Bocins de paper, màgia i colors: Reptes d'estiu

dimecres, 23 d’agost del 2017

Reptes d'estiu


Les vacances consisteixen en no tenir res a fer i disposar de tot el dia per fer-ho.  

(Robert Orben)

Aquests dies apart d'anar a la platja, dormir, posar ordre al pis, llegir i reorganitzar (per ènessima vegada) les cosetes scraperes, m'he proposat crear tot participant a alguns reptes que hi ha oberts a la xarxa. 

Avui us presento una targeta estiuenca i crec que clean and simple (deu ser la calor que em trastoca la neurona, jajajaja).

Un fons fet amb tintes distress que intenta representar el mar, unes "xancletes" que tinc des de la meva prehistòria scrapera i que no sabia mai on posar-les, una mica de cordillet, uns enamels (Charo, has creat un mosntre dels enamels #quelosepas :)) i un #lovesummer retallat amb la cameo i tenyit amb distress. Per emmarcar la cartolina blanca he posat un paper blau. 

M'agrada el resultat i no és la única targeta que veureu aquestes dies en aquesta línia.




 
Amb aquesta targeta participo en dos reptes, el primer és el de Kora projects que demana fer un projecte relacionat amb el mar i la platja:



http://blog.koraprojects.com/2017/08/reto-de-agosto-mar-y-playa.html

El segon és el repte de La pareja creativa, en ell demanen inspirar-nos en una foto, en qualsevol part d'ella o en la totalitat, jo m'he inspirat en el tema estiuenc, així com el color blanc i no sé si es veuen però he posat uns mini mini enamels rosats.


Aquesta és la imatge...



I fins aquí l'entrada d'avui, però... demà més :).

12 comentaris:

  1. Si és que els enamels #molanmazo!!!jajajajaja.
    M'agrada molt els fons de la targeta i jo pensava que el títol era una fusteta!.
    El resultat és "clean and simple", però el cordillet té el teu toc distintiu!!jajajaja
    Petonets i bon dimecres, floreta!! :-D


    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ets #súuperràpida :). La veritat és que a mi també m'agrada molt el fons, la gràcia (o desgràcia) és que mai surten dos iguals. I tens raó, no puc evitar el meu toc o el cordillet o les fustetes :). Moltes gràcies per passar per aquí. Mil petonets

      Elimina
  2. T'ha quedat molt bé !!!

    Transmet molt la presència d'aigua sense fer-ho de manera explícita, sinó de manera subtil, i els cordills semblen la frontera sempre variable entre la terra i el mar.

    Ratpenat

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres!!! no havia pensat amb la metàfora del del cordill, jajajaja, sort que hi ha algú que sempre ho racionalitza tot, jejeje. Un petonàs i moltes gràcies per passar-te per aquí.

      Elimina
  3. Precioso proyecto. Gracias por participar en el reto de Kora Projects. Suerte.

    ResponElimina
  4. Jo també pensava que el títol era una fusteta! I sí, t'ha quedat una targeta molt clean and simple. M'encanten aquestes xancletes! I el fons amb enamels inclosos. Una targeta rodona! Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajajaja, és que la vaig troquelar en craft gruixut i després en blanc per donar una mica més de volum!!! per això us havia enganyat :). Estic molt contenta d'aquesta targeta la veritat, és senzilla però m'agrada. Un petonàs

      Elimina
  5. Jajaja, no sé qué le pasó a mi comentario... se modificó sólo por el traductor de Google... cambié el idioma de tu blog a versión original y lo intento de nuevo..

    Me chifla esta tarjeta tan veraniega! El fondo es espectacular y esas chanclas encima del cordón son el adorno perfecto. Muchas gracias por participar en el reto de agosto de La Pareja Creativa! Besotes

    ResponElimina
    Respostes
    1. No sé que le ha pasado pero yo he leído los dos :). Muchas gracias por el comentario, no soy de trabajos senzillos pero de este estoy contenta. Un besazo

      Elimina
  6. Un trabajo sencillo del que debes sentirte orgullosa, ha quedado precioso! Gracias por compartirlo con nosotras en el reto de Kora Projects!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias!!! me cuesta mucho hacer trabajos senzillos pero cuando lo consigo estoy orgullosa. Un besito

      Elimina