Bocins de paper, màgia i colors: Fins aviat...

dijous, 29 de juny del 2017

Fins aviat...


El que d'arrel s'aprèn mai del tot s'oblida.

(Sèneca)

Aish... que vaig in extremis a acomplir el meu objectius de dues entrades al mes!!! no tinc remei!!, i no pas perquè no tingui res a ensenyar-vos, al contrari! però no trobo el moment, quines ganes de vacances, platjeta, scrap, llegir, passejar!!! El meu cap està a punt d'esclatar!

Avui però, faig una petita pausa per mostrar-vos dues "card in a box" per a dos companys de feina que han canviat el seu rumb i el curs vinent no estaran compartint penes i alegries amb mi. 

La primera targeta que us ensenyo és pel Miguel, el profe de mates, és per això que tenia clar quins papers volia utilitzar per l'exterior i per simular la pissarra. El "profe" és un segell de química que vaig comprar fa temps i que encara no havia utilitzat (em vaig enamorar quan el vaig veure, suposo que per rememorar els meus anys a la facultat entre vasos de precipitats i buretes :)). 

La segona és per la Clara, la profe de castellà entre d'altres coses, per això la màquina d'escriure i el text de la pissarra. En aquest cas em va costar saber quin paper utilitzar per l'exterior i al final remenant entre les piles de papers que tinc per casa vaig trobar aquests amb els llapis que em va semblar divertit (de vegades el Diògenes scrapero acusat va bé, jeje).

Les part exterior de les targetes és senzilla, paper, roba de sac, un tag, un element significatiu per a cada un i un desig de bona sort, ah! i al darrera una butxaqueta amb uns tags per unes dedicatòries. A la part interior una escena i uns frases sobre l'educació i els professors (ja sabeu com m'agraden les cites!).

I bé... aquests són els resultats! 

Ells han estat encantats amb les targetes i jo feliç de fer-les i que tinguin un petit record. Per a mi el regal és la vitalitat, la força i les ganes de menjar-se el món de la Clara, i el "savoir faire" del Miguel. No us oblidaré!!!












10 comentaris:

  1. Aquest títol del post m'ha donat un ensurt, eh??...que he llegit "fins aviat" i he dit: però què marxa la Montse del món blogger???jajajaja
    Bé, gràcies a Déu no!jajaja
    I ara les targetes: senzillament són fantàstiques!. M'agraden totes dues!. La primera amb aquest "profesor bacterio" és molt xula i la segona amb aquesta nina i els seus complements també!. No m'estranya que ells hagin quedat encantats amb les teves mini obres d'art!
    Petonets i bon cap de setmana!!!!!! :-D

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Nooooooooooo, no tinc intencions de deixar el món blogger mentre hi hagi algú que tingui ganes de llegir-me i de veure les meves creacions! La veritat és que aquest món blogger m'ha aportat tantes i tantes coses bones!!! bé... les persones que ens amaguem darrera, no blogger en sí :). I bé... m'alegro que t'hagin agradat. Cada vegada tinc més clar que m'agrada molt la tridimensionalitat i les targetes que sorprenen a qui les reben perquè són interactives o com aquesta que s'obre convertint-se en una capseta :). Un petonàs i moltes gràcies pels teus comentaris

      Elimina
  2. Saps trobar tots els elements necessaris per tal que quedin personalitzades per a cada un dels companys... tens molts recursos !!!

    M'han agradat molt !

    Ratpenat

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies wapi! El diògenes que tinc serveix per alguna cosa, jajajaja, buscant i buscant entre les capses sempre acaba sortint alguna cosa que em serveix pels meus projectes!!! Un petonàs

      Elimina
  3. Hola Montse!

    Són meravelloses aquestes postals i no falta cap detallet, una currada,com sempre.
    Aquestes les he provat peraniversaris, però no tenen res a veure amb les teves.
    Per cert ara que ja estem de vacances, miraré d'enviar-te algunes fotos dels meus treballs.
    Un petonet i bon estiu a tothom!!!!
    Àngels

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!!! Segur que les teves també són molt xules!!!! M'encantaria veure els teus treballs!!! així la propera postal de nadal per a tu serà més adient al teu estil :). Molts petonets i bon estiu!!!!

      Elimina
  4. Dues tarjes increibles Montse!! Quan s'obren i es veu tot el que has inclòs són fantàstiques.
    Petonets guapa i bon estiu.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies wapa!!! aquest model posis el que hi posis sempre queda divertit i sorprèn!! Un petonàs i molt bon estiu a tu també!!!

      Elimina
  5. Súper originales!!!!! Molt divertides !!!! Em sembla que et copiare algunes idees 😀😀😀😀😀

    ResponElimina
  6. Quina preciositat de targetes! Jo també tinc els segells del químic (deformació professional) però em sembla que no els he utilitzat mai. Com tantes altres coses! Però ja trobaré el moment, ja, i espero que sigui tan lluit com el teu. Molts petonets!

    ResponElimina