Bocins de paper, màgia i colors: Nadal 9...

dijous, 22 de desembre del 2011

Nadal 9...


El químic capaç d'extreure del seu cor els elements compassió, respecte, desig, paciència, penediment, sorpresa i perdó, i de combinar-los en un, haurà creat l'àtom que s'anomena amor.

(Khalil Gibran)


Darrer dia de trimestre! buf!! pensava que no arribaria mai! i ara vénen uns dies de merescut descans. 

Avui el meu amic invisible de la classe de 3r d'ESO (la meva tutoria) m'ha fet uns regalets molt macos: un paper de wc ple de sudokus :) i un llibre "l'art de viure" ple d'aforismes. El millor del cas és que no sabia que m'agraden les dues coses: les reflexions i els sudokus! (però no els deixaré al WC que després faré mitja vida allà, jejejeje).. Fullejant el llibre m'ha cridat l'atenció la reflexió que deixo avui (potser per deformació professional? :)).

Aprofito la darrera entrada abans del dia de Nadal (en algun moment si em deixen un ordinador penjaré la postal que he fet per amics i família), per penjar la foto de la "corona" que vaig fer seguint el mateix model de papiroflèxia que en l'entrada anterior. 


He aprofitat les fotos per muntar una postal digital i també per desitjar a tothom que entri (per casualitat o no) al bloc i llegeixi aquestes paraules:

Bones Festes i un 2012 ple de somnis fets realitat!!! 

(i com no... ple de bocinets de paper, colors i màgia! :))



4 comentaris:

  1. Increïble Khalil Gibran...( et va com anell al dit)
    Una felicitació molt wapa!

    Ptonets!

    ResponElimina
  2. Doncs sí... té unes reflexions molt maques i aquesta molt adient :) i la postaleta... bé... la vaig fer depressa i corrents ahir per poder-la enviar per mail... tampoc no ha quedat tan malament :) Fins diumenge!! :)

    ResponElimina
  3. Bon Nadal Montse, m'ha agradat la corona i la postal digital encara més! Petonets

    ResponElimina