Bocins de paper, màgia i colors: Nadal 8...

dimarts, 20 de desembre del 2011

Nadal 8...


Que els sons de l'hivern
ens musiquin la vida,
amb l'harmonia del fred
i el caliu al sol de migdia.

Que les llargues nits
ens emmirallin els somnis
amb espurnes d'estels
i els desitjos probables.

Que el món giri rodó,
i ens ofereixi camins
per anar-hi enllà amb lleuger equipatge
i l'esguard atent sota qualsevol oratge.

(Isabel Barriel)




Cada curs, diferents grups de primària i secundària de l'escola van a cantar una tarda al centre de dia de l'hospital de Vilanova. Cada curs també els hi porten als avis un detallet fet per ells per felicitar-los les festes. 
 
Els darrers anys he estat l'encarregada de buscar les idees (potser perquè una de les matèries que imparteixo és una optativa de papiroflèxia a 2n d'ESO). 
 
Aquest any vaig trobar aquesta corona-estrella o el què sigui! per internet. La vaig trobar molt senzilla de fer (vuit papers amb 4 plecs que s'insereixen els uns dins dels altres). 
 
Podeu trobar les instruccions aquí
Ahir emocionada amb aquesta corona, se'm va acudir fer-ne un parell de grans per penjar-les a la porta, decorades... i m'hi vaig posar!! quan faci les fotos ja les penjaré (tot i que no és el meu estil, si és que en tinc algun, però m'encanta com han quedat!!).

 
Vaig portar al cole un parell de segells nadalencs i també la Big Shot per fer les formes centrals platejades (per amagar la ràfia i donar consistència a l'estrella enganxant-la perquè el paper de regal és molt vistós però un zero en consistència!) i van al·lucinar, tant amb els segells com amb la màquina diàbolica :), cal dir que algun segell va quedar imprès en algun braç i en alguna ma (arggggggggg són incorregibles!! jeje). Però la veritat és que s'ho van passar molt bé!!

I aquí van els 60 detallets que vem fer, tot i que la foto no és bona (l'he fet depressa i corrents aquest matí a la classe i el fons de la pissarra no és molt adient) però fan molt de goig! i avui els avis han estat molt contents en rebre'ls!!!

 
Ara ja sí que començo el compte enrere per les vacances de Nadal!!! :)

6 comentaris:

  1. quin detallet més maco Montse!! m'encanta com queda :) m'hagués agradat veure les cares dels teus alumnes davant de les eines d'scrapbook, tenen sort de tenir-te de profe!!

    una abraçada!!

    Pilar

    ResponElimina
  2. jejeje... doncs sí... es barallaven per segellar... una cosa tan simple!! de vegades et sorprenen! i els de primer d'eso em deien que per reis demanarien una big shot, jajaja.

    Un petonet

    ResponElimina
  3. Les han quedado bien bonitos. Feliz Navidad.

    ResponElimina
  4. Gracias! Igualmente, felices fiestas!

    ResponElimina
  5. Que divertit deu haver estat la classe! Segellar-se les mans i braços els agrada molt, per dir-te que la meva filla a l'oficina fins i tot s'ha pintat les ungles amb tipex! Petonets i molt bon Nadal!

    ResponElimina
  6. Uis... no t'ho pots ni imaginar!! un caos! uns amb els segells, els altres amb la big shot, els altres tallant tags, ràfia, els altres doblegant paper i tots cridant: montse, montse... es fa així? arggggg :). Un petonet i bones festes!!

    ResponElimina