Bocins de paper, màgia i colors: Una mica de quilling...

dilluns, 30 de juliol del 2018

Una mica de quilling...


Riure és fer unes vacances instantànies.

(Milton Berle)


Avui comencen les meves vacances de tranquil·litat :). He passat un mes anant amunt i avall, compartint paisatges i moltes més coses, ara m'esperen uns dies de relax, de fer scrap, de platjeta i de posar ordre al pis entre altres coses. 

I quin millor inici que, després de dormir molt i molt, fer una entrada amb coses que tenia pendents...

Avui va de quilling... fa ja un temps vam celebrar l'aniversari de la meva germana. A ella li encanten les arracades, de totes formes i colors, de tots els materials. Així que vaig pensar que apart d'altres cosetes li faria un parell d'arracades.

Les fotos no són massa bones (per no perdre el costum!) apart de les dues més artístiques que va fer el meu germà amb la seva súpercàmera.

Aquí van les primeres...




Les segones anaven a conjunt amb una samarreta, que també va ser un regal...





Les darreres són meves... qui em coneix sap que no m'agrada gens anar "mudada", sóc feliç amb les meves samarretes, els meus texans i les meves avarques, per això, quan arriba el dia de la graduació de 4t d'ESO per mi és un pal decidir què posar-me, aquest any anava amb una camisa sedosa d'un color verd-blavós. Per donar-li el meu toc personal vaig fer aquest conjunt de penjoll i arracades.


Com no tenia cartolines dels colors que portava vaig decidir-ho fer-ho amb papers d'scrap retallats amb la guillotina amb dos gruixos diferents. La veritat és que tot i que la foto desmereix, m'encanta el resultat i tothom s'hi va fixar en el conjunt.

He descobert una altra cosa que m'encanta fer, anar improvisant l'estructura i combinant els colors... em relaxa.

6 comentaris:

  1. Quina meravella Montse!! Em deixes amb la boca oberta per lo boniques que són i per la paciència que has de tenir de fer-les amb els paperets.
    Feliç segona part de les vacances guapa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!! bé... no sé si cal paciència, a mi m'entreté i em relaxa i de fet tot i que sembla molt complicat és molt senzill. Primer vaig començar reproduint models, però ara ja em llanço a l'aventura! Gaudeix tu també de les vacances! Petonets

      Elimina
  2. Mare meva!!!...i desprès deies de les meves miniatures!!jajajaja. Jo no tinc paciència per anant embolicant papers tan petits!!!. M'encanten totes, no sabria quina triar i això que no sóc jo de complements!
    Petonets i bona setmana!. Gaudeix molt de les teves vacances "tranquil.letes"!!jajajaja


    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Síiiiiiiiiiii, si que en tindries!!! és molt senzill, amb les eines adequades, això sí!!! A mi m'agraden molt les arracades, però cada vegada em fa més mandra canviar-me-les i acabo amb unes petites amb les quals puc dormir. Molts petonets i gràcies per ser per aquí!

      Elimina
  3. Oh! Jo sóc una enamorada de les arracades (em sembla que ja t'ho he dit algun cop) i malgrat no ser gens de joies, arracades sempre em porto i me les canvio cada dia en funció de la roba que porto. I de les teves m'agraden totes. I com la Charo, jo no tinc paciència pel quilling però m'encanta el resultat. Segur que la teva germana va quedar encantada amb aquestes peces úniques. Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Eiii, ja estàs de tornada!!! quina il·lusió!!! doncs sí... la veritat és que a la meva germana li agraden molt les arracades vistoses i aquestes donen molt de joc, apart de ser molt còmodes perquè no pesen res, això sí, són una mica fràgils! Un petonàs

      Elimina